Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 03 Sun, 9:32 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 852  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 07 Thu, 4:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Jude wrote:
Case wrote:
hátha még valaki nem ismeri. link nyúlva valami random ld50 topicból.
Cuki Vagyok :pinky2:

Ez egyszerűen szenzációs! :laugh: :laugh: :laugh:
...és az aláírásod... *diszkrét fetrengőgörcs*

és igazan az benne a durva, hogy fuggetlenul attol, hogy nyilvanvaloan poén az egész, mégis a bugyutasága ellenére zeneileg, szovegileg, meg kb minden szempontbol lazán veri a rádiókban elofordulo hazai zenék 95%-át minimum. :grin:

na azért ne szálljunk el annyira a "szutyokfánkitól" ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 12:47 pm 
Site Admin

Mona wrote:
Case wrote:
Jude wrote:
Case wrote:
hátha még valaki nem ismeri. link nyúlva valami random ld50 topicból.
Cuki Vagyok :pinky2:

Ez egyszerûen szenzációs! :laugh: :laugh: :laugh:
...és az aláírásod... *diszkrét fetrengõgörcs*

és igazan az benne a durva, hogy fuggetlenul attol, hogy nyilvanvaloan poén az egész, mégis a bugyutasága ellenére zeneileg, szovegileg, meg kb minden szempontbol lazán veri a rádiókban elofordulo hazai zenék 95%-át minimum. :grin:

bwahh, csak irigykedsz!

on: love story

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 7:47 pm 
Elite Member

eh ez a "love story" nagyon durvaaa...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 8:15 pm 
Site Admin

Case wrote:
Mona wrote:

bwahh, csak irigykedsz!

nah, de tényleg.. :beaten: a hazai toplistás bigyákkal én csak olyankor szoktam találkozni, amikor bemegyek boltokba és ilyesmik szólnak (a CBA-ban a Bajcsy-n különösképpen durván nyomják a dolgot), de mindig kiboprulok, hogy hogyan lehetnek ezek ennyire rettenetesek. zeneileg nulla, szöveg sablonos és szar, az énekeseknek meg nulla ritmusérzéke van. ahhoz képest ez totál felüdülés: a zene semmi-extra, de kellemes kis prünytögés, a szöveg imho szimplán zseniális önironikus hülyeség, meg a csaj hangja is teljesen rendben van. Cuki ownz. :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 8:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Case wrote:
Mona wrote:

bwahh, csak irigykedsz!

nah, de tényleg.. :beaten: a hazai toplistás bigyákkal én csak olyankor szoktam találkozni, amikor bemegyek boltokba és ilyesmik szólnak (a CBA-ban a Bajcsy-n különösképpen durván nyomják a dolgot), de mindig kiboprulok, hogy hogyan lehetnek ezek ennyire rettenetesek. zeneileg nulla, szöveg sablonos és szar, az énekeseknek meg nulla ritmusérzéke van. ahhoz képest ez totál felüdülés: a zene semmi-extra, de kellemes kis prünytögés, a szöveg imho szimplán zseniális önironikus hülyeség, meg a csaj hangja is teljesen rendben van. Cuki ownz. :pinky2:

igen, a csaj hangja meg ahogy artikulál az zseniális.. és tényleg jó az egész csak kötözködöm :)... a mai slágerekről meg annyit hogy tényleg katasztrófa. Ma már (illetve lassan 3 éve) KIZÁRÓLAG úgy CSINÁLNAK együtteseket a kiadók hogy megnézik mi menő nemzetközi szinten és azt kopizzák.. most nincs kedvem részletekbe menni hogy produceri szinten ez hogy kerül megvalósításra de nagyon primkó szinten mozog. És a legviccesebb az az hogy azért nem tünik fel annyira az embereknek ez a tendencia mert ezek az epigonok (gyk:hasonmások) általában nem is hasonlítanak arra amire 2 évig izmoznak hogy lemásolják..na mindegy.

És kövezzetek meg de pl nekem sokkal szimpatikusabb volt az a buta pop zene ami 6-7 éve ment (TNT, Császár előd, Gangxta Zolee(régi), Hip-Hop boys fú már nem is emlékszem mik mentek) .. az eccerű magyar szar pop zene volt.. egyszerű szar magyar rétegnek. Nem akart több lenni mint ami és ez tök okés volt. Ma meg ezt is kiherélték

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 8:49 pm 
VIP Member

^Ebben határozottan egyetértek, én is sokkal szívesebben meghallgatom azokat az együtteseket mint a maiakat; nem is tudom milyen régóta nem hallgattam már magyar zenét...

A másik pedig, hogy ha abból a korszakból hallok számokat a rádióban, akkor az esetek nagyobb részében nem tekerem el, de mostanában bekapcsolom a rádiót, végigtekerem az adókat és kapcsolom is ki..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 8:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Serenity wrote:
^Ebben határozottan egyetértek, én is sokkal szívesebben meghallgatom azokat az együtteseket mint a maiakat; nem is tudom milyen régóta nem hallgattam már magyar zenét...

