Aru-chan wrote:
Jajj, most jutott eszembe amit nyilván beszűkültségem miatt nem láttam eddig: a zenészek pénzt keresnek azzal, h kiállnak meg lemezeket adnak el, pont úgy, ahogy jóapám pénzt keres az irodai munkájával! Jahm, h egy zenésznek ez a munkája? *szarkasztikus* És - kérdem én - talán emellett tilos az h az előadók némelyike élvezi, amit csinál? Nahát, még ők is szerethetik a munkájukat.
Furcsa nem? Én talán mégis tovább látok és nem skatulyázok, pedig begyepesedett fengörlnek kellene lennem! *elbujdosik*
ühüm bújdoss, jobban tennéd noha nem emiatt

mellesleg ki írta h nem élvezik, szted miért vannak ott? ha nem élveznék nem bírnák a tempót, de ez nekik akkor is munka, kül csak h példával éljek csak neked csak most. ha ez kedv lenne csak szted megállt volna teljesen a vidoll turné, amikor jui kishúga meghallt? és abbahagyták szünetelni hetekig... nem, erről ennyit! ez bíznisz, mindig is az volt és mindig is az lesz
tény h nem fogják ezt minden egyes embernek elmesélni 1by1 mert úgy könnyebb eladni ha vki abban a hitben van mint amiben te is láthatólag: h amit csinálnak az isten segítségével jött létre, meg a belső énük ésatöbbi...
ha ez annyira hobbi lenne már boccs, nem te írtad h készül az új diru album..? miért nem adják ki? miért nem adják a válogatásaikkal egyidőben, vagy azok miért nem a dozinggal együtt kerültek a piacra? jaaa h akkor kevesebb lenne fajsúlyilag az eladásuk? hóóó és ez nem bíznisz, vagy kyo addigra tudta annak a két dalnak a szövegeit átírni??
shadow VI II I wrote:
Szabi, pedig egyszerű

a pénz tud dalszöveget írni, a pénz tud zenét szerezni, a pénz majd kiáll a színpadra és előadja a koncertet, a pénz majd élvezetessé teszi, amit nem szeretsz, a pénz majd megfizeti neked az elvesztegetett éveket, amiket a színpadon töltöttél, a pénz, majd megoldja a lelki problémáidat (ha ugyan zavar, hogy csak felszínesen értékelik a munkádat) stb.
haha értem... am van akiket zavar.. case tudna sok olyat mutatni.. pl gero és tsai.. akiknek 15 fenük van.. nah azok a lelkivilágukat hangoztatják 100% és nem foglalkoznak a közönséggel. náluk tuti..
mainstreameknél h hol a határ a sajátjuk és a pénz csinálta közt..? ezt azok a nagyon okosak tudják csak akik csinálják