Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 1:02 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 122  Next

Kedvenc album?
Coll:set (2005) 57%  57%  [ 20 ]
Mirror (2007) 11%  11%  [ 4 ]
Redeemer (2009) 3%  3%  [ 1 ]
Monsters (2010) 29%  29%  [ 10 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 30 Fri, 4:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dorte wrote:
És ha már itt vagyok, Japánban meg már "31th" van [:beaten:], akkor boldogságos születése-napját a blogfüggõ basszusgitárosok gyöngyének! :pinky2: :new-bday:

A twitterfüggőséget kihagytad xD

És boldog neki! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 30 Fri, 7:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Boldog szülinapot neki!! ^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 30 Fri, 8:02 pm 
Forum Fanatic

Valóban, boldog Zero-napot! :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 31 Sat, 11:19 am 
oshare booty
oshare booty

hepit neki :):)

óóó és én is írok az albumról!!!

01 - Human-clad Monster 8/10
ez a nyitódal. nekem fura. ha nincs az a 10 seces intro a dal előtt fel sem tűnik h ez az első dal. az előző két korongon annyira eltalálták a nyitányt! a damned odatolt a lizard pedig hát állati volt. szal pacc. a dal cool, de olyan album közbeni hangulatom van a hallgatása közben picit :) am korrekt meg minden

02 - Death Point 8/10
az album meghallgatása után értettem, h miért ez lett a pévédal. lehetett volna másiknak is, de annak kellett volna sztorit csinálni. ez meg van és cool :D és ennyi

03 - 13 -thirteen- 6/10
na ettől sokat vártam. az eddigi korongokon a mágikus 3. dal volt a csúcs
itt nem.. naon nem. nem rossz dal, van egy feelinge, de nem despás..

04 - Love Is Dead 9/10
heh yey xD buli stb!
sztem naon megérte ezt a dalt ide berakni és nem valamelyik másik single dalt. annyira jól oldja az előző sötét és lassú hangulatot.

05 - Devil's Parade 10/10
ez a dal nekem visszahozta azt a tipikus despa feelinget, amit az első dal óta igazából nem tapasztaltam :) sztem cool dal, üt élőben és jók a gitárriffek benne.

06 - Dope 10/10
ez simán cool lett. a dobok, a háttér, hozzá ez a vontatottabb éneklés. jót lehet rá headbangelni :D

07 - Falling 6/10
hát pf... kicsit olyan mint a yozora. najó annyira nem rossz. de van és lazább, mint amit én tőlük szeretek és nem tudok belekötni csak mégsem az én világom...

08 - Progress 7/10
a dal rendben van. isteni instrus részek vannak benne, de hizu nem fog itt meg. tény h nem is igazán lehet erre a dalra jó vokált írni, csak ilyen lassú átívelőset. értem itt a verzéket. a refrén ok :)

09 - Final Call 8/10
cool dal. kicsit laza, de mégis teccik. na xD ismert, szal nem akarok sokat írni róla

10 - Abyss 5/10
pffffffff
annyira kib*szott jól indul. a dobok, a gitár, a bassz, a háttér. minden perfekt. a girugamesh koware teiku c. dalát jutattja az eszembe. meg am is végre egy szép lassú dal a korongon. és nincs csúcspont. nem jó a ref.
élőben tuti ütni fog a dal, de hallgatva annyira semmien. pláne ha az előző album kohakuja mellé állítom. hát.. gyatra egy zárás!

összben 7,7
nekem teccik a korong :) kellett nekik egy ilyen album, ami inkább tempós, darkos.
várom a koncit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 31 Sat, 12:51 pm 
Senior Member

Újabb MONSTERS interjú
Személy szerint a kedvenc részem belőle Tsukasa mondata a végén amiből azt merem leszűrni hogy a DEVILS' PARADE lesz a turné setlistben is **.**

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 02 Mon, 3:58 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Letöltöttem végre az új albumot és meg is hallgattam. Kellett neki 3 menet ahhoz h bennem összeálljon.
Nem fogok számonként végigmenni rajta. Összességében bennem nagyon pozitív benyomást keltett, sokkal rosszabbra számítottam ugyanis :beaten:
Azért azt itt jegyezném meg h elbírt volna ez az anyag kicsit tobb munkát és akkor akár lehetett volna a legjobb albumuk is. Így is húzós, de nekem picit összecsapottnak tűnik helyenként.
Továbbra is tartom magam ahhoz h a "Love is dead" helyett lazán mehetett volna rá a "Medicine" mert nekem az jobban passzol az album össz hangulatához, de ezt elmondtam már akkor is amikor kijöttek a preview-k.

Ami nagy hibája nálam h a "13-Thirteen" és a "Devils' Parade" közel vannak egymáshoz az albumon és valami eszméletlenül szét van esve mind a két szám. Nagyon rossz mind a kettő, szerintem. Szét van esve, különösen a "Devils' Parade", egyszerűen nem értem, miért fanolja mindenki. A szövege semmilyen, maga a szám pedig egyszerűen nekem nem áll össze egy kerek egésszé.
A "13 - Thirteen" esetében meg vártam volna h mikor kezdenek el zúzni, ehelyett megy mint egy végtelenített intro, pedig erre a katonás dallamra egy cseszett jó dalt is lehetett volna kerekíteni.
"Love is dead" csak azért jó mert eközött a két gyenge szám között van és valamelyest oldja a mélypont-hangulatot, nekem legalábbis :roll:

Szóval nekem az album a "dope"-tól kezd beindulni, innentől az összes szám egyből belopta magát a szívembe. Húzós-zúzós, odabaszós. Kellett már nekik egy ilyen megint, különösen a REDEEMER után (ami nálam gyászosan leszerepelt).
"dope"-al kapcsolatban azt jegyezném meg h azért az a szitár-betét ott a lassú résznél bennem kicsit DEG utánérzés hangulatot keltett ("Reiketsu nariseba" valaki még?), de nem rosszból mondom, csak ilyen érzésem van tőle. Illik a dalba, kellett oda, meg jó is az a szám ahogy van. Megkockáztatom h a legjobb szám az albumon. Az eleje alapján valami iszonyatosan rosszra számítottam, de egyből megfogott.
"Falling" is tetszik, "progress" is, sőt a "Final Call" nagyon kellett ide. Single-ön annyira nemjött be az a dal, de itt most üt, ahogy kell.
Ha már belemásztam a számokba, "Death Point" kapcsán időnként olyan érzésem van mintha a BBS "What goes around comes round"-ját hallgatnám, a Karyu hangján lévő torzítás miatt. A szám ettől függetlenül nálam továbbra is kedvenc.
Írta Szabi h az "abyss" lapos mint befejezés, hát nem tudom, nekem nagyon bejön. Szép, súlyos, jó lezárása az albumnak.
Végéről az elejére, de az introval sincs semmi bajom.

Jó lesz ez koncerten, addig járatom majd szorgalmasan a lejátszókban, ahogy illik.

Egyébként összességében nálam is 10-ből 7 pont. A REDEEMER-t minden esetre feledteti velem, aminek már nagyon örülök.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 05 Thu, 11:01 am 
Forum Addict

2010.08.03. - Los Angeles, CA @ The Roxy Theater - setlist

01 - DEATH POINT
02 - dope
03 - GOING ON!
04 - LOVE IS DEAD
05 - 13 -Thirteen-
06 - Progress
07 - Human-clad monster
08 - MIRROR
09 - Infection
10 - CROSSED ARROWS
11 - abyss
12 - Falling
13 - SIXty∞NINe
14 - DEVILS' PARADE
15 - Angeldust
16 - Hollow
17 - Garnet

-----ENCORE-----

01 - TRICKSTƏR
02 - 浮遊した理想
03 - KAMIKAZE

forrás: lj

Kíváncsi leszek a következő vajon mennyiben lesz más, de még egyelőre nem írt róla senki. Vajon amcsi pajtások megszavazták a komplett MONSTERS-t? : D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 05 Thu, 11:16 am 
oshare booty
oshare booty

állati show lehetett *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 05 Thu, 11:30 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez így nálunk is lehetne. *__*
dope, 13 -Thirteen-, Infection, CROSSED ARROWS, SIXty∞NINe, Hollow, Garnet, TRICKSTƏR :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 05 Thu, 12:22 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nade azért Garnet, a végére, értitek :giggle:
ugyanezt lenyomhatnák nálunk is majd.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 05 Thu, 9:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Going On... :weepy:
hmpf, sokat kell még hallgatnom az új albumot, hogy megszokjam az új setlisteket : o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 07 Sat, 5:28 pm 
Senior Member

Ezek messziről is jól néznek ki *.* :heart:
Image
A Love is dead-es pólót már Zero egyszer mutogatta magán >.< *ilyenbe tervezne beruházni ha a marad még arra mire odaér a merch pulthoz ^^"*
Tényleg a konci után is lehet még vásárolni? Csak mert ha választani kell hogy a teremben tolongok vagy a pult előtt, akkor ez most kimarad XD

A setlistben nekem meg túl sok a Monsters >.> nem azt mondom, én akkor is sírva alélnék el ha Hizumi a Süss fel napot énekelné, meg népszerűsíteni kell a nyú albumot de remélem mi is szavazhatunk majd mit szeretnénk hallani... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 07 Sat, 8:14 pm 
Forum Addict

2010.08.04. - San Fransisco, CA @ Slim's - setlist

1. DEATH POINT
2. dope
3. REDEEMER
4. going on!
5. LOVE IS DEAD
6. 13 -Thirteen-
7. Abel to Cain
8. HOLLOW
9. HUMAN-CLAD MONSTER
10. ANGELDUST
11. SIXty∞NINe
12. Born
13. Infection
14. abyss
15. DEVILS’ PARADE
16. MIRROR
17. Garnet

forrás: breadtoaster@lj

Vicces, három koncertbeszámolóban három-féle setlist volt, ezt választottam. :'D Ez a lista jobb, mint az első szvsz. *o* Egyébként a koncert közben kétszer is adódtak technikai gondok és a közepefelé volt egy 15 perces szünet is. Biztosan ezért játszottak kevesebbet. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 08 Sun, 2:25 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shio wrote:
A setlistben nekem meg túl sok a Monsters >.>

pacsi! remélem Európában icipicit visszafogják magukat, meg azt is, hogy lesz Closer to Ideal, azt tavaly sem hallottam... ToT

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 08 Sun, 7:34 am 
Forum Expert
Forum Expert

Mivel ez az új album turnéja, szerintem nincs azzal semmi baj h főként arról szerepelnek dalok a setlistben.
De azért egy Squall-nak örülnék igazából, meg ha itt is lenne Garnet :roll:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 122  Next

All times are UTC + 1 hour