Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2024 Mar 28 Thu, 11:16 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sziget2004
PostPosted: 2004 Aug 06 Fri, 8:55 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
Akkor ki jön esetleg vasárnap vagy hétfön Szigetre? o_O?

_________________
Nippon Shoxx! / Webshop! !!!~*~Poszterek~*~!!!

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 06 Fri, 7:14 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2004 Jan 19 Mon, 6:07 pm
Posts: 303
Location: The hill of Acropolis
Szerintem senki nem megy. Üres lesz az egész sziget. ^_^
Viccet félretéve, én sajnos nem megyek, mert nincs kivel... :(


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 06 Fri, 11:00 pm 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: 2003 Nov 23 Sun, 7:25 pm
Posts: 222
Location: blah
prrme sem megy, mert nem lesz rá pénze :((((((((
Jövőre spórolok, vagy bankot rabolok -_-

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 08 Sun, 8:23 pm 
Offline
Forum Junkie
Forum Junkie

Joined: 2004 Mar 09 Tue, 6:46 pm
Posts: 2138
Location: half way, quarter life
Erisz wrote:
Szerintem senki nem megy. Üres lesz az egész sziget. ^_^
Viccet félretéve, én sajnos nem megyek, mert nincs kivel... :(


Electic Eel Shockon ott leszek!!!!! Talizhatunk!!!!
Amúgy úgy kalkuláltam, hogy mivel egyedül megyek le ( du . 2 körül ), nem maradok éjszakáig, hanem maximum este 9-ig . De változtatás joga fenntartva! :) ( Arra az esetre, ha nem futok össze ismerős arccal, mit gondoltok, vigyek egy könyvet? :sweatdrop: nah vicc volt. Dagadok az önbizalomtól! 8) )

(szerk.) még ma délig benézek netre. ha addig kedvet kapsz EES-ra... ..s ha nincs kivel..... s ha gondolod ..... írsz egy időpontot s egy helyet....:rainbowafro:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 09 Mon, 12:10 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
mi a szinpad elott leszunk bö fél órával kezdés elött, ha szemben allunk a szinpaddal, akkor a hangositokhoz menö folyosó bal, kivetitö felöli oldalán.

_________________
Nippon Shoxx! / Webshop! !!!~*~Poszterek~*~!!!

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 10 Tue, 7:03 am 
Offline
Forum Junkie
Forum Junkie

Joined: 2004 Mar 09 Tue, 6:46 pm
Posts: 2138
Location: half way, quarter life
Mivel biztos lesz beszámoló, fotókkal...csak olyat mondok, amit csak én mondok.

Rengeteget röhögtem a koncerten. Cseppet sem voltak komolyak a Shokkék. Csak rájuk kellett nézni, és kéééész. Aktuális világnézeti-politikai problémákat tisztáztak a dalszövegben: pl. Bush egy Bastard. :lol: ( imádom a rockkoncerteket ezért ) . Rendszer elleni lázadást példázza, amint a hangulatgyilkos kopasz securitis bácsinak Akihito a nyelvével integetett. Meg hasonló komoly dolgok történtek.

S Akihito így kiabált: We are EES, We are ...., We are ...., You are..., You are..., You are.... . Erre mit kellett volna visszakiabálni? We are X ? :)

Ugorgyunk ( nem mintha nem lenne mesélnivaló)

A brit rockcsapat , Ash követte az EES-t. Megjegyzem, Tim, az énekes a színpad széléről nézte a Shock koncertet, s láthatóan élvezte. Ash koncerten ugyanígy tett Kazuto basszgitáros egy Heinecken társaságában hallgatta a koncertet, széles vigyorral, ujjaival metál jelet formálva, természetesen. Én is bemutattam Kazuto felé, de valszeg nem vette észre . ( Ash koncerten első sorból nem az Ash-re figyelek...nahát...botrányos... pedig mögöttem vérengző Ash fanok gyülekeztek. )

