Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 8:15 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 179  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 06 Tue, 9:47 pm 
Site Admin

Oks, a backstage cuccok megcsevegése MOST van befejezve. Alapból, akik dolgozni voltak ott, azoknak meg kellett volna sokkal jobban gondolni, hogy mit, hogy és mennyit írjanak le.

D wrote:
Tudom. :grin:

Batou wrote:
Aha, pont ez volt az oka. Nem az, hogy kurva nagy senkik vagyunk akik ingyen interjút meg képeket akarnak... :greengrin:
Hmm... asszem kezdem érteni, hogy mi a bajotok, a probléma csak az vele, hogy finoman szólva is félreértettetek valamit, pontosabban nem gondoltatok bele tökegyértelmű dolgokba.
Semmiféle ingyen interjúról, meg képekről nem volt szó sehol, semmikor. Mindkettő a Mondo magazinban és az újság weboldalán futó több hónapos promókampányért cserébe lett lefixálva több hónapja (és mivel ez a koncert egyértelműen az animés / japánzenés közönséget célozta be elsősorban, ez volt a lehető legjobb hely a reklámkampányra. pl. a helyszínváltásról is mindenki onnan, vagy innen a fórumról, oldalról tájékozódott, meg infókért is mindenki ide járt. de ez gondolom egyértelmű). A fotózással, ami egyébként is alap dolog a sajtó zámára minden koncerten, nem is volt gond, csak a beléptetésnél volt egy kis kavar, de az gyorsan megoldódott, mint írtam korábban. Hogy az interjú le lett mondva azt ellenben a koncet napján tudtam meg, ami nos... hirtelen jött, főleg, hogy egy újságnál jóelőre kell tervezni az oldalakkal ugyebár, hogy mire mennyi van szánva és a több hónapja érvényben levő megálapodás alapján már szó volt róla több helyen is, hogy várható egy interjú.
Annak meg, hogy én köztudottan nem szeretem Miyavit ennek az egésznek semmi köze, én dolgozni voltam ott és az pedig nem mindig abból áll, hogy olyan dolgkról írok amit szeretek, ez van. Szóval hol is itt a probléma?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 06 Tue, 10:13 pm 
VIP Member

Pont ott, hogy eddig mindenki csak picsogott mindenen, de senki nem írta le a tizedét sem annak amit most te.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 06 Tue, 10:20 pm 
Site Admin

Jó, de én speciel nyilvánvalónak gondoltam, hogy a fotó+interjú nem ide lesz, csak úgy, hanem a magazinnak. de jó, persze, azt nem lehetett tudni, hogy ez egy lefixált, promóért cserébe beigért valami volt, bár mondom, a fotós része az azért alap minden koncertnél. Nah, de oks, akkor félreértés volt, zárjuk itt le szerintem.

Image

Profile  

Post subject: :D
PostPosted: 2009 Oct 07 Wed, 8:32 am 
Member

22 wrote:
noira wrote:
Case: szerintem az a csend annak, volt betudható hogy Myv összeesett... Mert ahol mi álltunk, onnan nagyon úgy tûnt, hogy kézben cipelték ki és a nép nem nagyon tudta hogy mi van...

de ugye nem volt semmi baja, és fáradt sem volt! ^^ *lulz*
nem is értem, miért nem szakadt meg a röhögéstõl egész nap, és miért nem spanolt le addig nem látott emberekkel mézesmázosan, azonnal?! xD

bocsánat. :lol:
/OFF

na ezek érdekes dolgok :D
de mondjuk én is emlékszem mikor MYV "összeesett" és akkor jött a nagy csend..
De szerintem utánna volt az encore,ne?
a végén mielött visszajött, azért mindenki rákezdett a tapsra és a myv-myv-re!
még én is, pedig én nem vok egy igazán ilyen típus xD
mondjuk az látszott mindenkin a végén, hogy még vár valamit, hogy talán kijön még, lesz eseteleg autógramm vagy valami, de aztán mikor kijöttek a bácsik xDDD és nekiálltak szétszedni a színpadon a cuccokat, már kb biztos volt, hogy itt más már nem lesz..
pedig azt tudom, hogy körülöttem is sokan kérdezték a securitisektől, hogy nem-e lesz autógramm vagy valami.. de mindegyik mondta h kizárt... T_T
így a lányok fel is adták az ezért vívott harcot mellettem xD
az pedig tényleg igaz, hogy lehetett volna hátul is vidámabb, pláne h nem volt semmi baja..
de nem baj.. legközelebb ha ilyen lesz, jól be kell paprikázni a hangulatát és akkor legalább érthető lesz a dolog xD
vaaagy, hergelni kell vele, hogy nem is figyeltek rá..stb és arra tuti be fog indulni xD
tudom, mert már sok emberen tapasztaltam a dolgot!
1. mutatod h érdekel
2. nem is izgatja
3. azt hiteted el vele, h nem érdekel
4. rögtön ráharap és tesz ellene! xD
na puszi mindenkinek és az off-ból mára talán ennyi xD

