Jude wrote:
Tegnap megnéztük a Pokolba taszítva címû borzalmat. XD Mondjuk már trailer alapján borítékoltam magamnak, hogy én ettõl rövid úton agyfaszt fogok kapni, és lõn. Rettenetesen idegesítõ egy film, viszont legalább egy folyamatos frászban néztem, ugyanis a hangeffektek miatt végig rajtam volt a feszültség. Tehát ha valaki a megnézésére vetemedne, valami kibaszott hangos multiplexbe menjen, akkor legalább fog egy kicsit idejezni, mert egyébként nincs mitõl. Siralomház, gagyi, hatásvadász szar, pocsék CG-vel. De legalább pár jeleneten jót lehet röhögni. Egyébként tudom, hogy ezt a filmet nem szabad komolyan venni, nem is teszem, egyszerûen nekem ettõl a rendezõtõl már az Evil Dead se jött be, azt is hasonlóan irritálónak tartottam. Szóval... aki jó kis borzongató horrorra vágyik, keressen magának inkább valami mást.
Én is tegnap néztem meg, bár az egy másik tegnap volt, mint a te tegnapod
Én kábé végig hisztérikusan röhögtem. Főleg a Pork Queen-es fényképen, meg egy idő után azon, hogy mit lehet még kihányni... mármint véren, hányáson és kukacokon kívül!

Szegény barátnőm egy idő után már nem nagyon merte nézni a vásznat, holott épp ő javasolta, hogy ezt nézzük meg. És igen, multiplexben fantasztikus a hang... a zene és a hangeffektek egyszerűen hátborzongatóak!
Én ajánlom mindenkinek, ugyanis tényleg egy ösztövér film és nehéz eldönteni, hogy most röhögj vagy rettegj.