Nah , s most jön a lényeg. Ash fan ismerőseim elindultak backstage-re. Kaptak is aláírást, meg közös fotót. Aztán még maradtunk a backstage kapujában, hátha történik valami. Eccer csak megpillantom a kapu nyílásában ( nyitva volt, mert ott állt egy securitys , és figyelt, hogy mit csevegünk) amint az EES tagok besétálnak a konténerükbe. ( konténer, dehát tényleg abban kapnak helyet a sztárok :-) ) Belelkesülök. de valahogy nem jön ki hang a torkomon. Mi értelme ordibálni, hogy EES! Akiiiiii! Tán azt akarom, hogy kijöjjenek? :-) Végül magától nagy lazán kisétál Akihito ...és már tova is sétálna,nem számítván fanokra, ha az Ashes csajszik fel nem tartóztataják nekem( ők a gyakorlott autógrammkérők). Sz'al van autogrammom. :-) Sőőőőőt!!!

(foly.köv. alvás után)

Akihito pici emberke, nálam kisebb, s olyan benyomást kelt, mint egy rossz kölyök. Egyik csajszi leszólította, hogy adna-e autogrammot. Mind az öten kaptunk. Kérdi a nevem ( mint mindannyiunkét), majd névreszólóan dedikál japán betűk és angol keverékével. ( jut eszembe, leellenőriztetetem Rukával , hogy jól írta -e a keresztnevem három betűjét :D) S miközben nekem ír, Beszti ilyet szól : ( Ezennel köszönetet is nyilvánítok Besznek,Musegirlnek, Kittynek, és az ismeretlen lánynak-hogy lehetővé tették. ) :master:

"The biggest fan of you".
Értitek én, a legnagyobb fanja ( placebo feliratú polómban, ugye Case) :sweatdrop: Persze ötünket tekintve, tényleg csak én rendelkeztem prekoncepciókkal az EES koncertről, a többi lány azért állt be mögénk (Case , Darklight, és Me mögé) a második sorba, hogy biztos helyük legyen Ash-en.
Így Akihio: "Really?" És kezet fog velem. Bemutatkozik. Én szintén. Átnyújtja az autogrammot.
Erre én: "Arigato" ( hehehe)
Aki: Áááá, arigato! És összetett kézzel meghajol.
Itt részemről valami hiányzik. Csak vigyorogtam, és bólogattam ( remélem legalább bólogattam. Hiányosak a japán kultúrális ismereteim : :shock: )
Aztán távozott oda, ahová indult.

Összességében, biztos örült, hogy ilyen hölgykoszorú fogadta ( igaz, hogy a koncertje után 2 órával, de a véletlen hozta így) Amúgy meg olyan nagylazán kisétált a VIP részlegükről ( ahol a konténerek vannak, ugye. :-)), simán össze lehetett volna futni vele a Sziget utcáin. Bár később már nem láttam.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 11 Wed, 12:39 am 
Offline
official forum bOObie
official forum bOObie
User avatar

Joined: 2003 Jul 01 Tue, 2:01 am
Posts: 3335
Location: room 304.
Én nem volt, mert nem volt szállás, meg a pénz se vet fel mostanság. Szóval most itt olvasva a beszámolót csak sír a szám. :cry: Nagyon jó lehetett!

_________________
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 11 Wed, 12:14 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2002 Dec 26 Thu, 12:51 am
Posts: 369
Eee, buli lehetett.... kar, hogy lemaradtam. :( Remelem, majd jonnek meg ide, es olyan helyre is, ahova nem 4k a belepo. >_>

