D: ne duzzogjál már ennyire látványosan amiatt, hogy vannak akik nincsenek oda feltétel nélkül Miyavi munkásságáért. A lemezt meg köszöntem, meghallgattam, utánanéztem, szerintem ez lejön az interjúból is eléggé egyértelmüen.
Jigsaw wrote:
^ Jaja, loop pedálnak hívják, lábbal kapcsolgatással be lehet állítani, hogy éppen felvegye, amit a gitáros játszik, aztán gombnyomásra visszajátssza, egyszer vagy folyamatosan ismételve, gondolom üzemmódtól függõen.
Oks, akkor lehet ezt néztem be, böven túl távol voltam ahhoz, hogy lássam a kütyüit, de mondjuk nekem ettöl függetlenül jobban illett volna ehhez a fajta zenéhez egy kis masszív, jammelgetös kisérözenekar, de jó volt ez így is.
Az interjúban (a sajátban is, meg ebben a neonosban is) nekem meg a visual kei témában az volt a fura, hogy alig pár éve még ugye úgy hirdette magát, mint Mr. VK, meg a neo-vk vezéralakja, meg ilyesmik, ezek után kicsit fura ez a drasztikus véleményváltás. Persze láttunk már hasonlót nem egyszer (Laruku, Deg pl.), de ez még talán azoknál is nagyobb kanyar volt. Nomeg az is fura volt, hogy nincs képben azzal, hogy mi az az indie-rock, föleg azután, hogy a Zazen Boys-os faszival együtt dolgozott, pedig a ZB azért mégiscsak az indie-rock aplfája-omegája Japánban.