Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 4:44 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 699  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 01 Tue, 12:46 pm 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
Nah, mivel a hangulatom mindennek az alján található most, sõt, még az alatt, így ismét vidítom magam képekkel ^^".

:naaaah: ne tessék rosszkedvűnek lenni :puppydogeyes:
ilyen képek után, fangirl legyen a talpán, aki nem a földön fetrengve röhög :laugh: :laugh: :laugh: ....Atchan hogy néz ki.....O_O....*gyors képvisszanézés* ..... T_T najó, mégiscsak Maimai ( :love3: ) viszi a pálmát....

bylon-chan avatarokat meg csinálom akkor ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 01 Tue, 4:43 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

megumi wrote:
T_T najó, mégiscsak Maimai ( :love3: ) viszi a pálmát....

Nálam a 12 évesnek tűnő zabálnivaló picike sörrel a kezében :love: :love3: :heart: :love2: :heart: :love3: :love:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 01 Tue, 5:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
megumi wrote:
T_T najó, mégiscsak Maimai ( :love3: ) viszi a pálmát....

Nálam a 12 évesnek tűnő zabálnivaló picike sörrel a kezében :love: :love3: :heart: :love2: :heart: :love3: :love:

haláliak! Toll is nagyon bíztató a legelső képen! lol. :love2: ...Toll

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 01 Tue, 5:13 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
haláliak! Toll is nagyon bíztató a legelső képen! lol. :love2: ...Toll

A szívemből beszélsz! Toll!!!!!!!!! :love3:
Dehát a szívem az öcsikéjé ^.^! (lehet, új háttékép kellene ^^")
Image
Vagy egy ilyen?
Image
Vagy valami ilyen...
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 10:40 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ah, az áprilisi Fool's mateben már megint van Buck-Tick, úgyhogy figyelhetem a Livejournalt, hátha valaki scannali ^^". De van sok új kép megint, ezért jó a hónap eleje xD!
Soksok új Gazette! ^.^
Image
Némi új +DéspairsRay+! ^_^
Image
Sok új Vidoll! :love2:
Image
És még sokminden más, de az abszolult omg díjjat ez a kép vitte xD! A hasonlóság túlságosan szembetűnő egyszerűen :love: ...... :hospital:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 12:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

csupa csodaszép kép. :cry: Atsushi-s Toshit kapásból Merry-Tetsunak néztem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 12:04 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
csupa csodaszép kép. :cry: Atsushi-s Toshit kapásból Merry-Tetsunak néztem.

:grin: hát a három bácsi lassan mehet egy kategóriába.... még egy pár év és úgy fognak kinézni mintha ikertesók lennének..... :laugh:
amúgy meg nyugi, me én meg simán Atchannak néztem Tocchant :sweatdrop: :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 4:12 pm 
Mumus

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMM senki nem megy semmilyen kategóriába főleg nem Atsushi és Toshiya ne meg Tetsu :twisted: :snipersmile: :chainsaw: !!! De a Gazette meg Jui nagyon cukikikikik waiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na meg a Desp waiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hizumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 4:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

úgy látom, valakinek nagyon is sikerült kiismerkedni az új photoshopjával! :love2: bjúútiful ! én letöltöttem a free photoshopot a gimpfet már jó ideje, de belefáradtam hogy képtelen vagyok akárcsak feliratot is gyártani vele egy képre, sz'al :dead:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 4:30 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ji-chan wrote:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMM senki nem megy semmilyen kategóriába főleg nem Atsushi és Toshiya ne meg Tetsu!!!!!!!!

Na jó, én ezt most nem értem...... 0_o"""""""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 4:34 pm 
Mumus

Annyi az egész hogy ne hasonlitsátok össze személyeket a Buck-Tick tagjaival, vagy ne nézétek bele Toshiyába vagy Tetsu-ba Atsushit!! Egyszerű nem, mert akkor ezzel az erővel Rukiba vagy Yomiba Kyot nézhetném bele mondjuk ez nem igaz!!! Na így már érthető volt!! Az oké hogy én yaoitisben szenvedek de ti már túúúlságosan is B-T mániások letetek!!! Kérlek ne hasonlítsatok össze senkit a B-T vel főleg nem olyan személyeket akinek semmi közük hozzájuk!! Arigato!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 4:41 pm 
Mumus

Buck-Tick az B-T!! Dir en Grey meg Dir en Grey!! KÜLÖNÁLLÓ EGYÜTtESEK!!!!!! Glay az Glay!!! Érted An-chan!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 4:56 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ji-chan wrote:
Buck-Tick az B-T!! Dir en Grey meg Dir en Grey!! KÜLÖNÁLLÓ EGYÜTtESEK!!!!!! Glay az Glay!!! Érted An-chan!!!!

Nem Drága, itt Te nem értesz valamit, de nagyon nem. Ezt Te teljesen úgy állítod be, mintha semmi hasonlóság nem lenne köztük, csak a mi fantáziánkban, pedig ez nem így van, mert külső hasonlóságok vannak. Erről a három említett emberke egyátalán nem tehet, csak a csúny csúnya biológia, metr az valami miatt így rakta össze őket. Nagyon sajnálom, hogy ezzel megsértettünk tégeg, mert ennek köze nincs ahhoz, hogy kedveljük a Buck-Ticket, hanem ez puszta megfigyelés. De ha jobban esik a lelki világodnak, akkor legközelebb megtartjuk magunknak az ilyen dolgokat, vagy úgy mondjuk, hogy Atsushi hasonlít Toshiyara vagy Testsura, mert végül mindegy, nem a személyekről van szó, hanem bizonyos külső vonásaikról, vagy egy egy pillanatról, amit épp úgy kapott el az adott fotós. Csak kérjük ne gondolj bele a mondatainkba mindenféle marhaságot, ami nekünk eszünkbe se jutott. Méghogy én összehasonlítsam ezeket az embereket? Badarság, hisz nem ismerem őket, csak külsőleg feledezek fel hasonlóságokat. Azt meg hogy az együtteseket hasonlítottam össze, azt nem tudom melyik kisujjadból szedted, de ez sem igaz, eszem ágába nem jutna, hisz teljesen különböző stílusokat képviselnek. Kérlek gondolkozz, mielőtt ilyen meggondolatlanságokkal vádolsz minket, amit nem is mondtunk.
És ennyi erővel mi is megkérhetnén téged, hogy a B-Tfóbiádat tarts meg magadnak, de nem tesszük, mert tiszteletben tartjuk a véleményed.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 5:04 pm 
Mumus

Áhh most meg te értettél félre én nem gondoltam belső vonásokra csak kűlsőre nem volt szó belső vonásokról!! Waiiiii!! Na még egyszer azt írtam hogy ne hasonlítsd össze Toshit Atsushival vagy bárkit bárkivel pl: Tetsu!! Mert nem hasonlítanak külsőleg egymásra max szem!!! De más valahogy nem!! Na mindegy!! Az együttest meg azért írtam nem azért hogy te össze hasonlítod őket bár.. na mindegy hanem azért hogy a DirenGrey tagjai azok a Deg tagjai és a B-T tagjai a B-T tagjai semmi hasonlóság!! De a másniában igazam van mert nekem is vannak mániáim azt tudom pl: most Glay de mindegy!!! És neketek most a mániátok a B-T ami nekem kezd az idegeimre menni de nem baj túl fogom élni El kell fogadni és kész!! Ezt csak azért mondom mert nem tudtok már másról beszáélni egy páran mindegy hogy kik csak B-T így meg úgy meg amúgy!! Nekem semmi bajom az együtessel azon kivül hogy nem annyira szeretem őket de tisztelem őket és adok nekik esélyt hogy majd egyszer belophassák magukat a szívembe. Ez még nem történt meg de talán majd egyszer biztos mert már találtam 2 jó számot töllük ami tetszik!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 5:14 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Félreértettem, mert úgy hangzott, és ízlések és pofonok, szerintem nagyon hasonlítanak, és ezt nem azért mondom, mert mindenben B-Tt akarok látni, hanem azért, mert így gondolom, és mások is így gondolják. Ez már csak azért is igaz, mert a többi B-Ttagot nem szoktam hasonlítani, mert nincs is nagyon olyan, aki hasonlítana rájuk. Másokat is szoktam összehasonlítani, és valamiért én még mindig nem értem, hogy hol ebben a baj, mert attól számomra még ugyanolyan különálló dolgok, csak épp megállapítok róluk valamit. Hol itt a baj? Szerinted nem fogom fel, hogy különálló együttesek különálló tagjairól beszélek? Szóval nekem ez magas..... :roll:
És hidd el, Te is sokmindennel az idegeinkre tudsz menni, igen sokmindennel, és ha ennyire nem viseled el, hogy mások nem azért lelkesednek, amiért Te, akkor nem kell keresni az idegeidre menő B-T fangirlök társaságát, ennyi. És ezen ne sértődj meg, mert nem úgy értettem, de ha tényleg idegesítünk téged, akkor ez lesz a megoldás.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 699  Next

All times are UTC + 1 hour