_________________
Uchuu wa hitorikiri ja hirosugiru no ni...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 11 Wed, 10:53 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
nyahh, végre sikerült teljesen kipihenni a szigetet ^^
jaja, EES-röl majd lesz beszámoló, képekkel meg mindennel, most csak annyit, hogy nagyon jó volt és, hogy komplett elmebetegek mindhárman. xD (plusz megismerhettük a koncert elötti ráadás koncepcióját ^^)
Meg Aki-val nekünk is szerencsenk volt. Koncert utan elmentunk egy idöre ücsöröni meg csevereszni a fiksz satorhoz es mikor indultunk hazafele (valamikor az Ash koncert kozepe/vége fele lehetett) egy random megerzesem követve elkerültünk a nagyszinpad fele és ahogy mentünk mogotte az uton a kijarat fele kit latunk ácsorogni az uton valahol a Turo Rudi sator kornyeken? A gömbhajú Aki-t (akit persze en is letamadtam rogton autogrammert)! xD :rainbowafro:

A vasarnap este meg... hát arrol beszamolo nem lesz az biztos, tehat csak ide... Aki el akart jonni, de aztan mégse az nem vesztett semmit, mert nagyon nem volt semmi buli jellege az egésznek. Annyi volt vegulis, hogy ott ucsorogtunk a sator hatuljaban, kozvetlenul a sziget szélén menö út mellett, ahol császkálnak az emberek hazafele, meg egyik helyszinrol a masikra es mindenféle random japan zenéket jatszottam, amire idonkent beestek kulonbozo gyanus alakok tancikalni/pogozni (zenétöl es az illetö koordinációs készségétöl fuggoen) Ebböl aztán adodott nehany egeszen szurrealis szituacio ami miatt a reggel 4 és 5 közötti borzaszto unalmas es nehezen átvészelt holtidöt leszámítva nagyszerüen szorakoztunk. xD
Az elején, igazodva az elottunk levo punk koncerthez foleg punk, hardcore, garage-rock, grindcore zenék, meg egyéb hasonló zúzós cuccok mentek és ekkor tért be négy erösen szétesett német rocker, akik egy kis pogozas után 'hello, elszivhatunk itt egy jointot?' felkialtassal letelepedtek mellénk bö egy órára, aztan neha feltapaszkodtak pogozni altalaban mikor eppen valami nagyon durva zene ment es folyamatos 'Jesus, Jesus, Satan, Satan' korusban üvöltöztek. o_O" Legjobb a Makinkarisu egyik elborult garage darabja alatt volt mikor a két aktivabb német mellé még bejött egy halom más ember is ugrálni és végül hat-heten pogoztak bent.. Aztan vegul ök továbbálltak és jöttek a mindenféle egyéb zenék.. pop, shibuya-kei, enka, hiphop, drum'n'bass, dancehall, söt, mostmárúgyismindegy alapon EuroBeat is! xD Visual/jrock részröl csak a Gackt féle Vanilla volt Darklight egy elhamarkodott beszólása miatt ( :beee: ), valamint a kötelezö Deg-Mask. A mókás az volt, hogy szinte mindenre volt valami reakció, ha be nem is mindig jöttek, legalábbis menet közbeni random táncmozdulatokat sikerült kiváltani szinte minden számmal (illetve néhány esetben döbbent, 'mi a fene ez!?' nézéseket ^^")
Meg voltak olyan teljesen értelmezhetetlen dolgok mint az a muki aki bejött, felvett egy széket, a feje fölött lobálva eltancolt vele a sator masik sarkáig, ott lerakta és ment továbbb.. #_#"
Aztan jott a hooooooosszu 4 és 5 közötti idöszak, de aztánutan szerencsere megint felélénkültek a dolgok mikor veletlenul pont akkor tévedtem át a goa és hardtechno vonalra mikor a Globe Party vége után elkezdtek menni kifele az emberek onnan. Az elsö megdöbbenés akkor jött, mikor odajött hozzánk egy kigyúrt alak a kötelezö szoliban szétégett barátnövel és megkérdezte, hogy ugye mi vagyunk a Globe afterpartyja? o__O" Néztünk nagyot, hogy miböl gondolja, hogy egy kósza, kis üres sátorban egy pokróc alatt didergö alakok csinálják majd az afterpartyt, de azért örvendezve, hogy megint van valami közönségszerüség innentöl maradtam a techno vonalon és habár fentemlített páros pár szám után továbbált ekkortól megint folyamatosan volt mindig egypár ember aki leállt kicsit táncikálni vagy ücsörögni. A legédesebb két német csaj volt akik lelkesen végigtipegtek egy-két hardcore techno darabot, aztán még meg is dicsértek, hogy milyen jó zenéket játszok. *^__^*
A dolog vége az lett, hogy hatkor heves tiltakozás közepedte kellett befejezni a zenélést, pont mikor az egy ideje ott tanyázó csoport újabb embereket akart odahívni táncizni. Vagyis végülis jó lett volna folytatni, de ekkorra már olyan szinten voltunk fáradtak, hogy nem volt semmi erönk meg kedvünk maradni, föleg, hogy kora délutánra vissza kellett érni az EES miatt.
Nem tudom, hogy lesz a jövöre valami folytatása a dolognak (így, tudva, hogy mire lehet számítani végülis össze lehetne hozni valamit aminek a mostanival ellentétben értelme is lenne) de az biztos, hogy adás nem lesz élöben, mert az az alatti kaotikus álapotokat egyszer éppen elég volt elviselni, még ha a végén egész jól is sült el a dolog a körülményekhez képest. :sweatdrop:

_________________
Nippon Shoxx! / Webshop! !!!~*~Poszterek~*~!!!

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 11 Wed, 11:00 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
babylon: telleg, Ash-fan ismeroseidnek hogy tetszett az EES? ^^? Me' kivancsi vagyok, hogy olyanoknak mennyire jott be a koncert akik nem ismerték öket alapból, de eddig sehol sem talaltam semmi beszamolot (az osszes hetfoi beszamolo az esti zenekarokrol szol csak =_=)

_________________
Nippon Shoxx! / Webshop! !!!~*~Poszterek~*~!!!

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 12 Thu, 9:26 am 
Offline
Forum Junkie
Forum Junkie

Joined: 2004 Mar 09 Tue, 6:46 pm
Posts: 2138
Location: half way, quarter life
Case wrote:
telleg, Ash-fan ismeroseidnek hogy tetszett az EES? ^^?


Teccett nekik, mondván: "őrültek". De majd még megérdeklődöm. Bár tuti az Ash vitte a pálmát náluk. Me' nagyobb partyt csináltak...minden bizonnyal azért, mert sokkal egyszerűbb s megemészthetőbb dalokat írnak, amikor is már az első három ütemre beindul a headbang mivel kitalálod a dal tovább menetét. Mikor tudod, hogy a lassúra gyors a gyorsra lassú jön, hogy mikor van a hatásszünet...és a refrén . Prekoncepciók nélkül is.

Kitalálhatjátok, hogy az EES a fenntinek az ellentéte, kivéve a headbang-et, mert az Shokkék alatt is dominált! :onfire:

És nagyon örülök, hogy más is összefutott Akihitoval! Elvegyült a Szigeten, ez cool! ( Case akkor egy dedikált CD büszke tulajdonosa, ha nem tévedek) ^^


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 12 Thu, 10:00 pm 
Offline
Newbie
User avatar

Joined: 2003 Nov 26 Wed, 1:43 pm
Posts: 8
Case wrote:
Visual/jrock részröl csak a Gackt féle Vanilla volt Darklight egy elhamarkodott beszólása miatt ( :beee: )

Eeeeeeh! Reméltem, ezt a picike részletet inkább kihagyod, és elvész valahol az emlékek ködében :sweatdrop:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 26 Thu, 10:12 pm 
Offline
Forum Junkie
Forum Junkie

