Doll wrote:
Keresek infót egy bizonyos Spiral animeről. vlki hallott már róla? kb miről szól és van olyan hely(pl youtube és hasonlók) ahol meg lehet nézni? legvégső esetben letöltöm...
Én láttam ezt is Anime+-on hellyel közzel, nekem elég uncsi volt sajna. Kb annyi esett le az egészből hogy a felek cseszekednek egymással és nem derül ki semmi, de van benne fanservice. ^^" Lehet meg kellett volna néznem az utolsó részt is, de azt pont nem tudtam, pedig abban hátha kiderült volna valami és lett volna valami csattanó. xD Egyébként olyan logikais, nyomozós, agytrösz anime. xD
Tsukasa-chan wrote:
Ki nézett Death Note animét? Véleményt kérek..XD Nemtom megnézzem-e...
Igazából ha élményt szerez valakinek, hogy az anime mozog, színes és hangja van, akkor talán érdemes vele próbálkozni. ^^" Az eleje teljesen követi a mangát, nagyon jó képi megoldások vannak benne és a grafika gyönyörű. Aztán mindenki kedvence feldobja azt a bizonyos pacskert és onnantól, gondolom mert elő volt írva hogy csak 37 rész lehet vagy nemtom, mindent elkapkodnak és egy csomó mindent kihagynak vagy értelmetlenül cenzúráznak. De az utolsó 2 vagy 3 rész így se lett rossz, a vége meg annyira betetőzi a sorozaton végig uralkodó gaynesst, hogy az valami könnyfakasztó. xDDDDDDDDDD Hegedűszó, rózsaszín naplemete, öngyilkos gothlolita és antifőhősünk utolsó látomása ahogy testilelki jóriválisa áll előtte. xDDDDDDDDDD