És az miért zavarna engem, hogy nincs sok olyan ember, aki fogékony lenne a logikusabb "egy fórum" témára (egyébként sem én hoztam fel a témát). >>
kapcsolódó anyag<< Nekem úgy tűnik, hogy lackoo mester nem kíváncsi mások véleményére más fórumokon. Különben miért zavarná az, hogy felhozok más fórumokról is témákat.
Ez nem túl szerencsés hozzáállás az interneten. Illetve már kitalálták az azonnali üzenetküldő programokat/rendszereket (ezek majdani utóda a
google wave), amik pont arra valók, hogy csak azokkal beszélgessünk az interneten, akikkel mi szeretnénk. Kis magán közösség, kényelmes is, kellemes is, illatos is.
@Shizu:
Igen ez tényleg hátrány, mármint ha nincs áram. De ilyen nálunk max egy évben egyszer fordul elő, amikor általában otthon sem vagyok. Egyébként pedig van akkumulátor a laptophoz ilyen esetekre.
Végső esetben pedig elmegyek mondjuk bringázni. Egyébként is szoktam, szóval nem túl nagy megrázkódtatás számomra, de már nagyon szőrszálhasogatós, túl sok a "ha" benne.
Engem pl nem fog meg egy CD, sem a hozzá adott képek és extrák. Sosem érdekelt, hogy hogyan van becsomagolva és kifejezetten zavar, ha foglalják a helyet a polcomon. Szóval feleslegesen nem tárolok semmit sem, főleg olyan dolgokat, amik digitalizálhatóak.
A CD egyébként is ősrégi technológia, nem elég hatékony a mai szinthez képest (tehát felesleges, mert van jobb). Fent található a NiN link, ott lehet látni, hogy hogy kell ezt csinálni 2009-ben.
(természetesen előjön a torrent is, mint a ma leghatékonyabb fájlcserélési technológia)
A magazinokkal, különböző nyomtatott dologgal pedig az a bajom, hogy egyirányú és nem jelenik meg mások véleménye benne. Ez óriási hátrány.
Néha még az olyan dolgokra is rákattintok az interneten, ami nem érdekel csak azért, hogy olvashassam mások véleményét róla. Sok-sok új, hasznos infóval és gondolattal gazdagodok általában. Ezt az élmény nem tudják nyújtani a papíralapú cuccok.