Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 4:19 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 966 posts ]  Go to page Previous  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 65  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 21 Mon, 12:14 pm 
oshare booty
oshare booty

lol hamár telefon
japánban nemrég jelentek meg a bravia u1-es telefonok (sony ericcson)
és a legviccesebb extrája h vízálló :D

.. meg szép xD de mégis ezt a reklámot, h most már a kádban is nyugodtan telefonálhat...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 21 Mon, 10:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

SEGÍTSÉG!!!

Anyám laptopja (Fujitsu Siemens) már volt szervizben, de ott sem tudtak vele semmit sem kezdeni.
Már másik oprendszer is került rá, kicserélték a hálókártyát semmi.

A probléma az lenne, hogy egy ideig megy rajta a vezetéknélküli net, majd egyszer csak lecsatlakozik és nem tud visszakapcsolódni.
A hálózatot még érzékeli, de a Hálózati információk lekérése pontnál leblokkol és nem tud csatlakozni.

Tud valaki megoldást erre? ötlet, vagy akármi, mitől lehet, vagy hogy lehet megjavítani?

Légyszi aki tud válaszoljon, mert anyum csak ezen a héten van idehaza. :/

Előre is köszi ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 24 Thu, 1:54 pm 
Elite Member

Valaki tudja ezzel mit tudok kezdeni?
Átjelentkeztem egy másik fiókba, utána meg nem tudtam visszajelentkezni a sajátomba, mert ezt dobja ki. Még fb-re sem enged fel a címemmel :?

edit: fb-re közben sikerült felmenni, de a gmail-be továbbra sem tudok bejelentkezni.

edit/2: már nem aktuális, csak be kellett jelentkeznem a bloggerbe, utána működött a gmail is :Đ

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 24 Thu, 5:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hűha!
iPhone 4 Loses Reception When You Hold It By The Antenna Band?
Az új iPhone 4 nem érzékeli rendesen a térerőt, ha a készüléket az oldalán fogod meg, ami egyben az antennája is. (:

Lehet, hogy ez lehet Steve Jobs beégésének hátterében is az iPhone 4 bemutatóján ?
http://www.youtube.com/watch?v=yoqh27E6OuU

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 25 Fri, 3:11 pm 
Elite Member

^
a megoldás jobs szerint:
Image
+ha vesz hozzá tokot az ember működik rendesen.

és ezen meg jót derültem :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 25 Fri, 6:13 pm 
Forum Fanatic

Nagato Yumi wrote:
ezen meg jót derültem :'D

LOL!!! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 26 Sat, 4:39 pm 
VIP Member

no hát nem tudom, volt-e már szó ilyenről ebben a topicban (gondolom volt, de nincs időm visszaolvasni...), de úgy néz ki, hogy kaphatok egy laptopot nyár végén. mivel részben nekem kell fizetnem, ezért semmiképpen sem egy felsőkategóriás valamire gondoltam, nekem bőven megfelel egy középkategóriás laptop is, amivel játszani mondjuk nem igen lehet (nem is akarok igazából), de hétköznapi dolgokra (elsősorban netezés) tökéletes... esetleg ötletek, hogy milyen márkákban (esetleg milyen modellekben) gondolkodjak? ^^;;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 26 Sat, 5:57 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Acer, Toshiba, Samsung, esetleg Sony. Ezeknek a gyártóknak erős középkategóriás laptopjaik vannak és strapabíróak is, legalábbis mint mezei felhasználó, így értesültem.
Ha rám hallgatsz HP-ba vagy Dell-be semmiképp sem ruházol be, egyikkel több a gond mostanában mint a másikkal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 26 Sat, 6:03 pm 
VIP Member

köszönöm, sokat segítettél! ^^ majd beszámolok róla, ha van valami fejlemény, egyelőre még csak keresgélni fogok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 26 Sat, 9:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én nem ajánlok semmit sem, mert amit ide leírtál arra akármelyik laptop jó a középkategóriában. Érdemes külső alapján dönteni. :D

Mindenesetre az biztos, hogy ezekre az új hardverekre Windows 7-való, ezért aki 2GB memória alatt vesz gépet, az Image. Mondjuk 4GB sem jó, mert az meg már gyanúsan, parasztvakítósan sok (persze attól függ, a kategória melyik részén vagyunk). Tehát valami kiegyensúlyozott gépet érdemes venni, azzal jár legjobban az ember.