Joined: 2004 Mar 09 Tue, 6:46 pm
Posts: 2138
Location: half way, quarter life
Dicséret a koncertbeszámolóért! ^^
Hasonlóképp éltem meg magam is, kezdve azzal a momentummal, mikor a Nagyszínpad felé haladva, a " Hű de jellegzetes dallamok....de hány óra van?....csak nem?...de ez már az Electric Eel Shock!!!!" című meglepődést adtam elő. Érdemes volt korábban odaérni, ha ilyen jófej módon , saját előzenekaruk is voltak egyben. ^^

( A második dolog, aminek örülhettem, ( nem nehéz kitalálni) az a színpad elől integető két ismerős emberke volt ^^)

Szóval, mint mondám hasonlóképp éltem meg. Csak egy vmit kérdenék ( költői kérdés) : honnan tudod, hogy a doboson bizonyos zokni volt?
Nah, a behangoláskor direkt megnéztem ám én is, de akkor még nem volt semmi extra rajta. Később meg nem láttam/ nem figyeltem. :cry: :mrgreen:

És, diakszigeten is olvastam véleményt, hogy lehet, jobb lett volna sátorban , mint a Nagyszínpadon. De ezt pl. a kétszemélyes Soft Cellről is elmondták egyesek, míg mások azon lelkesültek, hogy " hűűűűű" milyen nagy karizmával töltötte be Marc Almod az egész színpadot. Nem lehet tudni, kinek épp mi teccik, minek örül.

És " gerilla-akció" :D
:D Az a srác nem semmi volt! Koncert közben mégegyszer megpróbált felugorni a színpadra. A telhetetlen. ^^ A korláton át is jutott, de ott el is kapták. ( durván hátracsavart karok, leszorított fej...brrr...)

" Halálugrás " hahah. Tényleg, amúgy sokszor megcsillogatták egyensúlyozó képességeiket a színpad szélén lévő hangfalakon (??) is. ^^ Aszittem Akihito tuti leesik.

és a "Jesus Christ Smokes Holy Gasoline " :D Detto én is megnéztem volna magamnak.

Amúúúgy, maradtam még másnap hajnalig. És el lehetett ütni az időt.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 27 Fri, 9:31 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
bylon wrote:
Szóval, mint mondám hasonlóképp éltem meg. Csak egy vmit kérdenék ( költõi kérdés) : honnan tudod, hogy a doboson bizonyos zokni volt?
Nah, a behangoláskor direkt megnéztem ám én is, de akkor még nem volt semmi extra rajta. Késõbb meg nem láttam/ nem figyeltem.

figyeltem mert kivancsi voltam rá, hogy télleg-e, és télleg, csak a naaaaaagy szinpad miatt nem nagyon volt feltuno ^^"

bylon wrote:
" Halálugrás " hahah. Tényleg, amúgy sokszor megcsillogatták egyensúlyozó képességeiket a színpad szélén lévõ hangfalakon (??) is.

azok a kontroll ládák, amiken magukat halljak, es jah, neha ijeszto volt nezni Aki-t.. xD

bylon wrote:
Amúúúgy, maradtam még másnap hajnalig. És el lehetett ütni az idõt.

Valoszinuleg maradtunk volna mi is, csak az elotte levo két nap (és foleg persze a hajnalig tarto zenélgetés o_o) nagyon hosszu volt es ha ott kellett volna ulni órákat, hogy várjuk, hogy legyen valami erdekes este, akkor biztos bealudtunk volna. @_@

_________________
Nippon Shoxx! / Webshop! !!!~*~Poszterek~*~!!!

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 1:22 pm 
Offline
VIP Member
User avatar

Joined: 2007 May 24 Thu, 6:17 pm
Posts: 809
Én nem is tudom... 2004 óta nem írunk ide semmit... Nem kéne törölni???? Vagy csak a Sziget2004-et 2007 re javítani... Bár ezt nem én mondom meg és nem is akarom!!!!!
csak 1 javaslat volt...
Inkább ötlet v mit tom én @_@

_________________
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group