Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 2:20 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 165  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 05 Thu, 5:40 pm 
Forum Addict

Kölnben lehetett látni a szemét és nagyon szép arca van. persze volt rajta szemcsi de olyan közelről lehetett látni ahol voltam XD

Én ugy vagyok h bármelyik jöhet nem rugdosom el XD de Takuya meg Teruki nem köll sőt Kanon sem.....de nemutasítanám én el őket...csak megmondanám nekik h adják oda Mikut XD

am. Miku az új hajával sokkkalta cukibb mint evvel pedig már itt is gyönyörű---- jajj de várom már az új klippet.....ja és 7.én lesz egy nagy bejelentés,...egyesek attól félnek hogy feloszlanak de ez teljességgel kizárható-.-..mások meg azt vallják, hogy csak azt jelentik be ami már kering a neten hogy An Cafe Major bandává válik/vált.

Fuuu lenne már augusztus akarom már az új single-t hallani stúdióverzióban is....mer koncin atomjó volt...<33333333333

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 05 Thu, 6:48 pm 
VIP Member

juci wrote:
7.én lesz egy nagy bejelentés,...egyesek attól félnek hogy feloszlanak de ez teljességgel kizárható-.-..mások meg azt vallják, hogy csak azt jelentik be ami már kering a neten hogy An Cafe Major bandává válik/vált.

Fuuu lenne már augusztus akarom már az új single-t hallani stúdióverzióban is....mer koncin atomjó volt...<33333333333

Major??? Mi??? Nem értem... Kifejtenéd 1 picit? 1000% h nem oszlanak fel... Remélem majd szólnak pár szót Bou-ról is :heart: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 05 Thu, 7:10 pm 
Forum Addict

Lumiere wrote:
juci wrote:
7.én lesz egy nagy bejelentés,...egyesek attól félnek hogy feloszlanak de ez teljességgel kizárható-.-..mások meg azt vallják, hogy csak azt jelentik be ami már kering a neten hogy An Cafe Major bandává válik/vált.

Major??? Mi??? Nem értem... Kifejtenéd 1 picit? 1000% h nem oszlanak fel... Remélem majd szólnak pár szót Bou-ról is :heart: :D

Major kb annyit tesz, hogy több pénzt kapnak a klippek forgatására meg a promociókra stb...legalábbis nekem vki vmi iet magyarázott angolul..de mind1 a lényeg ez egy nagy előrelépés az együttes szempontjából

http://www.sma-e.com/artist/index.html sőt bittos major---Sublabel of Sony Music

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 05 Thu, 7:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

major : Nagy lemezcégek, akiknél a reklámra, koncertekre sokkal több pénz jut, de nagyobb beleszólásuk van a hozzájuk tartozó előadók zenéjébe (habár ezt szerencsére nem mindig használják ki). Ide tartoznak a nagy, nemzetközileg is közismert multinacionális lemezcégek, mint pl. a Sony, az EMI vagy a Warner, de több helyi cég is van mely lazán fel tudja venni a versenyt velük, például a Toy's Factory vagy az avex trax. Ezutóbbi nemhogy a nyomába ért a nagy multinacionális cégeknek, hanem évek óta stabilan tartja az első helyet a kiadók közötti versenyben.

A soundofjapan.hu-ról!És igen,ezt jelenti,de azért nem írtam én,mert nem tok ilyen jól fogalmazni XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 05 Thu, 9:00 pm 
Forum Addict

és heppy birthdéjt Kanon-san ^^

:new-bday:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 05 Thu, 10:07 pm 
Site Admin

Yu~ki wrote:
major : Nagy lemezcégek, akiknél a reklámra, koncertekre sokkal több pénz jut, de nagyobb beleszólásuk van a hozzájuk tartozó elõadók zenéjébe (habár ezt szerencsére nem mindig használják ki). Ide tartoznak a nagy, nemzetközileg is közismert multinacionális lemezcégek, mint pl. a Sony, az EMI vagy a Warner, de több helyi cég is van mely lazán fel tudja venni a versenyt velük, például a Toy's Factory vagy az avex trax. Ezutóbbi nemhogy a nyomába ért a nagy multinacionális cégeknek, hanem évek óta stabilan tartja az elsõ helyet a kiadók közötti versenyben.

A soundofjapan.hu-ról!És igen,ezt jelenti,de azért nem írtam én,mert nem tok ilyen jól fogalmazni XD

néha még én is elfelejtem, hogy milyen hasznos dolgok vannak az oldalon. xD de öröm látni, hogy valaki olvassa is. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 05 Thu, 10:12 pm 
Elite Member

Oh, ma van? *baka* Boldog szülinapot Kanooon <333

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 05 Thu, 10:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Yu~ki wrote:
major : Nagy lemezcégek, akiknél a reklámra, koncertekre sokkal több pénz jut, de nagyobb beleszólásuk van a hozzájuk tartozó előadók zenéjébe (habár ezt szerencsére nem mindig használják ki). Ide tartoznak a nagy, nemzetközileg is közismert multinacionális lemezcégek, mint pl. a Sony, az EMI vagy a Warner, de több helyi cég is van mely lazán fel tudja venni a versenyt velük, például a Toy's Factory vagy az avex trax. Ezutóbbi nemhogy a nyomába ért a nagy multinacionális cégeknek, hanem évek óta stabilan tartja az első helyet a kiadók közötti versenyben.

néha még én is elfelejtem, hogy milyen hasznos dolgok vannak az oldalon. xD de öröm látni, hogy valaki olvassa is. :grin:

Hát amikor felfedeztem az oldalt MINDENT elolvastam :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 05 Thu, 10:35 pm 
VIP Member

Happy Birthday tooo UUUUUUUUU
Happy Birthday Kanoooooooooon

Ui.: Thanx az útbaigazítást : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 06 Fri, 9:44 am 
Elite Member

juci wrote:
am. Miku az új hajával sokkkalta cukibb mint evvel pedig már itt is gyönyörű---- jajj de várom már az új klippet.....ja és 7.én lesz egy nagy bejelentés,...egyesek attól félnek hogy feloszlanak de ez teljességgel kizárható-.-..mások meg azt vallják, hogy csak azt jelentik be ami már kering a neten hogy An Cafe Major bandává válik/vált.

Hát Miku mindig is nagyon kawaii volt. Amúgy nem hinném, hogy feloszlanak, ha már újraalkották a bandát. Ha meg majorrá válnak, az nekik is csak jó, több pénzt kapnak egy-egy klippért.

Sajna augusztusig még egy cseppet várni kell, de az új single-t én is várom már nagyon. Alig várom, hogy végre hallhassam, mit hoztak össze. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 06 Fri, 9:33 pm 
Forum Addict

váááááááá új SCANEK a V!nyl Syndicate 11-es számából <3333333

MIKU gyönyörű.--SZerelmes vagyok <33333

és Yuuki wow kawaiii..Takuya shy guy...Kanon-kell a fölsője..Teruki szokásos :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 06 Fri, 10:54 pm 
VIP Member

Nah ott alul az a King-es kis rovat :D neeeem csak neeeeeeeeeeeeeem. Takuya az első???? háhá de cuki... háháááháháháháááháááhááháhá

Elég yopofa gyerek. és csak utána jön Miku????? hihi Kicsit lecsúszott a mi kis Mikukánk nem juci???? nah yo a tied :bleach: *bár ezt is csak azért írta mert nincs kedve oldalakon át ezen filózni*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 07 Sat, 8:09 am 
Elite Member

Jó képek! Miku még húgomnak is tetszik, ami csoda, mert ő nem szereti az ilyen fiúkat. Azt mondta, hogy Miku tök édes, mikor mosolyog és ari fejet vág. Igaza van! Most ő a kedvenc nálam is. De Yuuki-t az istennek nem bírom megszokni. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 07 Sat, 8:55 am 
VIP Member

Kry-chan wrote:
nyáá.. Takuyát úgylátszik csak én dögönyözném meg... nem baj. XDDDD

wehehe, nyugi én is jelentkeznék arra XDDD

am jók az új scannek~ és én már kezdem megszokni Yuuki-t, bár azt a parókát meg szemüveget télleg leszedhetné magáról, mert az vmi förtelem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 07 Sat, 9:05 am 
Elite Member

Hát akkor kapjuk el és szedjük le róla. XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 165  Next

All times are UTC + 1 hour