Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 7:52 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 786 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 19 Fri, 11:22 pm 
Forum Fanatic

Igen, ezen a címen én is borultam már egyet. xD
"My name's Sanadu...Dick Sanadu." XD ...még ha nem is úgy köll ejteni. ^^"""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 24 Wed, 9:28 pm 
Member

Tudja valaki, hogy a Color me blood red című Közi szerzeményt ki énekli? Állítólag a Bel Air-en jelent meg, feltételezem, hogy Gackt, Közi pedig vokálozik. Vagy csak egyedül Közié az érdem, ő a szövegíró is? Ha valaki tudja, kérem írja meg. Köszi. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 24 Wed, 9:30 pm 
Forum Fanatic

Keiko20 wrote:
Tudja valaki, hogy a Color me blood red című Közi szerzeményt ki énekli? Állítólag a Bel Air-en jelent meg, feltételezem, hogy Gackt, Közi pedig vokálozik. Vagy csak egyedül Közié az érdem, ő a szövegíró is? Ha valaki tudja, kérem írja meg. Köszi. :)

Amennyire én tudom, az egész dalt egy az egyben Közi énekli, vokálozza stb. Legalábbis a dalban hallható hang nem hasonlít Gacktéra, és ha jól emlékszem élőben is ő (Közi mármint) adta elő. És igen, a Bel Air single-ön jelent meg. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 10:28 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Keiko20 wrote:
Tudja valaki, hogy a Color me blood red címû Közi szerzeményt ki énekli? Állítólag a Bel Air-en jelent meg, feltételezem, hogy Gackt, Közi pedig vokálozik. Vagy csak egyedül Közié az érdem, õ a szövegíró is? Ha valaki tudja, kérem írja meg. Köszi. :)

Amennyire én tudom, az egész dalt egy az egyben Közi énekli, vokálozza stb. Legalábbis a dalban hallható hang nem hasonlít Gacktéra, és ha jól emlékszem élõben is õ (Közi mármint) adta elõ. És igen, a Bel Air single-ön jelent meg. ^^

jaja, ö énekli és még mostanában is szokta játszani a szólós koncertjein (a Memento kislemeznek egy bonusz CDs verziojan meg is jelent valami nagyon nagyon athangszerelt koncertverzioban. <3)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 7:38 pm 
Member

Köszönöm szépen Jigsaw és Case :) Mostanában rákattantam a dalra, meg Közire :wink: , ezért szerettem volna tudni.

Egyébként szerintem Mana egy géniusz és zseniális emberkéket gyűjtött maga köré anno /Közi, Klaha, Gackt, Yuki és Kami (RIP)/. Szerintem megérdemelték volna a világhírt, eredetiségükért és a fantasztikus dalokért.

De látom, már nem a Marisu Miseru volt a téma az utóbbi oldalokon, szóval elnézést az offolásért. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 7:47 pm 
Forum Fanatic

Keiko20 wrote:
Köszönöm szépen Jigsaw és Case :) Mostanában rákattantam a dalra, meg Közire :wink: , ezért szerettem volna tudni.

Egyébként szerintem Mana egy géniusz és zseniális emberkéket gyűjtött maga köré anno /Közi, Klaha, Gackt, Yuki és Kami (RIP)/. Szerintem megérdemelték volna a világhírt, eredetiségükért és a fantasztikus dalokért.

De látom, már nem a Marisu Miseru volt a téma az utóbbi oldalokon, szóval elnézést az offolásért. :)

Dehogyis off, hisz' ez egy MM topic!! :lol:

Amúgy én Manában azt nem bírom mióta elkezdte a M10M-t, hogy számomra egy kicsit "visszalépés" a Malice Mizer grandiózus eklektikus hangzásához és stílusához képest. Persze megértem, hogy más stílusban akarja kipróbálni magát, csak nekem egy kicsit egysíkúnak tűnik ez a mostani zenéje. Tehát továbbra is nagy zenésznek tartom és jól tud gitározni, csak szerintem ezt nem használja ki eléggé az utóbbi időben.
Ha már világhírről van szó - ugyan egyáltalán nem "világ"-hír, de - , a német Trisol kiadó kiadja (vagy már kiadta?) a Bara no seidou-t, pofás könyv alakú (vagy milyen) tokban, a Cardinal dvd-vel megdobva (ha eddig nem tudtátok volna).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 10:03 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Ha már világhírrõl van szó - ugyan egyáltalán nem "világ"-hír, de - , a német Trisol kiadó kiadja (vagy már kiadta?) a Bara no seidou-t, pofás könyv alakú (vagy milyen) tokban, a Cardinal dvd-vel megdobva (ha eddig nem tudtátok volna).

