Yene wrote:
Nem lenézés hanem hányinger...már bocsánat kövezzetek meg de amit néha csináltok az tényleg borzalmas...
Azért hördültem föl mert 2 buli után ismerem már annyira a dj-ék játékát hogy tudjam felesleges felpörgetni...valamint ne egy olyan adjon tanácsot aki még ott sem volt a bulin...
Nem azzal van baj hogy elmondta a számati....hanem azzal hogy olyanról beszél amiről dusztja sincsen ( ide utalok vissza hogy a buli amin meggyőződésem hogy nem volt még)...és az ilyentől én hányni tudok
... szerintem a hányinger kicsit erős erre, nem érzem úgy, h olyan nagy bűnt követett volna el ezzel a beírással. igazad van abban, h nem volt még bulin, én se voltam, tehát persze, h nem ismerjük a dj-k játékát. de itt egyáltalán nem kioktatásról volt szó vagy becsmérlésről, ha így lett volna, meg is érteném, h felháborodsz, na de ez csak ajánlás volt a részéről.
Yene wrote:
A másik...nem gondolod hogy az már gáz ha newbie hördül rá newbie-ra????
de igen, gondolom, csak ez a te esetedben is így volt: newbie newbiera. de tényleg hülyeség az egész, és én sem hobbiból írtam ilyesmit elhiheted, főleg, h a régebbi fórumozókkal most sikerült megbeszélni a dolgot, aminek nagyon örülök... szóval sztem zárjuk is le a dolgot, és tényleg elhiszem, sőt, biztos vagyok benne, h jók a DJ-k, meg hogy jó lesz a parti.