Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 5:42 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 4:35 pm 
Member

Yene wrote:
DRÁÁHHÁÁÁHÁÁHÁÁÁGA...szerintem te még nem voltál j-rock bulin
Én tudom magamról hogy NYÚBI vagyok szóval sokszor sok vitában tartom a számat...ahogy illene egy nyúbiiihez..mondjuk ez az én véleményem..dehhhhh....tanácsot adni buli ügyben nem épp egy NYÚBINEK kéne
Ahogy jól számolom...lehet tévedek de úgy 10 buli után TUDJÁÁÁK a DJ-samák hogy mi kell a népnek....nem hiszem hogy ajánlgatni kéne...már bocs de főleg nem egy NYÚBInek ...és főleg nincs szkség fölpörgetésre...szerintem ennél jobban már CSAK AKKOR pörögne a buli ha Case meg Damage szó szerint pörögnének lejátszás közben....*elképzelil*

SZÓVAl vagy SZÓ NÉLKÜL....inkább húzódj meg és hallgasd hogy mit mutatnak a nagyok..és nőlj fel hozzájuk....

mi a baj azzal, h rikvesztelte a kedvenc számait? azért nem kéne ezt ilyen lenézően szerintem. én is newbie vagyok, de mindenki volt az egyszer, és egy fórum azért van, h beszélgessünk, megosszuk egymással a véleményünket...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 4:53 pm 
Senior Member

Nem lenézés .... de .már bocsánat kövezzetek meg de amit néha csináltok az tényleg borzalmas...

Azért hördültem föl mert 2 buli után ismerem már annyira a dj-ék játékát hogy tudjam felesleges felpörgetni...valamint ne egy olyan adjon tanácsot aki még ott sem volt a bulin...

Nem azzal van baj hogy elmondta a számati....hanem azzal hogy olyanról beszél amiről dusztja sincsen ( ide utalok vissza hogy a buli amin meggyőződésem hogy nem volt még)...és az ilyentől én hányni tudok

A másik...nem gondolod hogy az már gáz ha newbie hördül rá newbie-ra????

Last edited by Yene on 2006 May 18 Thu, 5:22 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 5:13 pm 
Member

Yene wrote:
Nem lenézés hanem hányinger...már bocsánat kövezzetek meg de amit néha csináltok az tényleg borzalmas...
Azért hördültem föl mert 2 buli után ismerem már annyira a dj-ék játékát hogy tudjam felesleges felpörgetni...valamint ne egy olyan adjon tanácsot aki még ott sem volt a bulin...
Nem azzal van baj hogy elmondta a számati....hanem azzal hogy olyanról beszél amiről dusztja sincsen ( ide utalok vissza hogy a buli amin meggyőződésem hogy nem volt még)...és az ilyentől én hányni tudok

... szerintem a hányinger kicsit erős erre, nem érzem úgy, h olyan nagy bűnt követett volna el ezzel a beírással. igazad van abban, h nem volt még bulin, én se voltam, tehát persze, h nem ismerjük a dj-k játékát. de itt egyáltalán nem kioktatásról volt szó vagy becsmérlésről, ha így lett volna, meg is érteném, h felháborodsz, na de ez csak ajánlás volt a részéről.
Yene wrote:
A másik...nem gondolod hogy az már gáz ha newbie hördül rá newbie-ra????

de igen, gondolom, csak ez a te esetedben is így volt: newbie newbiera. de tényleg hülyeség az egész, és én sem hobbiból írtam ilyesmit elhiheted, főleg, h a régebbi fórumozókkal most sikerült megbeszélni a dolgot, aminek nagyon örülök... szóval sztem zárjuk is le a dolgot, és tényleg elhiszem, sőt, biztos vagyok benne, h jók a DJ-k, meg hogy jó lesz a parti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 5:28 pm 
Mumus

Kagami wrote:
Yene wrote:
DRÁÁHHÁÁÁHÁÁHÁÁÁGA...szerintem te még nem voltál j-rock bulin
Én tudom magamról hogy NYÚBI vagyok szóval sokszor sok vitában tartom a számat...ahogy illene egy nyúbiiihez..mondjuk ez az én véleményem..dehhhhh....tanácsot adni buli ügyben nem épp egy NYÚBINEK kéne
Ahogy jól számolom...lehet tévedek de úgy 10 buli után TUDJÁÁÁK a DJ-samák hogy mi kell a népnek....nem hiszem hogy ajánlgatni kéne...már bocs de főleg nem egy NYÚBInek ...és főleg nincs szkség fölpörgetésre...szerintem ennél jobban már CSAK AKKOR pörögne a buli ha Case meg Damage szó szerint pörögnének lejátszás közben....*elképzelil*

SZÓVAl vagy SZÓ NÉLKÜL....inkább húzódj meg és hallgasd hogy mit mutatnak a nagyok..és nőlj fel hozzájuk....

mi a baj azzal, h rikvesztelte a kedvenc számait? azért nem kéne ezt ilyen lenézően szerintem. én is newbie vagyok, de mindenki volt az egyszer, és egy fórum azért van, h beszélgessünk, megosszuk egymással a véleményünket...

azzal semmi baj nincsen hogy requestelet csak ahogy csinálta az na mindegy!!! tudod szerintem ha Dj lennék kicsit sértő lenne nekem az hogy hááátttt biztos jobb lenne a hangulat ha ezt meg ezt meg ezt leadod!! lehet hogy neki jobb lenne a hangulata de másnak nem mert mondjuk nem buliba illő szám vagy ilysemi!!!!

