Case wrote:
Case wrote:
Mona wrote:
na azért ne szálljunk el annyira a "szutyokfánkitól"

bwahh, csak irigykedsz!
nah, de tényleg..

a hazai toplistás bigyákkal én csak olyankor szoktam találkozni, amikor bemegyek boltokba és ilyesmik szólnak (a CBA-ban a Bajcsy-n különösképpen durván nyomják a dolgot), de mindig kiboprulok, hogy hogyan lehetnek ezek ennyire rettenetesek. zeneileg nulla, szöveg sablonos és szar, az énekeseknek meg nulla ritmusérzéke van. ahhoz képest ez totál felüdülés: a zene semmi-extra, de kellemes kis prünytögés, a szöveg imho szimplán zseniális önironikus hülyeség, meg a csaj hangja is teljesen rendben van. Cuki ownz.

igen, a csaj hangja meg ahogy artikulál az zseniális.. és tényleg jó az egész csak kötözködöm

... a mai slágerekről meg annyit hogy tényleg katasztrófa. Ma már (illetve lassan 3 éve) KIZÁRÓLAG úgy CSINÁLNAK együtteseket a kiadók hogy megnézik mi menő nemzetközi szinten és azt kopizzák.. most nincs kedvem részletekbe menni hogy produceri szinten ez hogy kerül megvalósításra de nagyon primkó szinten mozog. És a legviccesebb az az hogy azért nem tünik fel annyira az embereknek ez a tendencia mert ezek az epigonok (gyk:hasonmások) általában nem is hasonlítanak arra amire 2 évig izmoznak hogy lemásolják..na mindegy.
És kövezzetek meg de pl nekem sokkal szimpatikusabb volt az a buta pop zene ami 6-7 éve ment (TNT, Császár előd, Gangxta Zolee(régi), Hip-Hop boys fú már nem is emlékszem mik mentek) .. az eccerű magyar szar pop zene volt.. egyszerű szar magyar rétegnek. Nem akart több lenni mint ami és ez tök okés volt. Ma meg ezt is kiherélték