D wrote:
Remélem Gackt az új zenekarban sem akar lemondani a kihívásról, hogy japán nyelven írjon dalszövegeket.

Én is! Mert az plussz inspiráció lenne japán tanuláshoz (rámférne). Meg egyébként is.... japán nyelv
Találtam mééééééééééééééég interjút
Interjú Kikuchi producer úrral (Fuji TV: Domoto Brothers)
Bátran állíthatjuk, hogy Gackt nagy népszerűségre tett szert a DOMOTO BROTHERS című vasárnap délutáni talkshow-val. Kukichi úr, ezen műsor (és a HEY!HEY!HEY!) fiatal producere Gackt-ot választotta ki a show egyik állandó műsorvezetőjének.
Azt hiszem ez még azelőtt volt, hogy Gackt olyan híres lett volna, mint manapság. El tudná mesélni, hogy hogy választotta őt ki ebbe a műsorba?
Miután a Love-Love Aishiteru-nak vége lett, elkezdtem a DOMOTO BROS. projektet. Tsuyoshi-val nagyon szerettük volna megcsinálni ezt a műsort. Azt mondta, rock-bandát szeretne alakítani korban hozzáillő zenészekkel. Ebben az időszakban sok együttes oszlott fel, így hát dobosnak kiválasztottam Shinyát a LUNA SEÁ-ból, továbba On-chan basszusgitárost a Judy and Mary-ből és Paul Gilbert gitárost a Mr. BIG-ből. Már csak egy billentyűs hiányzott. Lehetőségként Gackt neve is felmerült a megbeszélésen. Tudtam persze, hogy ki ő, és emlékeztem rá, mikor Koichi-val a másik show öltözőjében ültünk, és POP JAM-et néztünk. Gackt volt benne. És Koichi azt mondta: „Ez a scrác, Gackt, egy nagyon érdekes ember.” Úgyhogy elhatároztam, hogy felveszem vele a kapcsolatot.
Nem félt pont őt választani?
De igen! (nevet) A legelső DOMOTO felvételét megelőző napon meglátogattam Gackt-ot a Kanda Studióban, ahol néhány magazinnak adott interjút. Őszintén szólva, miután aznap beszéltem vele, még jobban aggódni kezdtem. Az első benyomásom az volt, hogy: „Hogyan szerepelhetne egy ilyen ember a talkshow-mban?” ...Mivel aznap alig nyitotta ki a száját. Aztán persze kiderült, hogy nagyszerű ember, és végül nem volt semmi ok az aggodalomra. Még mindig emlékszem, ahogy azt mondta: „Ö… nem lehetne legalább Gacku-chan?”, mikor mondtam neki, hogy a bandában Gakkun lenne a neve. Ez volt az első rendes beszélgetésünk. Másnap a forgatás közben Gackt mellett ültem, Mr. Komuro (a vendég) helyett, akit személyesen kértem, hogy legyen a vendégünk. Csak Gackt-ra figyeltem, féltem, hogy minden apróságon azonnal ki fog akadni.
Ennyire aggódott miatta?
Csak az elején. (nevet) De az első felvétel után meglepődtem, hogy milyen jó volt! Minden szituációban tudja, mit kell mondani. Olyan mint a 100%-osan dobó baseballjátokos, tökéletes egy talkshow-ba! Egy nagyon éles eszű ember. És hangszereken is jól játszik, attól függetlenül, hogy énekes. Zongorázik, dobol, gitározik, hegedül, trombitán játszik... Igazán nagyban hozzájárult a DOMOTO BROS. sikeréhez.
Van olyan történet, amit ma megosztana velünk?
Egy este forgatás után elmentünk vacsorázni. A Kinki Kids két tagja, Gackt és jómagam a Yakiniku nevű étterembe mentünk. Gackt-nak előbb el kellett mennie, mivel az új albuma felvételei még mindig tartottak. Körülbelül egy óra múlva, mikor indultunk volna mi is, Koichi észrevette, hogy hiányzik a fél pár cipője. Kerestük, de helyette Gackt fél pár cipőjét találtuk meg. Vicces volt belegondolni, hogy Gackt hogy ment haza a sajátjánál kisebb cipőben, és még csak észre sem vette! A következő felvételen nem tudott ott lenni, de Koichi cipőjét elküldte a stúdióba. A múlt hónapban volt a születésnapom is. Nem tudom, honnan tudta, de felhívott és hagyott egy hangos üzenetet a mobilomra. Azt mondta: „Azt hiszem tegnap volt a születésnapod. Ha nem tévedek… Szeretnék boldog születésnapot kívánni.”
Milyen helyes.
Igen. Gyakran szóba jön a parfümje is. Általában kezet ráz a stáb minden tagjával, de néha még meg is ölel bennünket, és aztán mindegyikünknek Gackt-illata lesz. A stúdió folyosóján, a parfümje miatt már tudjuk, hogy ott járt. Ez… nagyszerű. Látjuk, hogy minden apró dologban a saját egyénisége nyilvánul meg.
Ha a stúdióban játszik valamit, még akkor is ugyanaz, nem?
Igen. Látom ping-pongozni vagy darts-ozni, hogy a bal kezét zsebre teszi. Akárhogy is, szeretném, ha mindenki, aki látja a TV-show-ban, meghallgatná a CD-it és elmenne a koncertjeire. A koncertjei felülmúlhatatlanok! A tavalyi turnéjára (Requiem et Reminiscence) első nap egyedül mentem, utolsó nap pedig Tsuyoshi-val. Tsuyoshi közben és utána is nagyon fel volt dobva. Koncert után az öltözőben vártunk Gacktra, de ő kb. csak egy óra múltán került elő, nem is a saját lábán jött, hanem a stáb tagjai hozták. Úgy tűnt, hogy semmi ereje nincsen már. A kétéves kislányomat is elhoztam magammal, és annak ellenére, hogy Gackt ilyen kritikus állapotban volt, akkor is úgy bánt vele, mint egy kétéves kislánnyal szokás, még puszit is adott neki, mielőtt elment. Nagyon fáradt volt, de még így is tartotta magát a megszokott stílusához... és ezt nagyon klassz dolognak tartom.
Értem.
Mindegy hogy szabadnapos vagy nem, vagy hogy van-e a közelben kamera vagy sem, Gackt az mindig Gackt. Egy belevaló rock-sztár a színpadon, egy kimerült, fáradt ember a fellépés után, és egy csöndes srác a Yakiniku étteremben... Mindegyik 100%-osan ő. Talán furán hangzik, de nem egy "Gackt" nevű figura szerepét játssza. Teljesen olyan, mint amit a TV-ben vagy a koncerteken láttok... ő egyszerűen ilyen.
Értem. Szóval jól beleillik DOMOTO BROS. BAND köreibe?
Nagyon is! Szívesen beszélget Koichi-val autókról, filmekről, ilyen lazább témákról. Tsuyoshi-val sokkal inkább zenészként tisztelik egymást. Gackt nagyra értékeli Tsuyoshi ének- és gitártudását. Nagyon jó barátok lettek, és én ennek külön örülök.
*Gackt jelenleg már nem szerepel a DOMOTO show-ban műsorvezetőként*