Profile  

Post subject: ^^
PostPosted: 2009 Oct 07 Wed, 8:48 am 
Member

p.s.: én mondjuk szívesen dolgoznék ilyen helyen, de mivel Ji-chan (rem jól írtam ^___^) pm-be nagyjából válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésemre, hát lehet ez nekem sajna nem nagyon fog összejönni T_T
De azért ha tudtok majd megint ilyenről, és esetleg kellene majd még ember, jeleznétek? :)
akár mail-ban is jó, vagy itt pm-be! ^___^
e-mail: ayumi17_chan@hotmail.com
kisu és előre is köszi! ^___^

p.s.2.: amúgy meg szerintem se veszekedésre, piszkálódásra van a fórum, ne? ^___^
inkább örülnie kéne mindenkinek hogy Ji-ék megosztották az itteni dolgokat velünk! :)
Még ha ilyen lehangoló is egy színten..
De legalább nekik köszönhetően mi is "bekukkanthattunk" a kuliszák mögé, ne?:)
Ezért is még 1x puszi érte a lányoknak! ^___^
szerintem remek munkát végeztetek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 07 Wed, 9:47 am 
oshare booty
oshare booty

én akkoris örültem, h jáccotta nekem a rock n roll is not deadet abban a verzióban, amiben én annó a dalt megszerettem (^.^)

Profile  

Post subject: :D
PostPosted: 2009 Oct 07 Wed, 9:55 am 
Member

^____^
ano.. lehet, sőt bíztos atashi a baka -^___^-
de melyik mondóban lesz a MYV-es bejegyzés a konciról, stb?
Mert azt látom h a szeptemberihez van MYV pószter, de azt már csak max megrendelni fogom tudni T_T
de azt is összehozom.. csak.. akkor az Októberiben lesz róla a dolog??? o_O
köcce és gomen amiért baka desu :P

Last edited by YveHU on 2009 Oct 07 Wed, 11:23 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 07 Wed, 10:00 am 
oshare booty
oshare booty

sztem az októberi addigra nyomdában volt nem...? persze nemtom, de sztem inkább nov.
de majd case megmondja :)

Profile  

Post subject: :)
PostPosted: 2009 Oct 07 Wed, 10:02 am 
Member

értem.. na igen, ő talán biztosra tudja :)
azért köszi ^^

Profile  

Post subject: Re: :)
PostPosted: 2009 Oct 07 Wed, 11:22 am 
Member

YveHU wrote:
értem.. na igen, ő talán biztosra tudja :)
azért köszi ^^

na jó.. tényleg csak én lehetek ilyen baka! xD
most olvastam:
"A koncertről egyébként a Mondo magazin következő, november elején megjelenő számában lesz majd képes beszámoló. Sound Of Japan - 09.10.02-bejegyzés"

tehát ha jól értem, a novemberiben lesz akkor ^___^
gomen h nem figyeltem!
*beismerően elbújik a sarokba*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 07 Wed, 3:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ömm... esetleg van valakinek a birtokában kalózfotók a koncertről? :roll: ^^ Direkt nem használtam a fényképezőmet (pedig nálam volt), bízva abban, hogy valakik csak készítenek egypár képet. Nemár hogy csak ocsmány minőségű fényképezős/telefonos videók kerülnek fel a világhálóra, képek meg nem. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 07 Wed, 3:49 pm 
Member

Koga wrote:
Ömm... esetleg van valakinek a birtokában kalózfotók a koncertrõl? :roll: ^^ Direkt nem használtam a fényképezõmet (pedig nálam volt), bízva abban, hogy valakik csak készítenek egypár képet. Nemár hogy csak ocsmány minõségû fényképezõs/telefonos videók kerülnek fel a világhálóra, képek meg nem. :D

lol..ha mást nem, mondoba elv. lesz jó min. fotó :)
am passz xD

Profile  

Post subject: ^___^
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 8:53 am 
Member

ohayou minna!!! -^___^-
már most reggel jó dolog várt myv youtube oldalán! :D
képzeljétek, most postolt rólunk még 1 vidit! :D
ez akkori, mikor reggel "odaértek"

http://www.youtube.com/watch?v=a0tasqcgvbg

vagyis talán hamarosan lehet, hogy blogot is postol majd :D
Csak reménykedem benne, mert most már az érdekel igazán, hogy ő mit gondolt az itteni koncertjéről és rólunk! ^____^
De gondolom, ezzel nem csak én vagyok így! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 10:22 am 
Forum Addict

Nya~ tegnap elküldtem a musicjapan+-nak tegnap a fasion check képeit, meg a kérdőíveket. Reportot sajnos nem írok... :cry:

Remélem hamarosan felkerülnek. Ha megszáll az ihlet (és eszembe jut a jelszavam) akkor feltöltöm photobucketre is, és linkelek.

Profile  

Post subject: Re: ^___^
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 10:31 am 
Forum Addict

YveHU wrote:
ohayou minna!!! -^___^-
már most reggel jó dolog várt myv youtube oldalán! :D
képzeljétek, most postolt rólunk még 1 vidit! :D
ez akkori, mikor reggel "odaértek"

http://www.youtube.com/watch?v=a0tasqcgvbg

vagyis talán hamarosan lehet, hogy blogot is postol majd :D
Csak reménykedem benne, mert most már az érdekel igazán, hogy ő mit gondolt az itteni koncertjéről és rólunk! ^____^
De gondolom, ezzel nem csak én vagyok így! :D

Hmm 5-dik vidi rólunk??XD( am mégegyszer feltöltöt rólunk ami már fenn volt...)
Engemis érdekelni mit írna :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 179  Next

All times are UTC + 1 hour