|
Sziasztok! ^^
Nos, nekem is életem első koncertje volt, olyan, amit igazán vártam és akartam rá menni és lehengerelt, teljesen! Csodás volt a hangulat! ^^ Rettenetesen jól éreztem magam, a szélén álltam, szal a minimális magasságommal is láttam és táncikálni is tudtam és levegőm is volt. Muszáj volt kijönnöm középről, mert a csöpp termetemnél fogva igen cudarul járhattam volna. Ji adott inni, az sokat jelentett, meg egy csomószor kaptam a vízből, amit ránk lötyköltek: nagyon jól esett, köszönöm, tényleg. Azon túl, hogy megakadályoztátok, hogy rosszul legyek, még valami furcsa hangulatdoppingoló hatással is volt rám.
Az, hogy Miya-kun drága kőbunkó módjára viselkedett, számomra is elfogadhatatlan, szerintem a nagyképűséget semmi sem indokolja, bár elhiszem, hogy fárasztó a sok kis lüke fangirl meg a satöbbi, de tudjátok, erre szokták mondani, hogy ne menjen prostinak, aki nem szereti, ha b... szal na. Nagyfiú már, tudja, mivel jár ez a szakma. C'est la vie. Ha nem tetszik, nem kell csinálni. Viszont a színpadon szuper volt, kénytelen vagyok fejet hajtani azelőtt: a hangulatfokozáshoz tényleg ért! ^^
Nahát, Aru, nem voltál akkor messze tőlem, mert előttem egy méterrel lobogott az elragadó piros alsónemű. Azt hittem, odamegyek és szétszedem. Komolyan nem értem, hogy hogy ad ki ilyet valakinek az esze. És engem is földhöz vágott, mikor a zenészek bejátszottak, és a jónép elkezdte skandálni Miyavi nevét... esküszöm, nem értem, miért csak ő számít. Jó, nyilván miatta megyünk oda, de szegény zenekar is kitette a lelkét, szerintem amúgy ők is tök jól spanolták a népet, annyit nagyon megérdemeltek volna, hogy amíg ők vannak színen, kicsit velük foglalkozzunk.
Sikerült az elején beszélni kicsit Case-szel és elég lehangoló dolgokat mondott, pl hogy nem fotózhatott és interjút sem ad őMiyavisága... hát nagyszerű. Pedig annyira vártam.
De legalább amit a színpadon művelt az a bohóc japán pasas, az nagyon jó volt. Látszott, hogy ő is elveszti a fejét, tényleg jól érzi magát... őszintén jól éreztem magam, ahogy nem is tudom, mikor utoljára, jó volt élőben látni, komolyan jó volt ránézni, hogy mennyire tombol velünk. Szuperek voltak a számok, nagyon tetszett, amiket mondott és nekem is sokat jelentett, nem is emlékszem, ki mondta még előttem, hogy magyarul is beszélt. Ez nagyon rendes dolog volt tőle és engem személy szerint az ilyen akciói megérintettek.
Szerintem neki is jó volt azért. Ha meg csak ennyire jó színész, akkor meg azért pacsi neki. XD
|