Nah, miután olyan jól bepofátlankodtam a fórumra az utóbbi időben, meg újév örömére (

), meg csakúgy: bemutatkozok én is
Sza néven már elég régóta nyomulok különböző mangás/animés fórumokon (főleg a Mangazinon), úgyhogy néhányótoknak így már ismerős lehetek

Jónéhány éve szeretem már a japán (és úgy zusammen az ázsiai) dolgokat - az animékkel kezdődött, de mostanára már az egész kultúrára kiterjedt a rajongásom.
(Sőt, most hogy belegondolok, nyáriszünet óta nem néztem már animét, és mangát se olvastam sokkal többet Ö_Ö) Ugyanakkor nem tartom magam "csőlátású fanatikusnak", inkább csak "egészségesen rajongó"nak, Japánon kívül elég széles az érdeklődési köröm XDDD
Ez igaz rám a zenében is. Nem csak japó zenét hallgatok, és nem is minden nap, valahogy ez nálam "hullámokban" tör fel... (Egy ilyen hullámnak köszönheően kezdtem el nemrég postolni ide

) Alapvetően a keményebb zenéket szeretem, de igazából mindent meghallgatok, ha jó, egyedül talán a tuc-tuc-tucatzenéket nem XDD Kedvenceket ebből adódóan nem is nagyon tudok mondani
(Najó, kizárólag a japó zenékre koncentrálva a keményebb vonalból az Onmyou-za és a Diru tuti mindig top5 lesz, könnyedebb zenékből meg Amuro Namie és a Rip Slyme ^^)
Asszem ennyi elég is belőlem mára