helloszia. :beaten:

egyébként meg jah, Malice abszolúte nem off, söt! Mana meg... mondjuk abban, hogy a Malice milyen volt ugyanannyira benne volt mindenki más is, aki tagja volt (persze föleg Közi), de amit együtt létrehoztak az tényleg valami különleges volt. valami grandiózus, forradalmi, de ugyanakkor végtelenül giccses és önirónikus egyveleg. <3

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 10:12 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:

Jééé~, és télleg, ott is ottvan!! :sweatdrop: (még annó -scape-en olvastam, onnan rémlett) XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 10:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Jigsaw wrote:
Ha már világhírről van szó - ugyan egyáltalán nem "világ"-hír, de - , a német Trisol kiadó kiadja (vagy már kiadta?) a Bara no seidou-t, pofás könyv alakú (vagy milyen) tokban, a Cardinal dvd-vel megdobva (ha eddig nem tudtátok volna).

helloszia. :beaten:

:laugh: Hát nem épp ezt akartam beírni én is? *feel so up-to-date* Pedig aztán abszolút nemjapán kontextusban klikkeltem a Trisolra (Spiritual Front, Cinema Strange....).
Amúgy meg:

Quote:
"Bara no Seidou" a leginspirálóbb dark zene, amit hosszú idők óta CD-re égettek.

by Trisol

:cool:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 27 Sat, 11:42 am 
Forum Fanatic

Úgy néz ki, hogy a Columbia március 28-án kiad egy Malice Mizer live DVD-t. Egyelőre csak annyit tudni biztosan, hogy a Gackt-korszakból lesz, de hogy ez valamiféle újrakiadás-e vagy még nem látott felvétel, vagy egyáltalán teljes koncert-e, azt nem tudni. *akar teljes Voyage-os koncertet* ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 27 Sat, 1:06 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Úgy néz ki, hogy a Columbia március 28-án kiad egy Malice Mizer live DVD-t. Egyelõre csak annyit tudni biztosan, hogy a Gackt-korszakból lesz, de hogy ez valamiféle újrakiadás-e vagy még nem látott felvétel, vagy egyáltalán teljes koncert-e, azt nem tudni. *akar teljes Voyage-os koncertet* ^__^

ohh, de jo is lenne valami uj anyag... *o* mert végülis annyi biztos, hogy a random részletek alapjan melyek itt-ott felbukkantak, még böven böven lenne mit kiadniuk abból az idöszakból. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 30 Tue, 6:07 pm 
Forum Fanatic

Na, kis bővítés infó terén a DVD-ről:
CDJapan wrote:
Major label debut tenth anniversary release volume 3 from legendary act Malice Mizer includes a selection of the best live performance footage from the Gackt and indies eras of the band. Features wide p-case and deluxe, 24-page booklet with live photos (subject to change).

...sz'al nem teljes koncert lesz, fakk. xD (de hátha lesz valami unreleased cucc rajta... *reménykedik*)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 30 Tue, 6:18 pm 
Site Admin

há' fene tudja, ez alapján eléggé úgy tünik, hogy lesznek rajta eddig kiadatlan cuccok.. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 03 Sat, 12:57 pm 
Forum Fanatic

A codálatosz borítója a Dixanadu-nak. xD (amúgy nekem egészen tetszik, már csak az kéne, hogy a zenéről is eltudjam mondani ugyanezt ^^")

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 03 Sat, 1:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem is csodálkozom rajta hogy a páratlan és csodálatos Mana-néni van a borítóján. Cejintem céééépp^^ :love:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 786 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 53  Next

All times are UTC + 1 hour