Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 1:10 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 27 Thu, 2:29 pm 
Forum Addict

D wrote:
Djinn: Koreából lehet rendelni angol feliratos filmeket?

Persze, nagyon is! Azt hiszem batran kijelenthetem, hogy a Koreai DVD piac az egyik legigenyesebb az egesz vilagon.
A filmes DVD gyujtemenyem szerintem tobb mint felet Koreabol vettem. Egeszen pontosan innen:
http://www.dvdfromkorea.com/

Koreaiak nagyon sok Japan filmet is kiadnak angol felirattal (Japanban ritka, hogy van rajta angol es marha draga is :( ). Ezenkivul szemetgyonyorkodteto kiadasokat tudnak produkalni szinte fillerekert. Olyannal meg meg nem talalkoztam, hogy gagyi lenne, az ami a DVD-n van.
Az egyetlen dolog, amit sajnalok, hogy az extrakrol sokszor lesporoljak az angolt, de ez a HK kiadasokra is igaz sajnos

YesAsia-rol is nagyon sokat rendelek, de a HK kiadasokkal azert vigyazni kell jobban, tobb a gagyi meg igenytelen kiadas sajnos. Meg kell nezni minidg duplaretegu-e, milyen a keparany, a hang., afilm hossza, stb stb... Arujlak itt is a koreai kiadasokt, elofordul, hogy DVDfromKorea-n mar elfogyott, de YesAsian meg van (persze dragabban)

Amivel megjobban vigyazni kell az a Majay DVD gyartas. Ok azok akik marha szepeket csinalnak marha olcson, de sajnos forditogepet hazsnalnak a felirathoz es bizony a kepminoseg is erdekes neha. Nameg az ember szeleskoruen ismereteket szerezhet a Malay Tv-adok logoirol DVDnezes kozben is. :beaten: (Mondjuk csak 3 sorozatot rendeltem onnan, abbol egy teljesen korrekt, egynek "csak"a felirata gagyi, viszont a 3. az vmi katasztrofa mindenszempontbol )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 27 Thu, 2:42 pm 
Forum Addict

Hú, köszi a sok infot és a linket! :drool: :boogie: *megy körülnézni és számolni*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 27 Thu, 4:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
régieket láttam mind. :grin:

ja...sry :D

D wrote:
Tokubei: Most olvastam el az összefoglalót, nagyon klassz! Az Island of Fire-ről nem hallottam még, kösz, hogy felhívtad rá a figyelmem, a trailer alapján tetszene, utánanézek.

nagyon szivesen!örülök.

D wrote:
HK-ban sokan nem szeretik őt, amiért elment az USA-ba és ott a "sztereotíp kínai" karaktert játszotta.

valóban...ez már nekem is feltűnt :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 05 Sat, 3:35 pm 
Forum Addict

Monopoly - koreai film

Image

A föszereplő, Kyung-ho, ügyes programozó, a társasági élete viszont hagy némi kívánnivalót maga után. Nem csoda tehát, hogy amikor összefut a gazdag, karizmatikus üzletemberrel, Johnnal, örömmel veti bele magát az általa kínált életstílusba. Egy napon John felfedi tervét: Kyung-Ho tudásával komoly pénzre tehetnének szert...

Izgalmas film, a végén jó kis csavarral, noha a közepe felé kicsit vontatottnak tűnhet. Néha látszólag van benne egy kis shonen-ai feeling, de az a végén egészen más értelmet nyer.

Addicted - koreai film

Image

Ho-jin és Dae-jin testvérek, Ho-jin felesége is velük él. Egy napon Dae-jin egy autóversenyen balesetet szenved, ugyanekkor a versenyre siető bátyja szintén baleset áldozata lesz. Kómába esnek. Mikor Dae-jin felkel, azt állítja ő Ho-jin, és valóban úgy viselkedik...A feleség összezavarodik, nehezen hiszi el, hogy férje szelleme jött vissza a sógora testében, de Dae-jin úgy tűnik tud olyasmit, amit csak ők ketten tudhatnak...

Nagyon érdekes kérdéseket vet fel a film, ajánlom azoknak, akik szívesen néznek kicsit drámaibb, nem annyira pörgős filmeket.

Főszerepben: Lee Byeong-heon (A Bittersweet Life)

Possession címen február végén mutatják be az amerikai remake-et.

D-Day (aka Roommates) -koreai horror

Image

A 4 Horror Tales sorozat tagja.

A film egy olyan lányiskolában játszódik, ahova egy évre azokat a diákokat küldik a szüleik, akik rossz tanulmányi eredményük miatt nem tudtak bejutni egy college-be sem. Ehhez mérten nagyon nagy a szigor: nincs zenehallgatás, nincs olvasgatás, a lányok katonás rend szerint élik mindennapjaikat.
Négy szobatárs történetét meséli el a film. Egyikük nem tud alkalmazkodni az iskola szabályaihoz, és ami még rosszabb, víziók gyötrik az iskolában 3 évvel ezelőtt pusztító tűzről...

Izgalmas film, néhány ijesztéssel, az iskolai mindennapok is elég szörnyűek, erre jön még a falak között lappangó sötét titok...

Chingu - koreai (gengszter)film

Image

A négy főhős életét gyermekkoruktól követhetjük nyomon, ketten továbbtanulnak, ketten viszont rivális gengsztercsoportokhoz csatlakoznak. Az összecsapás úgy tűnik elkerülhetetlen, és ez mind a négy barát életére hatással lesz...

Nagyon jó film, nem véletlenül volt a legtöbb bevételt hozó koreai film, míg a Silmido, a Taegukgi, a The King and the Clown és a The Host meg nem előzte.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 10 Thu, 9:53 am 
Senior Member

Tegnapelőtt megnéztem a Death Trance című japán filmet.
Ami fórumokat olvastam, mindenhol nagyon lehúzták a filmet, de nekem nagyon tetszett. Na jó, először én sem tudtam, hogy most az aknavetőt, meg a katanás puskákat komolyan gondolták-e, hogy a felettébb különös kardmarkolatról már ne is beszéljünk :lol:

Story röviden: Létezik egy koporsó, ami állítólag teljesíti az ember kívánságát. Azonban ezt a koporsót egy szerzetesrend védi, de egy napon jön valaki és ellopja. Ezután mindenki a koporsót keresi, hogy megkaparintsa, de egy pletyka terjed, miszerint egy óriás rabolta el a tárgyat.
Vajon tényleg egy óriásnál van a kopors? És tényleg teljesíti a kívánságod?
Mindez a filmből kiderül :wink:

A rendezők mindenféle furcsa dolgot és elemet beledobáltak a filmbe, de szerintem nem lett belőle egy nagy baromság, nekem bejött ez a film ^^
Lányok figyelmébe még a főszereplőt ajánlom :D 8)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 10 Thu, 8:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na ezt a filmet is csak azért néztem meg, mert a Dir en greynek volt az egyik száma benn! XDDD
de nekem csak egy dolog idegesített amire akkor jöttem rá amikor el akartam mondani a történetet... Nincsenek a szereplőknek neveik! O.O ez annyira furán hatott nálam! o.O
a főszereplő pedig tényleg jól néz ki, de a dumája is jó! és a "spontán kézlendítései"! XD ettől függetlenűl annyira nem nagy szám a film, bunyó-fight-bunyó-ninják-rosszarcú bácsik-a háború istennője-és még több fight. XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 12 Sat, 11:25 am 
VIP Member

Most végeztem a Death Trance-el. Nekem nagyon tetszett jó kis film volt :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 12 Sat, 11:41 am 
Senior Member

Hihi, ugyi? ^^ azt hittem csak nekem van ízlésficamom, ha már mindenhol halálra fikázták szegény filmet 8)

Valakinek nincs egy listája az amcsi remakekről? Fejből beugrik pár film, meg itt találtam még infokat --> http://asiafan.freeblog.hu/archives/2006/06/12/Remake_nem_remek_hirek/
de hogy ezen kívül vannak-e még. Csak japán filmek érdekelnének, koreai, kínai nem nagyon, de ha csak az van az se baj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 13 Sun, 7:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

úristen....az oldboy indiai remake-je mekkora szar. :shock:

amúgy:NA EZT AZ ÉLETBE NEM GONDOLTAM VOLNA....már ez is megjelenik dvd-n??? gyerekkorom egyik kedvenc filmje. :shock: :shock: :shock: na ez után semmin sem lepődöm meg...még megjelenik a nyolc szamuráj legendája vagy a shogun árnyékában és kész vagyok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 14 Mon, 11:01 am 
Forum Addict

Death Trance szerintem is nagyon fun, nem tudom miert huzzak le sokan!!! ^^

Tokubei wrote:
amúgy:NA EZT AZ ÉLETBE NEM GONDOLTAM VOLNA....már ez is megjelenik dvd-n??? gyerekkorom egyik kedvenc filmje. :shock: :shock: :shock: na ez után semmin sem lepõdöm meg...még megjelenik a nyolc szamuráj legendája vagy a shogun árnyékában és kész vagyok.

Hat az a nagy helyzet, hoyg BM idenre igeri a Shogun's Shadow-t :smile2: (+Shoguns Samurai-t es Shogun's Ninja-t is)
Az "5 ninja elem" meg "csak" az egyik resze a SB sorozatnak, amit kiadnak. Eddgi negy film-et lehet elorendelni, de idenre igertek meg sokkal tobbet. <3
Eeees ami a legjobb.... lesz Krrish!!!! :lol: Nagyon remelem, hogy nem vagott verziot adnak,ki, bar e nem jellemzo rajuk ^^ Nem tudom, femdobozos vagy digis lesz e de remelem az utobbi, mert nekem a femdoboz nagyon nem jot be -_-

Jo kis kiado ez a BM, csak egy baj van veluk, hogy tobbnyire 4-5 honapot kesik minden DVD-juk. De legalabb, minden ok veluk (nem vagott, van eredeti hang stb stb....)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 14 Mon, 11:14 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Djinn wrote:
Tokubei wrote:
na ez után semmin sem lepődöm meg...még megjelenik a nyolc szamuráj legendája vagy a shogun árnyékában és kész vagyok.

Hat az a nagy helyzet, hoyg BM idenre igeri a Shogun's Shadow-t :smile2:

:clap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 14 Mon, 1:27 pm 
Forum Fanatic

Nah, tegnap/ma megnéztem 2 filmet, rövid kis review róluk.

Electric Dragon 80000V

Image

Örök hálám Batou-nak, hogy felhívta rá a figyelmemet, nagyon jó kis darab. Stílusában hasonlít a Tetsuo-hoz, csak talán nem annyira "dirty", de fekete-fehér, kb. egyórás és WTF. xD
Történetünk főhőse egy ember, akit kiskorában jól megrázott az áram, azóta egyre erőszakosabb és tud a hüllőkkel kommunikálni. Ezeket a kis négylábúakat kutatja egyébként munkaképpen, "állati nyomozóként" kb. Dühét és agresszióját pedig egy szénné torzított gitáron vezeti le általában. XD Egészen addig, amíg meg nem jelenik egy riválisa, akit ugyancsak régen áram csapott meg, csak ő a villanyszerelőiparban dolgozik (vagymi XD), és képes áramot termelni, valamint spéci fegyverei vannak. Tönkreteszi "Dragon Eye" Morrison gitárját.
Ez vért kíván!! :twisted:
A főszerepben Tadanobu Asano (Kakihara/Ichi the Killer). Jah, és rendkívül jó zenéje van, jó torzított, noise-os, rock-os ahogy kell (a Mach 1.67 zenekar előadásában, ha kell valakinek soundtrack szóljon ;D).

The City of Lost Souls (vagy The Hazard City)

Image

Mario, a Japánban élő brazil gengszter megmenekít egy kínai lányt, Keit, akivel aztán boldog szerelemben élnek...illetve élnének, ha nem éppen a kínai Triád vagy a japán Jakuza szállna rájuk. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy egy kis brazil közösségben élnek, és még a rendőrség is figyeli a környezetüket. Számos veszélyt és megpróbáltatást kell kiállniuk ketten, persze a haverjaik segítségével.
Elég korrekt kis film, persze azért néztem meg, mert Takashi Miike rendezte. Akik nem bírják a vérbő gyomor- és agyforgató stílusát, azok is nyugodtan tehetnek vele egy próbát; semmi túlságosan extrém nem történik benne - a mester többi művéhez képest.
Külön jó pont, hogy a filmben felcsendül két Sads szám is (Nightmare, illetve a stáblistánál a Finale), a feltörekvő jakuza fickót pedig Kikkawa Koji alakítja (a Complex zenekar énekese, jelenleg szóló).

Last edited by Jigsaw on 2008 Jan 14 Mon, 3:37 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 14 Mon, 1:37 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
A fõszerepben Tadanobu Asano (Kakihara/Ichi the Killer). Jah, és rendkívül jó zenéje van, jó torzított, noise-os, rock-os ahogy kell (a Mach 1.67 zenekar elõadásában, ha kell valakinek soundtrack szóljon ;D)

Es tegyuk hozza, hogy Asano nem csak a foszereplo, de az emlitett zenekar (Mach 1.67) enekese is, amit egyebkent a film rendezojevel Sogo Ishii-vel egyutt csinalnak!! :headbang:

Egyebkent kotelezo darab!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 14 Mon, 3:38 pm 
Forum Fanatic

Djinn wrote:
Es tegyuk hozza, hogy Asano nem csak a foszereplo, de az emlitett zenekar (Mach 1.67) enekese is, amit egyebkent a film rendezojevel Sogo Ishii-vel egyutt csinalnak!! :headbang:

Ohh, ezt nem tudtam! LOL, ezesetben duplapluszjó. :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 14 Mon, 6:22 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Stílusában hasonlít a Tetsuo-hoz, csak talán nem annyira "dirty", de fekete-fehér, kb. egyórás és WTF. xD

csak, hogy csavarosabb legyen a dolog: a Tetsuo-ra legnagyobb hatással pedig elég egyértelmüen Sogo Ishii korai, 1/2 Mensch címü, a német Einstürzende Neubauten industrial alapzenekarral közösen készített filmje volt. (ami nálam nagyon lazán benne van a top10-es kedvencek közt... a tetsuo-val együtt. :beaten:)

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour