Sayu wrote:
Már csak személyes bejegyzésként de nem bírom ki hogy le ne írjam, és senkit nemakarok megbántani szóval ez egy I think lesz..
Miyavi szerintem nagyon beletette magát a koncertbe, egyetkell értenem 22-véleményével! Csak csatlakozni tudok hozzá. És alap hogy backstage-be szerintem minimum, hogy (és most ez csúnyán hangzik,de akkor is így gondolom) kinyalják neki seggét is! nem azért de mekkora sztár már, és ha ilyen a viselkedése szerintem megérthetõ miért, felnõt ember, de megteheti azt amit egyesek úgy gondolnak nagyon is bunkóviselkedés. Egy turné fárasztó.., és állandó autogramosztás, I love you sikitozó kislánykák. Õ egy diva szerintem, és?? akkor is,amit csinál,és énekel, gitározik megérdemli,hogy tiszteljem. Vlki említette Brian Molko-t, én is szeretem XD annak ellenére hogy milyen XDXD.
Hát, szerintem sem magától értetődő, hogy be kell nyalni Miyavinak velőig. Legalábbis az a tény, hogy egy sztár, az én értelmezésemben inkább jelenti azt, hogy már valamennyire hozzászokott a turnéval járó stresszhelyzetekhez és jobban, valamint rugalmasabban kezeli azokat, mint azt, hogy egyértelműnek kellene tekinteni azt, hogy csillogóan fényesre polírozzák az emlegetett testrészét. Szerintem attól, hogy ő Miyavi, aki sztár meg áááh, meg wááh, nem lesz annyival több, hogy ennyire primitív és bunkó módon kezelje azokat az embereket, akik azon fáradoznak, hogy ő a maximumot tudja nyújtani a közönségének. És különben is, ne keverjük itt már a dolgokat, a tisztelet azt jelentené, hogy hagyom, hogy úgy bánjon velem, ahogy én a kutyámmal nem bánok? Mert akkor tényleg köszönöm, nincs több kérdésem. És mégis, mióta fárasztó egy autogrammosztás? Én egyetemen van, hogy kb. 5 órát jegyzetelek folyamatosan, mégsem fáradok el benne, egy autogrammosztás meg szerintem sokkal kevésbé fárasztó. Értem én, hogy nehéz időszak ez neki és inkább a családjával lenne, de szerintem ez nem indok erre a viselkedésre, ha ennyire feszült a családi dolgok miatt, inkább el se induljon.
Persze lehet, hogy csak nekem van torzult értékrendem és csak én gondolom úgy, hogy Miyavira mindegy, milyen jelzőt aggatunk, díva, sztár, stb., attól még ő elsősorban ember, ha lekapargatjuk az ilyen jelzőket róla, és emiatt emberként kellene kezelnie azokat is, akik csak segíteni próbáltak neki, hogy minél jobbat tudjon produkálni. De remélem majd te is próbálsz segíteni valakinek, és ő meg úgy kezel majd, mint Dollékat Miyavi, akkor talán jobban megérted a dolgokat.
No offense, de ez a post most kiakasztott.