szóval kiadnak egy Japanese Best albumot amin nem legjobb X, de legjobb valahkészített-felvett Japán rokk-popp-egyéb számok lesznek egybegyűjtve?
És abből KETTŐ X Japan lesz?
És ez is világ szinten kiadott lesz?
ÉS KOMOLYRA képesek kiadni egy Legjobb Japán Nóták Válogatás albumot????????????????????????????????????????????????????????
Olyat lehet kapni hogy Legszebb Jappán Szerelmes Számok, de omg ez kicsit szűk körre fog vonatkozni, nem gondolja rajtam kívül senki?
Vagy egy 4 CDs válogatás lesz? vagy 10 cd-s?
Vagymint Révai lexikona minden betűre kiadnak 1-2-x cd-t? Hádenemá
és ebből mingyár KETTŐT lefoglal az Xjapan...
ja meg sztem tök vicces hogy a pénteki ~destruction night~ 16:30kor kezdődik, a vasárnapi ~creation night~ meg 16:00kor... ez azért lehet, mert pénteken sokáig dolgoznak az emberek, és hogyodaérjenek, vagy mert hétfőn dolgoznak, és hogy korán vége legyen?
(csak hogy hosszú legyen a post-Yoshiki se erőltette meg magát ezekkel a nevekkel basszameg (má bocsánat) de destruction night lol? creation night??? ekkora szart xDDD mind1)
megőőőőő
szerintem tök tisztában vannak azzal, hogy ezen a koncerten 55000 ember lesz, ebből kb 30000nél kicsi japán csúcstechnikás kép és hangfelvevésre alkalmas bizgentyű és 20 változatban már aznap éjfélkor Youtube-n lesz az egész koncert?
Vagy azért adják ilyen korán mert kicsit megvágják és leadják este 9től?
vajjon közvetítik majd? Kérdések halmaza amire a jóisten sem tudja a választ... mert a dolog kapcoslódik Yoshikihez, éshát mivel Yoshiki a másik Isten, az Egyisten mellett, ezért az Egyisten (mondhatni az atyaúristen) sem tudhat a Másikisten aka. Yoshiki tevékenységeiről....
Tényleg baromi kíváncsi leszek, hogy ezt az immáron óóriásira felfújt reunion lufit hogy fogják megfelelően "kezelni", hogy ne legyen egy nagy csalódott "brrpfftyplattssss" a vége