Hú hát nagyon pörögnek itt az események. Az előbb regisztráltam, aztán már meg is van a kis citromocskám szövege ( amit még nem volt időm áttanulmányozni, hiszen most is koptatom a billentyűm. Komolyan az m és n betű tiszta fekete már...

)
Na igen, én. A cipőméretem 38as, sportcipőben 38 és feles, de magassarkúban rámjön a 37es is, bár ez olyan mint a ruha, ha elírják akkor... szerintem hagyjuk a cipőket. Egyébként kicsi vagyok. Ha valakit érdekelnék iwiwen nyugodtan megnézhet. Ott is Balbi név alatt futok:)
Ami ott nem derül ki... nos az elég sok minden. Talán azt leírtam, hogy Japán mániás vagyok, de hogy mennyire...
Általában nem szeretek együtteseket, inkább számokat, de mióta megismerkedtem a visual keiel ( amiről be kell, hogy valljam először azt hittem, valami együttes:D aztán mondom ez valami stúdió, ami szponzorálja a zenészeket... hát igen...), ez a dolog csöppet megváltozott. Most KuRt mániám van, ami köszönhető a sweet lemon broker című számuknak. Nem tudom miért, de olyan furcsa érzésem van tőle. Valami tehetetlenség féle. Amúgy is érzem, hogy valami nem stimmel a világban betöltött szerepemmel, de ez valahogy még jobban... na de ez bemutatkozás semmi egyéb:) Hajlamos vagyok kicsit sokat beszélni.
Ennyi elég is lesz egyelőre:)