Ji-chan wrote:
Yu~ki wrote:
Andro wrote:
shikon wrote:
Annyira nem lehet vészes. Csak a vonatjegyre kell sok pénz. Valahol néztem múlkor, mennyi Tokyo-ból Yokosukában.
Az biztos, hogy ennyit megérdemel. Talán Ő az egyetlen, akinek a sírjához ennyien elmennének...
Akkor már csak félre kell tennem és megnézni előtte, hogy mennyi Tokió és Yokosuka között a vonatjegy és egyáltalán hogyan kell odajutni. Amúgy kevés ember van akit ennyire tudok tisztelni, mint őt.
Éjjen...ezekszerint más ekkora hide fen is létezik mint én (mondjuk nem biztos,ő az én harmadszámú apukám,és nem adok belőle SENKINEK

) XD Habár Pink Spider még nálam is jóval nagyobb fen,tehát ő talán kaphat belőle

XDDDDDDDD
És találtam 1-2 képet róla,így már meghaladja a hide képgyűjteményem lassan a 400-at

nekem több mint
1000 van

!!!!! és én is Őt dicsőitem a legjobban nála favoritabb nincs pedig már átmentem jó sok együttesen ( 100 felülire gondoljatok)!!!! Hide forever még a telóm is őt szereti nem is tudom mióta ezzel köszön nekem 2 éve asszem!!! ja azé volt telo csere az új is őt szereti!!!!

Ja méga annyit hogy X reunion 2000 volt betervezve még minidig..... hogy let volna reuni 97ben ha 97 ben oszlottak fel???? ja meg azért Yoshiki nem az ártatlan áldozat...10 év alatt kitalálhatott volna vmit!! Jó azért tett egy két jó dolgot....nem lenne Yoshiki ha nem tett volna!!! de azért méis lehetett volna kreatívabb!!! gyerek mondjuk......
Kispályás!Én a hivatalos fotózásokra gondoltam....Habár ha jól számolom ezer nekem sincs,fenébe

...Összesen nekem is túllépi BŐSÉGESEN a 400-at ha sajátkészítésű,plusz nem épp tuti minőségű képeiket is beleszámolom.De én csak a jó,szép fótóimat mondom *___*
És 97-ben oszlottak fel,jaja!1997.13.31-én volt az utolsó hivatalos fellépésük,ahol a Forever Love-t énekelték el,még a Last Live után...Utána meg még nem hivatalosan,de összeálltak,megintcsak a Forever Love-ra,hide temetésén!
ÉS rest: SZÉP HANGJÁT ,TOSHI?Na kérlek,ne viccelődj velem...Hallottál már szép hangot...Toshinak csak JÓ hangja van,de annyira messze van a széptől,mint én az anime con-tól
És hide rulzzzz !!Kedvenc ,elsőszámú,imáádomm!Ji-chan beférkőzik elém,mint fan XD Ezt meg kell akadályozni