Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:10 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 12:27 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
megumi wrote:
bylon wrote:
Vidoru cosplyt meg mindenki alkosson kreatívan. @.@"""""""

igenigenigenigenigenigen!!! :multi:

Ajajjjajjjjj..... *előveszi és nézegeti a Rame képeit* 0_o Valami hasonlót hátha összehozok, de nemigen tudom sajna cosplayelni a csapat egyik tagját se ^^"

ajajajj, hát azt én sem. csak azért mondtam a "mindenki kreatívan-t", hogy ne megumi akarja megvarrni őket, hogy Gara-zombieként kísértsen csupán szelleme a bulin >.o

(lusta átmenni a cosplay topicba, de ) ma láttam egy csini topánt, olyan csúf, hogy már szinte visualos. xD asszem megveszem és vmi elmebeteg dolgot cosplyelek, benne nagyrészt önmagam. ha-ha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 12:37 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
ajajajj, hát azt én sem. csak azért mondtam a "mindenki kreatívan-t", hogy ne megumi akarja megvarrni őket, hogy Gara-zombieként kísértsen csupán szelleme a bulin.

Nah igen, Megumi-chan el van hivatalosan tíltva a nekünk való cosplayvarrástól!!!!!!! Házastársi kötelességünk gondoskodni épségéről ^_^!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 7:02 am 
Site Admin

tenshi wrote:
Egyébkét buli idõpont már megint nagyon sokára esett, jó lett volna azért egy úgy mostanság, dehát ha a fejesek máshogy gondolják.... :P ^^"

most volt végre elérhetö az illetékes az MPCben és akkorra volt csak idöpont.. de igazából kb akkorra is akartam, mert júliusra ugye már nem érdemes, aug eleje Sziget, így az kilöve, vagyis az ideális aug második fele lett volna, amihez képest szept3 azért nem túl messzi... :beee:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 8:33 am 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
bylon wrote:
ajajajj, hát azt én sem. csak azért mondtam a "mindenki kreatívan-t", hogy ne megumi akarja megvarrni õket, hogy Gara-zombieként kísértsen csupán szelleme a bulin.

Nah igen, Megumi-chan el van hivatalosan tíltva a nekünk való cosplayvarrástól!!!!!!! Házastársi kötelességünk gondoskodni épségérõl ^_^!

Jajj olyan éééééééééééédik vagytok :oops: még jó hogy ilyen gondoskodós férjecském meg asszonykám van :grin: és :love: :love3: :love2: :heart:
An-chan neked meg annyira nehéz feladatod nem lesz, ha "majnem-Rame-cosplayt" csinálsz, mert a fûzõd viszem conra, az alsószoknyát is, a többi meg összeszedhetõ és akkor ráfogjuk hogy Rame XD
legyen mindenki nagyon kreativ ^___^ bylon meg gooo és majd muti a cipõt *_____*
ah tudom már! mindenki cosplayeljen hxmx crash trapes ruhákat XDDDDD
ennyire olcsó és gyors cosplayünk sose volt még ugyse és meg se halunk a bonyolult és meleg cuccok alatt XD :laugh:
;>_> case meg minnyá gyün és átrugdos minket a cosplay topicba O__o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 9:05 am 
Site Admin

megumi wrote:

:grrr:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 9:18 am 
Official Cheerleader

Case wrote:
megumi wrote:

mondtam én XD
:pinky: ugyan ugyan, a sok idegeskedés nem tesz jót ^____^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 9:25 am 
Site Admin

megumi wrote:
Case wrote:
megumi wrote:

mondtam én XD

:grrr: :grrr: :grrr: *twitch*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 10:20 am 
Official Cheerleader

Case wrote:
megumi wrote:
Case wrote:
megumi wrote:

mondtam én XD

:grrr: :grrr: :grrr: *twitch*

:naaaah: ugyan már... a végén még felrobban a kis fejed ... :nono2:
vigyünk állatorvoshoz? :pinky2: :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 11:47 am 
Site Admin

megumi wrote:

utállak.. :drop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 15 Fri, 12:15 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
megumi wrote:

utállak.. :drop:

:pinky2: dehogyutálszteengem :grin:
mellesleg én csak aggódok 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 17 Sun, 7:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mina megkért, hogy kérdezzem meg itt azt, amit már pl. telefonon lehet hallotattok~

Közérdekű Közlemény! :shock:

Az előző bulin eltűnt Mina felsője. Fekete csipkés felső. Elkeveredhetett a nagy öltözködésben a divtatbemutató miatt, szóval légyszi nézettek még jól körbe, hátha előkerül még egy ruhakupac kellős közepéről. Meg kérdezősködjetek, ha vkinél esetleg ott lehet. Marco Polót felhívta, de azt mondják, ott nem találtak felsőt.

Ha megvan, hívjátok Minát: 0630 639-19-01 a száma.

köszi~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 30 Sat, 5:53 pm 
Site Admin

ehh, tegnap vettem észre, hogy teljesen elfelejtettem kirakni a legutóbbi buliról a beszámolót.. pedig meg volt már írva jóideje, csak a képeket nem raktam hozzá, aztán meg kissé elfeledkeztem róla.. :shock:
no de most..! clicky!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 11 Thu, 7:44 pm 
Newbie

Ciasztok!

Életemben előszőr írok asszem ide. :) De sajnálom rosz hírrel jövök. Holnap megyek feljelentést tenni, a toppom miatt! Tudom senki sem örül neki, de nem hagyhatom csak annyiban. Az "Ikrek" hibája valószínüleg, de mivel ők állítják, hogy náluk sincs, és más se jelentkezett, márpedig a Marco Polo-ban se maradt mert én másnap oda telefonáltam, és nem talált senki semmilyen elhagyott toppot, ezért elhatározásra jutottam. Lehet, hogy most hülyének néztek, hogy egy topp miatt kiverem a balhét, de nekem az a topp sokat jelent! Apukámtól kaptam még Canadában. Szóval bocsi a kellemetlenségért. Mégegyszer megkérek mindenkit, nézze meg nincs-e nála, tök véletlenül. Nem haragszom, ha vissza adja, és nem mondom el senkinek ha nem akarja. Ha véletlenül valaki felkapta, akkor meg tényleg vissz adhatná. Mert, ha megteszem a feljelentést, akkor a rendőrség befog mindannyiunkat hívni tanunak. Mármint aki ott volt a ruhabemutatón, és főleg akik ott öltöztek abban a szobában. Szóval lécci nézzetek utánna!
Mina :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 11 Thu, 9:19 pm 
Site Admin

Mina wrote:
Ciasztok!

Életemben elõszõr írok asszem ide. :) De sajnálom rosz hírrel jövök. Holnap megyek feljelentést tenni, a toppom miatt! Tudom senki sem örül neki, de nem hagyhatom csak annyiban. Az "Ikrek" hibája valószínüleg, de mivel õk állítják, hogy náluk sincs, és más se jelentkezett, márpedig a Marco Polo-ban se maradt mert én másnap oda telefonáltam, és nem talált senki semmilyen elhagyott toppot, ezért elhatározásra jutottam. Lehet, hogy most hülyének néztek, hogy egy topp miatt kiverem a balhét, de nekem az a topp sokat jelent! Apukámtól kaptam még Canadában. Szóval bocsi a kellemetlenségért. Mégegyszer megkérek mindenkit, nézze meg nincs-e nála, tök véletlenül. Nem haragszom, ha vissza adja, és nem mondom el senkinek ha nem akarja. Ha véletlenül valaki felkapta, akkor meg tényleg vissz adhatná. Mert, ha megteszem a feljelentést, akkor a rendõrség befog mindannyiunkat hívni tanunak. Mármint aki ott volt a ruhabemutatón, és fõleg akik ott öltöztek abban a szobában. Szóval lécci nézzetek utánna!
Mina :cry:

hát hajrá. és hogy tervezed?
'hát kéremszépen, otthagytam egy toppot 2 hónappal ezelött egy klubban, ahol kb. 100 vendég volt, akiknek jórészét nem is ismerem, plusz még egy rakat ember aki éppen a klub feletti szállóban lakott és ott mászkált a klubban.'
szerinted a kismillió betörés, verekedés, autólopás, baleset, zseblopás, bankrablás, gyilkosság, zsarolás, emberkereskedelmi ügy, vandalizmus, nemi eröszak, megstb mellett mennyire fog kiröhögni a rendörség, hogy egy hónapokkal ezelött nyilvános helyen elhagyott top miatt akarsz feljelentést tenni és nagykomoly nyomozást indíttatni?
Sajnálom, hogy eltünt. Nekem is vesztek el cuccaim amik fontosak voltak számomra, tehát pontosan tudom milyen rossz érzés, de ez a hiszti amit azóta folyamatosan nyomsz egyszerüen nevetséges.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 12 Fri, 2:47 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
szerinted a kismillió betörés, verekedés, autólopás, baleset, zseblopás, bankrablás, gyilkosság, zsarolás, emberkereskedelmi ügy, vandalizmus, nemi eröszak, megstb mellett mennyire fog kiröhögni a rendörség, hogy egy hónapokkal ezelött nyilvános helyen elhagyott top miatt akarsz feljelentést tenni és nagykomoly nyomozást indíttatni?

Mivel rendőrgyerek vagyok és ebből adódóan sok rendőrismerősöm van, megmondhatom, hogy nagyon. Én egyszer az egyik kedvenc szoknyámat hagytam el a Marcoban EoD koncerten, dehát rögtön feladtam, hogy megtalálni képtelenség, hisz ott is azért elég nagy tömeg volt, és bárki hozzáfoghatta a cuccához. Sajnos lehetetlenség kideríteni, és mivel abszolult kétséges, hogy bűncselekmény történt volna, így azt is kétlem, hogy nyomozást indítanának az ügyben (ez azért még mindig nem amerika, ahol minden hülyeségért bíróság elé lehet vonulni). De csak el kell képzelni, hogy mi lenne, ha mégis.... azért annyira ők se unatkoznak, hogy több száz embertől meghallgassák, hogy mit csinált/látott aznap este. ^^"

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour