|
Nem, dehogy, erről szó sincs!!! Távol álljon tőlem!!!
Nekem 95%ban MP3ban van meg minden, a Diru-tól is, ami pedig a legnagyobb kedvencem.
Igaz, van 3 eredeti Diru CDm is, de abból 1 ajándék, a Withering.. volt az első CDm tőlük, VULGAR-t pedig csak azért vettem meg, mert nagyon szeretem.
Ha valami CDm eredeti azt soha nem azért vettem meg, hogy attól nagyobb fen legyek mint mások, sőt ha tehetem, MP3-at gyártok a számokból és szétküldöm másoknak, akik szeretik.
Sajnos énis találkoztam azonban olyan *Diru* fenekkel, akik a szememre vetették, hogy "Bezzeg nekem meglesz az összes albumuk eredetiben! Jobb vagyok mint te!"....Nem szeretem, amikor valaki a másik anyagi helyzetéből indul ki...Én csak azt veszem meg, amit tényleg annyira szeretek, hogy érdemesnek találom a pénzemre *nem tudom, mennyire fogalmazok értelmesen*, mert egyébként a CD árakat horribilisnek tartom, főleg nálunk. Itthon nem is vettem már eredeti CDt ki tudja mióta. Külföldön is csak akkor vásárolhatok, ha anyám beleegyezik meg természetesen ha van saját félretett pénzem. A MARROW kivételével, ami a szülinapi ajándékom volt, minden eredeti JRock CDmre én spóroltam össze a pénzt. Az utóbbi időben viszont én is annyira leégtem anyagilag (Diru koncertjegy+repjegy) hogy egy időre tuti le kell mondanom mindenféle eredeti CDről...
De sebaj, itt vagytok ti nekem, és elláttok bőven zenével. Ennyi kedvességet meg sem érdemlek *imó pillanat*
Ha belegondolok, 8 hónappal ezelőtt össz-vissz 12 db MP3 fájlom volt csak.