Nem tudom, hogy neked honnan kezdődik a középkategória, de nálam olyan 130-180 pénz közt van. Ez pl egy tipikus középkategóriás gép AMD vonalon. Erős grafikus processzorának köszönhetően maxon megy rajta a Mirror's Edge (yeee), viszont az akkumulátora nem bírja sokáig kb 1 óra, ezért aki nem akar játszani, annak nem a legjobb választás.
Ha inkább az akus üzemidő fontos, akkor érdemes az intel tájékán nézelődni. Ott grafikában gyengécskék, de processzorban jobbak a fejlettebb gyártástechnológia miatt. Az intel összességében kicsit drágább is mint az AMD, de processzorban erősebb, ami középkategóriában annyira mondjuk nem számít, mert átlagfelhasználáshoz az AMD is elég, úgyhogy inkább csak fogyasztásban tud villantani az intel ebben a kategóriában.

Szóval ugyanannyiért intel vonalon általában erősebb procit kap az ember, de kevesebb VGA-t (ez a graf cuccos), meg talán memóriát is, de amíg 2 giga felett van, addig nem lényeg, és még lehet, hogy innen-onnan le-le csipegetnek a gyártók (pl HDD), de ettől függetlenül az intel is elég jó. Attól függ, mire kell. :)

Persze max terhelésen akkumulátorról ebben a kategóriában mindegyik gép elég hamar megadja magát, csodákra nem kell számítani. Ezek nem azok a kifejezetten mobil gépek már csak azért sem, mert viszonylag nagyok és nehezek is.

Egyébként én a billentyűzetere szoktam allergiás lenni, kb mindegyik gyártó meg van tévedve. Néha kifejezetten hányadék billentyűzetkiosztásokkal lehet találkozni, szóval arra érdemes figyelni. De a billentyűk formájával is vannak problémáim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 26 Sat, 10:20 pm 
oshare booty
oshare booty

én is mezei laptop-használó vagyok. sztem a sunyi is rohadt drága
ellenben én toshibát használok és imádom, gyak mindent lekezel, amit kell (értem ezalatt pl az adobe premiere-t és a videóvágást is, illetve a hangvágást cakewalk sonarral, term nem 1x sávval, hanem 3-4el)
árban pedig korrekt :D

viszont kasznyira húdelakkozott, ergó könnyen koszolódik, talán ennyi a negatívum amit fel tudok hozni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 27 Sun, 11:35 am 
VIP Member

hú, köszi a segítséget mindkettőtöknek ^^ első körülnézés után én is valami Toshibában gondolkodom ^^ ez pl milyen? ennél drágábbat már nemigen tudnék bevállalni, mert így is a felét nekem kell fizetnem, de ez még beleférne pl, és viszonylag szimpatikus is, már amennyit megértettem az adatokból ^^;;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 28 Mon, 12:21 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nekem is Toshibám van, bár valamivel gyengébb, mint amit linkeltél, azonban nekem megfelel, és nincs vele gond, megfelelő beállításokkal akár három órát elmegy akksiról - az egyetlen problémája, hogy kipattant a billentyűzetből az i betűje. o_o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 28 Mon, 8:41 am 
Forum Expert
Forum Expert

Az én laptopom Acer Aspire 5310, de mivel 2007-ben vettem, gondolom, már őskövületnek számít (hogy oda ne rohanjak, annyira nem érdekel). Az idő nem igazán fog rajta, még mindig kedvesen erős kis gépecske, csupán az akkumulátor döglendett meg némileg, alapból ment kb két és fél órát, az mostanság leredukálódott egy-másfél órára, de mivel nem akksival használom, ez engem hidegen hagy.
Játszani biztos nem jó, de nem vagyok turbókocka, nekem csak netre, filmezésre, ilyesmire kell.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 28 Mon, 9:30 am 
Site Admin

nekem speciel MSI van és hibátlanul mükszik. amikor vettem akkor ami végleg meggyözött az egy kis táblázat volt az egyik legnagyobb hazai laptop forgalmazótól, hogy a vásárolt laptopokat milyen arányban viszik vissza szervízbe és az MSI cuccok messze magasabban a legkisebb százalékkal szerepeltek a középkategóriások közül.

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 966 posts ]  Go to page Previous  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 65  Next

All times are UTC + 1 hour