Case akkor bulin lesz parapara az elején mert akkor meguval tanulgatunk???? :P :wink: 8) És lesz akkor shóóóóóóóóóóóóó!!!!!!! vagy valami olyasmi :P!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 6:19 pm 
Member

Ji-chan wrote:
azzal semmi baj nincsen hogy requestelet csak ahogy csinálta az na mindegy!!! tudod szerintem ha Dj lennék kicsit sértő lenne nekem az hogy hááátttt biztos jobb lenne a hangulat ha ezt meg ezt meg ezt leadod!! lehet hogy neki jobb lenne a hangulata de másnak nem mert mondjuk nem buliba illő szám vagy ilysemi!!!!

de ő nem úgy értette, én tudom! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 6:39 pm 
Mumus

te lehet hogy tudod cica de más nem!! mindenki válalja a felelőséget azért amit ír!!!!!! :roll: :? :stick: :nono:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 6:44 pm 
Senior Member

Ji-chan wrote:
Case akkor bulin lesz parapara az elején mert akkor meguval tanulgatunk???? :P :wink: 8) És lesz akkor shóóóóóóóóóóóóó!!!!!!! vagy valami olyasmi :P!!!!!!

Legyen! :puppydogeyes: :puppydogeyes: :onfire: :love2:
De csináljatok róla videót/fotót, mert a múltkori "show"-nak csak a végét láttuk sajna. (Ehehe a lányokra mindig várni kell :roll: )
A mostani buli részvételem meg elmossa az érettségi :cry2:
Különben sincs még kész az új maszkom ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 6:45 pm 
Member

Ji-chan wrote:
te lehet hogy tudod cica de más nem!! mindenki válalja a felelőséget azért amit ír!!!!!! :roll: :? :stick: :nono:

naaaa ne haragudjatok rá plíííííz!! :puppydogeyes: (kiengesztelési kísérlet a Képek topicban... :wink: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 10:48 pm 
Forum Fanatic

Na jó, idáig próbáltam nem beleszólni az ilyesmibe (vitázásba/nézeteltérésekbe), mert nem rám tartozik, csak a vitázó felekre, de tényleg nem értem, hogy mi volt a baj azzal, hogy requestelt Kaoru pár számot... mivel nem volt buliban, fogalma sincsen, hogy milyen vagy hogy néz ki/folyik az ilyesmi, amikor először én voltam, akkor én is csak bámultam ki a fejemből az első 20 percben, hogy naakkormostmilegyen. Aztán elkaptam a hangulatot (vagy fordítva ^^) és király volt minden. Csak azt nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy valaki megemlíti a kedvenc számait, mert 1. ha nem játsszák, hát nem játsszák, több is veszett Mohácsnál, 2. ha játsszák és másoknak is tetszik az kész haszon!, és 3. nem tudhatja, hogy mondjuk XY számot már kérni se kell, úgyis le fogják, adni, mert nagy favorit (pl. esélyes erre a szerepre akár a Clever Sleazoid, akár a Zan).
Na, csak ennyi volt, nem akartam senkit megbántani, meg nem is szoktam így külön szólni, csak már kicsit idegesített ez az egész...
Csak leírtam a véleményemet, többet nem fogok ezzel foglalkozni a fórum keretein belül (remélhetőleg).

Ja, és hogy legyen valami on-topic(abb):
Caaaase~, majd lehet olyat rikvesztelni, hogy Plastic Tree - Ghost? Mert múltkor is kérték már egy páran és nem volt, és akkor most meg hátha lesz, haha. (az se biztos, hogy én ottleszek, de ha nem is, akkor is szóljon, mer' jóóóságos muzsika) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 11:12 pm 
oshare booty
oshare booty

*elolvasva, jigsawval egyetért*
loool, te hamarabb értél haza..volt villamos jigsaw? :D btw elmek itten moziba a nép pedig (megint) egymás nyakának esik? ejnye!

@yene: eh, már te is? mirejóezavitaaaaa~?

