22 wrote:
noira wrote:
Case: szerintem az a csend annak, volt betudható hogy Myv összeesett... Mert ahol mi álltunk, onnan nagyon úgy tûnt, hogy kézben cipelték ki és a nép nem nagyon tudta hogy mi van...
de ugye nem volt semmi baja, és fáradt sem volt! ^^ *lulz*
nem is értem, miért nem szakadt meg a röhögéstõl egész nap, és miért nem spanolt le addig nem látott emberekkel mézesmázosan, azonnal?! xD
bocsánat.

/OFF
na ezek érdekes dolgok
de mondjuk én is emlékszem mikor MYV "összeesett" és akkor jött a nagy csend..
De szerintem utánna volt az encore,ne?
a végén mielött visszajött, azért mindenki rákezdett a tapsra és a myv-myv-re!
még én is, pedig én nem vok egy igazán ilyen típus xD
mondjuk az látszott mindenkin a végén, hogy még vár valamit, hogy talán kijön még, lesz eseteleg autógramm vagy valami, de aztán mikor kijöttek a bácsik xDDD és nekiálltak szétszedni a színpadon a cuccokat, már kb biztos volt, hogy itt más már nem lesz..
pedig azt tudom, hogy körülöttem is sokan kérdezték a securitisektől, hogy nem-e lesz autógramm vagy valami.. de mindegyik mondta h kizárt... T_T
így a lányok fel is adták az ezért vívott harcot mellettem xD
az pedig tényleg igaz, hogy lehetett volna hátul is vidámabb, pláne h nem volt semmi baja..
de nem baj.. legközelebb ha ilyen lesz, jól be kell paprikázni a hangulatát és akkor legalább érthető lesz a dolog xD
vaaagy, hergelni kell vele, hogy nem is figyeltek rá..stb és arra tuti be fog indulni xD
tudom, mert már sok emberen tapasztaltam a dolgot!
1. mutatod h érdekel
2. nem is izgatja
3. azt hiteted el vele, h nem érdekel
4. rögtön ráharap és tesz ellene! xD
na puszi mindenkinek és az off-ból mára talán ennyi xD