Zoska wrote:
tenshi wrote:
bylon wrote:
Tavaly decemberi FoolsMate-ben volt közös fótózkodás. Merry-vel is! ^^
Hát jah, csak miért nem inkább mind együtt léptek fel, az fun lett volna. Gara és Kyo lehányhatták volna egymást tintával, jejj! xDDD Aztán Kyo mondta volna, hogy nem nem, nem így kell, várj majd megmutatom! xD Jó, Gara talán nem pazarolta volna a tintát, hisz almával fogyasztva olyan fincsiiiiii! xDDDDD Nero meg nagyban csápolt volna Degre, merthát wtf, kiderült hogy fanboy 0_o. Viccesen nézett volna ki a backstagen táncikálva a koncert alatt... a kis Drága! xDDDD
Hű, Anchan, azt hiszem, sikerült kielemezned az álomkoncertem kritériumait (jó, ok, tintát hányó Kyora nem vágyom olyan nagyon, de Garaval kettecskén fun lehet a dolog ^^). Reménykedjünk, hogy ez az ötlet, miszerint a két banda együtt lépjen fel, az Európai koncertszervezők fejében is megfordult. Persze szép álom, de erre tuti elfogyna pillanatok alatt az összes jegy.
Áh, ott a baj, hogy Degre magában is elfogy pillanatok alatt az összes jegy, úgyhogy nem érdemes melléjük rakni senkit igazából, mivel felesleges. Hát de majd összehozzuk őket jammelni egyet a Marcoba valamelyik bulira valami secret live erejéig! xDDDDDD
D wrote:
LOL, mintha amúgy nem sütne a fangirlism a postodból, ezt még oda kellett írni!
Jólvannah! xDDDD Nem lehetett kihagyni, miután beírta a kedvenc 2005ös CDi közé a Deg legutóbbi albumát. Majd elvihet engem Degkoncerte (úgyis az ő hibája, hogy nem mentem, amikor lehetett volna) aztán rázunk egyet együtt. xD