Ji-chan wrote:
Buck-Tick az B-T!! Dir en Grey meg Dir en Grey!! KÜLÖNÁLLÓ EGYÜTtESEK!!!!!! Glay az Glay!!! Érted An-chan!!!!
Nem Drága, itt Te nem értesz valamit, de nagyon nem. Ezt Te teljesen úgy állítod be, mintha semmi hasonlóság nem lenne köztük, csak a mi fantáziánkban, pedig ez nem így van, mert külső hasonlóságok vannak. Erről a három említett emberke egyátalán nem tehet, csak a csúny csúnya biológia, metr az valami miatt így rakta össze őket. Nagyon sajnálom, hogy ezzel megsértettünk tégeg, mert ennek köze nincs ahhoz, hogy kedveljük a Buck-Ticket, hanem ez puszta megfigyelés. De ha jobban esik a lelki világodnak, akkor legközelebb megtartjuk magunknak az ilyen dolgokat, vagy úgy mondjuk, hogy Atsushi hasonlít Toshiyara vagy Testsura, mert végül mindegy, nem a személyekről van szó, hanem bizonyos külső vonásaikról, vagy egy egy pillanatról, amit épp úgy kapott el az adott fotós. Csak kérjük ne gondolj bele a mondatainkba mindenféle marhaságot, ami nekünk eszünkbe se jutott. Méghogy én összehasonlítsam ezeket az embereket? Badarság, hisz nem ismerem őket, csak külsőleg feledezek fel hasonlóságokat. Azt meg hogy az együtteseket hasonlítottam össze, azt nem tudom melyik kisujjadból szedted, de ez sem igaz, eszem ágába nem jutna, hisz teljesen különböző stílusokat képviselnek. Kérlek gondolkozz, mielőtt ilyen meggondolatlanságokkal vádolsz minket, amit nem is mondtunk.
És ennyi erővel mi is megkérhetnén téged, hogy a B-Tfóbiádat tarts meg magadnak, de nem tesszük, mert tiszteletben tartjuk a véleményed.