@kagami, kaoru: a dj-k nem igazán kedvelik a req-elnek tőlük (mindazonáltal néhányat megszívelhetnek és ez kompromisszumhoz vezethet). picit csiszolni kell még a req postolásán (inkább legyen ahhoz hasonló, mint annó a diétán a királynak az alázatos felirat :D - vicc volt...). lényeg az h a partyn sztem a számok 70-80%-át nem fogjátok ismerni, de attól jók lesznek és amikor meg megjön az első ismert szám, lehet sikoltani. a helyszínen is lehet (végső elkeseredés esetén saját felelőségre) a requesttel próbálkozni, azt azonban nem várjátok h a fent megemlítet számok mindegyike megszólaljon, hiszen a lényeg a tánci és azok közül néhányra az bonyi...
nah mentem csicsizni mer álmos vok....

jaigen egy észrevétel...JIGSAW szólt bele egy vitába ami nagy dolog mert az egyik legnyugisabb ismim és kb ugyanazt akarja elérni amit én: legyen már vége a vitának itt a soundof seniorok és a noob-ok közt! isten bizony gyerekes ez az álandó ordibálás, minden mondat végén 3 "!"-jel. végre fun mert él a fórum, de loool a postok fele egymás cs*szegetése...őszintén mire jó ez? el lehet mesélni a problémát nyugisan is sértegetések nélkül és akkor a másik sem támad azonnal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 19 Fri, 8:25 am 
Senior Member

Pszabi látom te is nagynak érzed már magad...a vita le lett zárva...oké!
De...nem azzal volt baj hogy számokat mondot ne ezen lovagoljatok...hanem azon hogy olyanról beszélt amiről fogalma sincs....

Nézd...J-rock buliról akkor lehet beszélni ha már ott voltál...az egy jelenség egy feeling...egy drog ami újra és újra kell a szervezetnek...megjegyzem az én térdemet a J-rock buli tette újra használhatóvá, szóval gyógyszer is...anya riasztó főleg ha felhív telefonon a buli közben....még jó ha megérzed hogy remeg a zsebed és nem más turkál rajtad....folytatom..továbbá a buli egy táradalmi pont...egy lehtőség hogy úgy menj végig az utcán hogy fikázhassanak vagy elakadjon tőled a szavuk...*hűű vazz hogy nézel ki* *anyád nem tanított meg öltözködni!!!* * sátánista pffujjjj* stb stb...ki melyik irányzatot követi...pl Shockker vagy Gótik....

A J-rock buli egy tradicionális dolog...nem az ajánlással volt baj...hanem....már bocs de olyan volt ez az egész mintha ajánlotok egy Karácsonyfát karácsonykor hogy hűűű az majd feldobja a hangulatot...

Amúgy meg...akkor sajnálom..tessék, bocs a morgásért...de nekem ez így abszurd volt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 19 Fri, 9:03 am 
Elite Member

szóval:
1. azért ajánlottam a zenéket,mert még nem vtam Jrock bulin és nem tudom mit szoktak ajánlani a Dj-k...és nem azért ajánlottam,mert azt gondoltam biztos szar zenéket fognak adni .
2. nem azért járok fórumra h vitázzak...azért járok ide mert szeretnék ismerkedni hasonló érdeklődéskörű emberekkel.kagami és jigsaw és pszabi:kösz :) de télleg.
nah,midnegy legyen peace!
:hippy:

shinu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 19 Fri, 10:07 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

ezentúl aki nagyon régen itt van és már szinte azt hiszi h övé a fórum (nem kérek most minden seniortól egy soros "én nem úgy gondolom" hozzászólásokat:) és rájön a fontoskodhatnék (kinek mi a neve..mi szokás mi nem szokás stb) az először írja le egy papirra olvassa fel magának aztán röhögjön egy jót azon hogy mekkora piti dolgra készült adjon hálát az égnek h nem írta mégse ide... és beszélgessünk diruról meg gacktról meg hogy milyen szinű pántlika van miyavi hajában... az jól megy mindenkinek... az meg hogy mi a szokás az azokon múlik akik itt vannak .. sok új emebr sok új szokást hoz be és ha majd 2 év múlva megint újak jönnek a mostani újak majd okosak lesznek mert ezt a hozzászólást elmentették a kedvencekbe és minden reggel elolvassák és akkor majd csak röhögnek ha ennek ellenére az ős-űber-szájfer-alapító-highend-seniorok királykodnak...

ja és egyébként ekkora nyúbi dömping szerintem még nem is volt én személy szerint naaagyon örülök neki és meg is ragadnám az alkalmat hogy egy ekkora szétoffolás után szeretettel köszöntsek minden LEENDŐ SENIORT(!!!) :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 19 Fri, 10:18 am 
Senior Member

Teljesen egyet tudok érteni Monaval ^^"

ON:
Következő bulin legyen már Jrock/Visual-kei cosplay verseny, hogy a fanatikus cosplayelők le ne szokjanak a ruhavarrásról, kiegészítőkészítésről addig. Ugye Megumi? XDDD
*Pretty-pretty Mana cosplayert akar látni, sokat!*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 19 Fri, 10:27 am 
Official Cheerleader

Kagero wrote:
ON:
Következõ bulin legyen már Jrock/Visual-kei cosplay verseny, hogy a fanatikus cosplayelõk le ne szokjanak a ruhavarrásról, kiegészítõkészítésrõl addig. Ugye Megumi? XDDD
*Pretty-pretty Mana cosplayert akar látni, sokat!*

XDDDDD drágám, úgy nézek ki mint aki valaha is szabadulni fog ebből az örökös cosplay körforgásból? most komolyan ez rosszabb, mint valami drog xD (és me függő XD)
*megy vissza varrni @__@*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour