Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 9:12 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 14 Mon, 10:08 pm 
Forum Addict

Bungee Jumping of Their Own - koreai dráma

Image

A félénk srác megismerkedik élete szerelmével, aki meghal. 17 év múlva a férfi már tanár, és az egyik 17 éves diákja nagyon emlékezteti halott szerelmére...

Érdekes film (egyszer), némi shonen-ai feelinggel.

Sisily 2 km - koreai horror-vígjáték

Image

A gengszterbanda egyik tagja lelép a nagy gyémántfogással, de sorsa egy igen különös faluba, Sisilybe veti, ahol még egy dörzsölt gengszternek is össze kell szednie minden bátorságát a túléléshez.A helyiek furák, kísértet is akad...Amikor gengsztertársai elindulnak megkeresni, szintén Sisilyben kötnek ki...

Nagyon vicces film, tele jó poénokkal és még néhány ijesztés is van benne. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 15 Tue, 8:11 pm 
Newbie

Vasárnap csak úgy találomra vettem egy DVD-t, mert három igencsak szexy kínai fickó volt a borítón. Nem is néztem meg, hogy miről szól, és azt sem, hogy kik játszanak benne, mivel occó volt, így gondoltam, még ha kritikán aluli is, akkor sem buktam rajta sok pénzt. Szóval, mikor hazajöttem leültem, gondoltam belenézek, és milyen jól tettem!(^x^) A film egyik főszereplője nagy kedvencem Tse Ting-Fung /Nicholas Tse/!!!!:shocked!: (fura, hogy nem ismertem fel a borítóról, de hát nem is gondoltam rá..)Angyalarcú, és angyalhangú fiú.... :love2:

A Film címe: AZ IGAZSÁG HARCOSAI

Igazi repkedős verekedős, és szerintem nagyon látványos film. (Manga képregény alapján készült.)

Ajánlom mindenki figyelmébe, aki szereti a hasonló kaliberű filmeket, vagy Nicholas Tse-t! :popcorn:

Így esett...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 16 Wed, 9:30 pm 
VIP Member

Gojira: Fainaru uôzu
avagy Final wars
Image

Nem vagyok nagy Godzilla rajongó nem is fogok most valami átfogó posztot írni, a szörnyeket viszont ismertem a 16bites Sega jóvoltából :lol:
A mondóban olvastam a godzilla filmekről, gondoltam letöltöm az aktuálisan utolsó filmet. Nem is okozott nagy csalódást, elszórakoztatott ahogy kell. Komolyan venni semmiképp sem ajánlom.
Jó sok mindent belesűrítettek ebbe a 2óránál hoszabb filmecskébe, pörgősre sikerült :D Lényegében megfogták az eddig szerepelt majdnem összes szörnyet és ráeresztették a földre, közben befutott egy földönkívüli emberszerű faj akik segíteni akarnak, aztán jön az amcsi főszereplő ( aki mellesleg a kedvencem volt a filmben, régen ketrecharcos volt a tag, most meg a kapitány jelmezben a nagy bajusszal úgy nézett ki mint supermario :D ) kiereszti a korábban általa elejtett Godzillát, hogy majd ő szétrúgja a többi szörny seggét. A terv persze maximálisan beválik :D
Az egyetlen dolog ami nem jött be az Godzilla fia volt, nah ő egy félig hüllő félig teletubbi nagyon idegesítő szereplő volt. Én kihagytam volna az egészből, írtó rossz volt :D
Pörgős gumiruhában bokszolós szórakoztató filmről van szó. Ajánlom mindenkinek aki ki akar kapcsolódni...de teljesen :D

Ez kötelező:
Trailer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 16 Wed, 11:32 pm 
Site Admin

Batou wrote:
A mondóban olvastam a godzilla filmekről

:pinky2:

(és igen, sonofgodzilla már a korábbi szereplései alapján is lazán az egész godzillasorozat legfrusztrálóbban idegesitö tagja.. o_O)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 17 Thu, 12:00 am 
Forum Fanatic

Batou wrote:
Ez kötelező:
Trailer

Oké, asszem megvan mit írsz ki nekem Grindhouse mellé. :greengrin: (na nem a trailerre gondoltam XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 19 Sat, 6:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sztem ez az egyik legrosszab amit készítettek....Mármint ,,könnyed,, kikapcsolódás,de semmiképpsem ezzel kell kezdeni. *bár ha mégis,akkor mást is meg köll nézni,mert az pozitív csalódás lesz*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 20 Sun, 1:18 pm 
Forum Addict

The Doll Master - koreai horror dráma

Image

A főszereplők ellátogatnak egy BJD (ball-jointed doll) múzeumba, ahol a babakészítő róluk készítene babákat. Amikor furcsa dolgok kezdenek történni, felmerül a kérdés: Vajon tényleg lélek költözhet abba a tárgyba, amit nagyon szeretünk? Ha van lelke, mit érezhet az a baba, akit gyermekként szerettünk, de felnőttként már nem is emlékszünk rá?

Szerintem ez a film érdekesebb BJD szempontból, mint horrorfilmként. Sok szép baba, néhány ijesztés, közepes történet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 20 Sun, 1:36 pm 
Site Admin

D wrote:
Szerintem ez a film érdekesebb BJD szempontból, mint horrorfilmként. Sok szép baba, néhány ijesztés, közepes történet.

Nem beszélve arról, hogy láttam már vagy egy tucat régebbi (30as évektöl a 90esekig) horrorfilmet, aminek kb ugyanez volt a sztorija. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 20 Sun, 1:37 pm 
oshare booty
oshare booty

fú akkor ez remake??
am vmi jó horror tipp? (dl linkkel :beaten:) véletlen...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 20 Sun, 1:47 pm 
Site Admin

pszabi wrote:
fú akkor ez remake??

jó horror? Black Sheep. :beaten: link meg..? a helyi mozi. xD
egyébként nem hiszem, hogy remake, csak az alapötlet kisértetiesen hasonló a többihez, node a koreaiaknak szokása elcsépelt horrorfilmes sztorikat elöszedni. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 20 Sun, 1:52 pm 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
pszabi wrote:
fú akkor ez remake??

jó horror? Black Sheep. :beaten: link meg..? a helyi mozi. xD
egyébként nem hiszem, hogy remake, csak az alapötlet kisértetiesen hasonló a többihez, node a koreaiaknak szokása elcsépelt horrorfilmes sztorikat elöszedni. xD

annó arról hallottam.. már lenne..? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 20 Sun, 2:00 pm 
Site Admin

pszabi wrote:
annó arról hallottam.. már lenne..? XD

a hetekben volt a mozis bemutató. :grin: nagyon jó film. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 20 Sun, 2:02 pm 
Forum Addict

Én arra tippeltem, hogy abban az időben készülhetett, amikor elkezdtek népszerűek lenni a BJD-k. Bár reklámnak kicsit ellentmondásos :beaten: Vagy arról lehet szó, hogy addigra már nagyon sok embernek volt otthon ilyen babája, és rájuk akarták hozni a frászt. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 20 Sun, 2:16 pm 
Site Admin

D wrote:
Én arra tippeltem, hogy abban az idõben készülhetett, amikor elkezdtek népszerûek lenni a BJD-k. Bár reklámnak kicsit ellentmondásos :beaten: Vagy arról lehet szó, hogy addigra már nagyon sok embernek volt otthon ilyen babája, és rájuk akarták hozni a frászt. :lol:

szerintem az utóbbi. ^^ arrafelé azért már elég régóta divatban vannak ezek a babák, tehát gondolom úgy tippeltek a producerek, hogy ha elöszedik a régi horrorsztorit és újracsinálják bjd verzióban, az dupla siker. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 21 Mon, 10:46 pm 
VIP Member

Image
Köszönet Jigsaw-nak a Miike filmekért. Az Ichivel kezdtem és azthiszem fejest is ugrottam a mélyvízbe 8)
Aki rég látott beleken korcsojázó yakuzát és ingerenciát érez rá az mindenképp nézze meg. Voltak poénos de főként brutális részek dögivel. Ideggyengék kivételével ajánlom sokaknak akik vérbő szórakozásra esetleg könnyed szörnyűlködésre vágynak és egy jó filmre :wink:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour