Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 11:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 179  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 04 Sun, 3:39 pm 
Member

Sayu wrote:
JI-chan köszi nekünk is vizet!! Mellettem lévõ csaj majdnemelájult, ha nem hosztok oda is nekünk. Nagy segídség volt a víz osztás:3

én mondjuk szerencsére nem voltam rosszul, de akár mennyire frászt kaptam mikor 2x az oldalamon és 1x a nyakamba landolt a pohár hideg víz, még is baromira jól esett, még ha inni nem is tudtam :D
jó volt felfrissülni :D
szóval egyett értek, ebben továbbra is :D

(és gomen h sok dologhoz hozzászólok, de tényleg így van sztem :D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 04 Sun, 3:43 pm 
Forum Addict

:lol: hátt nekem sem kellett inkább barátnőmet itattam meg vele, akinek nagyobb szüksége volt rá. Rám csak amit tagok spricceltek be az jutott...XD

Profile  

Post subject: :D
PostPosted: 2009 Oct 04 Sun, 3:45 pm 
Member

értem ^^
én először kaptam a securitis bácsitól, aki baloldalt spriccelt minket a vízzell..
aztán megunhatta, mert át állt a pohárra xDDD
de jó volt lol :D
és még a telóm is megúszta!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 04 Sun, 6:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nyah! Én is leírom a véleményem ^^ (valószínűleg én leszek az utolsó xD)
Szóval. Igen, Miyavi ilyen. Szerintem mindenki tudta, hogy van benne nem kicsi egoizmus, de hát ez van ilyen a természete és ez szerintem maradjon a saját magánügye ^^ De állatira megbecsülöm azt és tiszteletemet adom neki, hogy képes volt rászánni magát, hogy eljött, hozzánk, leadott egy fantasztikus koncertet, sok embernek maradandó élményt szerzett és csak miattunk megtanult pár szót magyarul ^^ Ebből is látszik, van kedves oldala is. És ettől független, hogy ő ilyen, nagyon várom, hogy újra eljöjjön hozzánk ^^ *és Miyavi-ról ennyi volt*
A bandatagok is kitettek magukért, ők is fantasztikusak voltak, és mind nagyon szimpatikusnak tűnt, és az előző hozzászólásokból utalva azok is ^_^ Köszönöm mindannyiuknak azt a fáradtságot, amit ránk szántak :D
Peace (^_^)V

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 04 Sun, 9:00 pm 
Member

Sziasztok! ^^
Nos, nekem is életem első koncertje volt, olyan, amit igazán vártam és akartam rá menni és lehengerelt, teljesen! Csodás volt a hangulat! ^^ Rettenetesen jól éreztem magam, a szélén álltam, szal a minimális magasságommal is láttam és táncikálni is tudtam és levegőm is volt. Muszáj volt kijönnöm középről, mert a csöpp termetemnél fogva igen cudarul járhattam volna. Ji adott inni, az sokat jelentett, meg egy csomószor kaptam a vízből, amit ránk lötyköltek: nagyon jól esett, köszönöm, tényleg. Azon túl, hogy megakadályoztátok, hogy rosszul legyek, még valami furcsa hangulatdoppingoló hatással is volt rám.
Az, hogy Miya-kun drága kőbunkó módjára viselkedett, számomra is elfogadhatatlan, szerintem a nagyképűséget semmi sem indokolja, bár elhiszem, hogy fárasztó a sok kis lüke fangirl meg a satöbbi, de tudjátok, erre szokták mondani, hogy ne menjen prostinak, aki nem szereti, ha b... szal na. Nagyfiú már, tudja, mivel jár ez a szakma. C'est la vie. Ha nem tetszik, nem kell csinálni. Viszont a színpadon szuper volt, kénytelen vagyok fejet hajtani azelőtt: a hangulatfokozáshoz tényleg ért! ^^
Nahát, Aru, nem voltál akkor messze tőlem, mert előttem egy méterrel lobogott az elragadó piros alsónemű. Azt hittem, odamegyek és szétszedem. Komolyan nem értem, hogy hogy ad ki ilyet valakinek az esze. És engem is földhöz vágott, mikor a zenészek bejátszottak, és a jónép elkezdte skandálni Miyavi nevét... esküszöm, nem értem, miért csak ő számít. Jó, nyilván miatta megyünk oda, de szegény zenekar is kitette a lelkét, szerintem amúgy ők is tök jól spanolták a népet, annyit nagyon megérdemeltek volna, hogy amíg ők vannak színen, kicsit velük foglalkozzunk.
Sikerült az elején beszélni kicsit Case-szel és elég lehangoló dolgokat mondott, pl hogy nem fotózhatott és interjút sem ad őMiyavisága... hát nagyszerű. Pedig annyira vártam.
De legalább amit a színpadon művelt az a bohóc japán pasas, az nagyon jó volt. Látszott, hogy ő is elveszti a fejét, tényleg jól érzi magát... őszintén jól éreztem magam, ahogy nem is tudom, mikor utoljára, jó volt élőben látni, komolyan jó volt ránézni, hogy mennyire tombol velünk. Szuperek voltak a számok, nagyon tetszett, amiket mondott és nekem is sokat jelentett, nem is emlékszem, ki mondta még előttem, hogy magyarul is beszélt. Ez nagyon rendes dolog volt tőle és engem személy szerint az ilyen akciói megérintettek.
Szerintem neki is jó volt azért. Ha meg csak ennyire jó színész, akkor meg azért pacsi neki. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 04 Sun, 10:05 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Más, de a turnéhoz kapcsolódik:

Neo Tokyo Samurai Black World Tour 2009/2010 Tour Book

Credit: japanfan21 @ LJ

Azoknak, akik hozzám hasonlóan nem vették meg a koncerten. 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 4:59 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ennyire vak voltam, hogy nem láttam meg koncerten ? o_O Nah mindegy ^^"
Nagyon köszi ^^

Profile  

PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 8:00 am 
Member

Aru wrote:
Más, de a turnéhoz kapcsolódik:

Neo Tokyo Samurai Black World Tour 2009/2010 Tour Book

Credit: japanfan21 @ LJ

Azoknak, akik hozzám hasonlóan nem vették meg a koncerten. 8-)

Hűűű, nagyon köszi!!!!! ^___^
Sajna ilyesmire már nem volt pénzem (örültünk, hogy apa be tudott rá hozni, meg utánna haza tudtunk jönni), de ennek most nagyon örülök!
Köszi!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 10:14 am 
oshare booty
oshare booty

húúú mennyi leírás!! ^_^
mennyi ember!!!
mennyi új tag. sziasztok!! :)
mennyi post.. o.o;
és köszi doll a "másik" oldalt! tanulságos volt elolvasni :) kicsit meglep a hozzáállása!

Profile  

PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 10:45 am 
Member

pszabi wrote:
húúú mennyi leírás!! ^_^
mennyi ember!!!
mennyi új tag. sziasztok!! :)
mennyi post.. o.o;
és köszi doll a "másik" oldalt! tanulságos volt elolvasni :) kicsit meglep a hozzáállása!

szia neked is! ^___^
úgy látszik MiYaVi nem csak egy felejthetetlen koncertet hozott össze nekünk, hanem neki köszönhetően egyre többen ismizhetik meg a másikat itt és még sok helyen. ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 10:51 am 
oshare booty
oshare booty

ja ez tény! am pedig. hajrá, cél behozni engem postok számában ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 11:09 am 
Member

pszabi wrote:

jesszus.. xD
az nehéz lesz haha :D
de majd próbálkozok! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 12:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:

Nem írhatsz többet! :P;)

Ééés: Én is voltam Miyavin (nem a testén, csak az estjén). Messziről láttam Aru-t, meg Case-el találkoztam midőn épp jó képességű helyet kerestünk asszonykámmal. Jah meg Ji-chan-t is felleltük ottannék elől.

Néhanapján Miyavit is láttam; megérinteni nem akartam, mégis közel jártam hozzá. Sok sírós lánkával is találkoztam, meg mégtöbb ájuló/elájulóval.

Koncerten voltak jó számok. Még azok is jók voltak, melyek albumon számomra nem fogyaszthatóak. Kimi ni negai wo természetesen maradt a favorit.

Bejáratnál amúgy nem vették el a fotómasinámat, ellenben az elemtöltőmet igen. LOLmá' :lol: Normális az ilyen?

Vissza Meev-re: vettünk két tökéletesen haszontalan mörcsöt. De örvendezünk vala, hogy 3500 huftól megszabadítottuk magunkat.

A dumás részei egész jók voltak. Nem szólt a szívemhez, az agyamhoz is kevésbé, de azért jól esett a duma. A fákkmítől viszont kirázott a hideg... az uncool volt szerintem.

Amúgy idegen izzadságcseppek csordogáltak a ruhámról mire kiértem. Néhanapján idegen csajok derekát kellett fognom, hogy eszeveszett ugrálásuk közepette ne essenek a mögöttük lévő fiatalemberre (vagyis rám :D). Ezt Dreamy nem igazán díjazta, de már az első 5 perc után palacsintává lapult a cipőm a sok ugrabugra lánytól.

Hát ennyit Miyaviról. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 2:46 pm 
Forum Fanatic

Aru wrote:

És itt az LJ-bejegyzés azoknak, akik nem akarják letölteni, csak megnézni (tagnak kell lenni jrock_scans-en). :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 3:40 pm 
Senior Member

Koga wrote:

A fákkmítől viszont kirázott a hideg... az uncool volt szerintem.

Nah végre valaki aki egyetért ezzel :D Hidd el nekem közelről még undorítóbb volt.....pedig én nagy fan vagyok xD nagyon nagy :) és még a fanservicet is szeretem...de ez...

Ji-chan olyan szép volt a felsőd XD :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 179  Next

All times are UTC + 1 hour