...... Nem igazán értem, és egyátalán nem is ismerek olyan embert, aki szerint a Malice Mizer vagy a Dir en grey egyenlő lenne a visual-kei-vel, de lehet, hogy csak nem találkoztam hozzám hasonló habzó szájú MM/Deg fungirl-ökkel a kis magyar csapatban
. (hmm, mondjuk én már azzal vitatkoznék, hogy a Deg Kisou és azutáni cuccai zeneileg visual-rockba tartoznak e, dehát oda vannak sorolva....) Ha tudtok valakit, feltétlenül mutassátok be, mert Deg fanról össz. négyről tudok magamat is beleértve, és közűlük ketten voltak a bulin magamat is beleértve ^^". Malice fant is ismerek kb. hatot, de ők is, mint Deg fan ismerőseim is, sokminden mást is szeretenek, sokmindent még jobban is ezeknél. Szóval nem tudom, hogy kinek ez a két banda egyenlő a visual-keivel errefelé. Külföldön el tudom képzelni, hogy vannak ilyen elvetemültek mondjuk ^^". Azt hiszem rendesen kapnának tőlem egy fejmosást!!!! Szóval csak vezessetek elém olyan embereket!
Számot kérni meg úúúúúúúúútálok buliban, ezért előtte kérek, és ha nagyon nem jön semmi, akkor talán egyszer felmegyek kérni. Most kétszer voltam, de a Child prey-el meg lettem bízva, hogy kérjem, mert szegény Petra kint pihizett ^^". És már azért se mondhatom, hogy bizonyos dolgokra nem táncolok, mert nem szeretem, mivel nekem eddig minden tetszett, amit megismertem. Csak kéne folytatódnia az ismerkedésnek.....
Táncolni én elképesztő sokat tudok, és ha egy kedvencem megy, azt nem bírom ki, és el is felejtem, hogy fáradt vagyok. Viszont amit nem ismerek, azt a ruhatárból hallgatom pihizés és beszélgetés mellett. De utánnakeresni semminek nem szoktam, mert vad zenegyűjtésemnél majd belebotlok valahol ^^".
És Mira-channal mélységesen egyet értek, hogy most lássuk tisztán a helyzetet. Végül hány ember volt ott, akik szeretik Gacktot? A túlnyomó többség. Most lehet őt nagyon nem szeretni, meg mondani, hogy hogy lehet ilyet adni visual buliban, meghogy más együttesek mennyivel jobbak, és azok meg nem voltak, stb. De ezzel semmire nem megy az ember. Ez egy buli, ahol a többség szereti Gacktot, így logikus, hogy több a Gackt dal. Ezzel semmi gond nincs szerintem. És én egyátalán nem vagyok Gackt fan. Meghallgatni meghallgatom, a három kedvenc dalomra tőle táncolok is, de ennyi. És egyátalán nem tűnt soknak a Gackt ilyen szempontból. A Malice sok volt, mert rájuk nincs nagy közönség, őket se szeretik errefelé annyira sokan szerintem (vagy csak én tudok kb. 6 emberről....). Viszont őket már a goth közönség is ismeri és szereti valamennyire. Dehát ezért a DJket kell dorgálni, mert Malicet abban a buliban senki nem kért, szóval maguktól játszottak olyan sokat.
Viszont közönségkedvenceket ismervén inkább több Laruku kellett volna, meg az X-Japant már nem is említem. És azt is megértem, hogy nagyon tehetséges visual bandáktól meg nem voltak dalok, pedig kellett volna. Ez szép gomdolat és támogatnám is, de kellő kedvelői tábor mellett ott is mindenki az olyan dalokra veszi ki a csevegéspihenőt. Főleg, ha olyan mint én, és nem igen tud minden nap találkozni a barátaival, hanem sokszor egy hónapban egyszer, mert nem Pesten tanul, se ne adj Isten ott sem lakik (pont mint én meg Petra ^^").
Amit meg abszolult nem értettem, hogy miért volt olyan sok Deg, azon kívül, hogy borzalmas mód örültem neki (el se tudjátok képzelni mennyire ^^" -> fangirl desu
.......). De belegondolva, hogy Deg kedvelő a buliban kettő volt össz. vissz...... Na jó, a death metálos emberkék is nagyon élvezték a mostanság kiadott két dalukat. De ha ennyire bántja az embereket a sok Deg dal, akkor könyörgök, inkább ne adjatok!!!!! Már így is utálják őket eléggé, nem kell, hogy még emiatt is ^^". Meg két embernek ennyit zenélni igazságtalan nagyon, hiába örültem neki annyira és tomboltam szívecske alakú szemekkel. (Azt a jelenetet megnéztem volna azért, mikor ott tomboltunk ketten TtB/MtT-ra, és Neko megkérdezte Mufurctól, hogy: Van aki ezt szereti? Mufurc meg depisen ránk mutatott. Gondolom kb. Így történt, Petra mesélte másnap. Olyan jót nevettem rajta ^^"!) Mondjuk tudtommal itt is nagy mértékű DJ hiba van, mert mindhárom DJnek ugye le kellett adni a szíve csücske Deg számot (Case-chan-Mask, Susy-chan-Raison d'etre, D4m4g3-Obscure). Aztán volt egy az én kedvemért (Tsumi to batsu/mitsu to tsuba), meg egy Petra kedvéért (Child prey), meg egy a tomboló Toshiya fanatizmus kedvéért (Cage) ^^". Na jó, csak hülyéskedem! Szóval létszi ne lovagoljatok ezen! Ha annyira kibírhatalanul szörnyű volt mindenkinek, akkor igérem, hogy többé nem kérek semmi kedvenc Deg dalomat. Másokat nem akarok bántani a saját ízlésemmel, mert az idegbeteg Deg zene nem mindenki kenyere (kissé nehezen emészthető).