Mina wrote:
Ciasztok!
Életemben elõszõr írok asszem ide.

De sajnálom rosz hírrel jövök. Holnap megyek feljelentést tenni, a toppom miatt! Tudom senki sem örül neki, de nem hagyhatom csak annyiban. Az "Ikrek" hibája valószínüleg, de mivel õk állítják, hogy náluk sincs, és más se jelentkezett, márpedig a Marco Polo-ban se maradt mert én másnap oda telefonáltam, és nem talált senki semmilyen elhagyott toppot, ezért elhatározásra jutottam. Lehet, hogy most hülyének néztek, hogy egy topp miatt kiverem a balhét, de nekem az a topp sokat jelent! Apukámtól kaptam még Canadában. Szóval bocsi a kellemetlenségért. Mégegyszer megkérek mindenkit, nézze meg nincs-e nála, tök véletlenül. Nem haragszom, ha vissza adja, és nem mondom el senkinek ha nem akarja. Ha véletlenül valaki felkapta, akkor meg tényleg vissz adhatná. Mert, ha megteszem a feljelentést, akkor a rendõrség befog mindannyiunkat hívni tanunak. Mármint aki ott volt a ruhabemutatón, és fõleg akik ott öltöztek abban a szobában. Szóval lécci nézzetek utánna!
Mina

hát hajrá. és hogy tervezed?
'hát kéremszépen, otthagytam egy toppot 2 hónappal ezelött egy klubban, ahol kb. 100 vendég volt, akiknek jórészét nem is ismerem, plusz még egy rakat ember aki éppen a klub feletti szállóban lakott és ott mászkált a klubban.'
szerinted a kismillió betörés, verekedés, autólopás, baleset, zseblopás, bankrablás, gyilkosság, zsarolás, emberkereskedelmi ügy, vandalizmus, nemi eröszak, megstb mellett mennyire fog kiröhögni a rendörség, hogy egy hónapokkal ezelött nyilvános helyen elhagyott top miatt akarsz feljelentést tenni és nagykomoly nyomozást indíttatni?
Sajnálom, hogy eltünt. Nekem is vesztek el cuccaim amik fontosak voltak számomra, tehát pontosan tudom milyen rossz érzés, de ez a hiszti amit azóta folyamatosan nyomsz egyszerüen nevetséges.