A másik pedig, hogy ha abból a korszakból hallok számokat a rádióban, akkor az esetek nagyobb részében nem tekerem el, de mostanában bekapcsolom a rádiót, végigtekerem az adókat és kapcsolom is ki..

nekem több mint fél éve fogalmam sincs hogy mik mennek a viva tévén meg a rádiókban (tudom Case neked 20 éve nincs fogalmad:)... pedig régen még valamennyire érdekelt a magyar pop-kultúra(?) de manapság nem érdemes ezzel foglalkozni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 8:54 pm 
Site Admin

én azokat is rettenetesen utáltam. xD föleg, hogy néha kvázi kötelességböl kellett hallgatni, me' ugye akkoriban CD boltban dolgoztam és ott kellett néha nyomni az újdonságokat (amit persze csak nagyon limitált mennyiségben tettünk, de az is sok volt belölük). gengszter zoltánnak még eccer dedikálást is rendezetek a boltban, hjaj.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 8:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
gengszter zoltánnak még eccer dedikálást is rendezetek a boltban, hjaj.

aaaaahh megérinthetlek? :D amúgy ez a bolt nem a déli környékén volt (márka ,cím mellőzve)?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 9:03 pm 
VIP Member

Mona wrote:
Serenity wrote:

nekem több mint fél éve fogalmam sincs hogy mik mennek a viva tévén meg a rádiókban (tudom Case neked 20 éve nincs fogalmad:)... pedig régen még valamennyire érdekelt a magyar pop-kultúra(?) de manapság nem érdemes ezzel foglalkozni

Nekem kb két éve egyáltalán nincs fogalmam mi megy tvben, mert nem nézem (ha csak nem valami olyan van ami tényleg érdekel, plusz állandóan szerelőnél van). :P A rádió meg rámragadt, néha nem bírok tanulni ha nincs mellettem bekapcsolva, de lényeg a lényeg a tartalom nem valami fényes.. :/

ON: http://www.youtube.com/watch?v=gRB03S9a4ms
ha már popzene, spékeljük meg a csöpögős BSB-nket egy rakás dilinyós magyar sráccal. Vigyázat, röhögőgörcsveszély! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 9:23 pm 
Site Admin

Mona wrote:
Case wrote:
gengszter zoltánnak még eccer dedikálást is rendezetek a boltban, hjaj.

aaaaahh megérinthetlek? :D amúgy ez a bolt nem a déli környékén volt (márka ,cím mellõzve)?

nem, Violin Universitas néven futott és a ferenciek és kálvin közt volt félúton, az Egyetem téren (aztán tönkrement, mert a tulaj egy inkompetens retard volt.) de a város 5-10 legnagyobb CD boltja közt volt. (és azért nem kevés haszna volt annak a 2ésfél évnek amit lehúztam ott. *o*)
nah, de nem blogolok ide.. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 10:43 pm 
Forum Fanatic

Na, egy kis jól megérdemelt őrület Jim Carrey-től. :twisted:

Jim Carrey mint Vanilla Ice
A karatemester (van benne szó Csáknoriszról is!) xD
Az úszómester (a kedvencem!!!) XD XD XD
És egy a végére, hogy szépeket álmodjatok... :twisted: Buffed, Beautiful & Bitchin' xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 09 Sat, 8:01 am 
Official Cheerleader

Jigsaw wrote:
Az úszómester (a kedvencem!!!) XD XD XD

best evah!! xD :laugh: :laugh: :laugh: olyan rég láttam, köfi :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 09 Sat, 8:45 am 
Senior Member

Serenity wrote:
Mona wrote:
Serenity wrote:

Nekem kb két éve egyáltalán nincs fogalmam mi megy tvben, mert nem nézem (ha csak nem valami olyan van ami tényleg érdekel, plusz állandóan szerelőnél van). :P A rádió meg rámragadt, néha nem bírok tanulni ha nincs mellettem bekapcsolva, de lényeg a lényeg a tartalom nem valami fényes.. :/

ON: http://www.youtube.com/watch?v=gRB03S9a4ms
ha már popzene, spékeljük meg a csöpögős BSB-nket egy rakás dilinyós magyar sráccal. Vigyázat, röhögőgörcsveszély! XD

Ez ciki...szóval ez vár rám is???....tekintve a háttérben lévő festő álványokat ezek "művészek voltak" legalábbis valami ilyesmi suliban....jahh még egy ykérdés?...ciki ha valamelyik ismerős volt?XDXD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 09 Sat, 11:24 am 
Mumus

jaja pont ugyan erre gondoltam én is nekem is ismerős 1-2!!!! onooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :oops:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 852  Next

All times are UTC + 1 hour