Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 2:50 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 7:45 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zoska wrote:
És az sem angol... Vagy csak annyira, amennyira a japán általános iskolások katakanáról átírt angolja. De most komolyan, ti próbáltátok követni a szöveget? Sokszor még szótagra sem jön ki (különsen az a rész, amikor egy hörgés egy egész szót jelöl). Szegény Kyo-t azt hiszem, tényleg nem a kiejtéséért szeretjük.

xDDDD Hát igen, igazából vannak külön kedvenc részeim, hogy annyira nem lehet a dologból kivenni a szöveget akármennyire is koncentrálok rá, hogy csak nevetni tudok rajta. Tudom, Kyo nem igen értékelné, hogy kinevetem, dehát olyan édes, ahogy próbálkozik az angollal ^.^! És az ilyesmi mindig vicces, úgyhogy dobjanak be csak időnként ilyen dalokat is! xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 9:15 am 
Forum Addict

De azért valamennyire csak beszélnek angolul, nem?
Csak mert láttam egy Wednesday 13 videót, amiben Kaoru és Die ott van a backstageben az együttessel, akik szemmel láthatólag nem japánok...

http://www.wednesday13.com/flash/badthings_page.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 9:24 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

setsuna wrote:

Tudtommal valamennyire igen, vagyishát Kyo biztos, mert ő fordítja a saját szövegeit angolra, szóval neki legalább valamilyen szinten tudnia kell beszélni is. xD Csakhát beszélni nem ugyanaz, mint énekelni meg hörögni angolul ^^". Lehet beszédileg teljesen érthető a kiejtése, ki tudja! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 11:02 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

setsuna wrote:
Csak mert láttam egy Wednesday 13 videót, amiben Kaoru és Die ott van a backstageben az együttessel, akik szemmel láthatólag nem japánok...

http://www.wednesday13.com/flash/badthings_page.html

Jaa, tényleg Kaoru lepacsizik az egyik freakkel, Die meg szokás szerint vigyorog ezerrel, nahát nahát pedig épp nagyon badass-nek kellett volna mutatkozni... XD,. Le lehet cimborálni anélkül is, hogy értekenék egymás nyelvét. Óh, milyen fun zenekar ez a Wednesday13. XD, Tavaly decemberi FoolsMate-ben volt közös fótózkodás. Merry-vel is! ^^ Ilyen szöveggel: Nem Wave of Shock Rock. Ooo, nem tudom hogy értik ezt, merry részéről én csak öltönyös úriembereket látok. ;D A színpadon meg egy embert, aki kalligráfiai előadást tart.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 11:12 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
Tavaly decemberi FoolsMate-ben volt közös fótózkodás. Merry-vel is! ^^

Hát jah, csak miért nem inkább mind együtt léptek fel, az fun lett volna. Gara és Kyo lehányhatták volna egymást tintával, jejj! xDDD Aztán Kyo mondta volna, hogy nem nem, nem így kell, várj majd megmutatom! xD Jó, Gara talán nem pazarolta volna a tintát, hisz almával fogyasztva olyan fincsiiiiii! xDDDDD Nero meg nagyban csápolt volna Degre, merthát wtf, kiderült hogy fanboy 0_o. Viccesen nézett volna ki a backstagen táncikálva a koncert alatt... a kis Drága! xDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 11:29 am 
Forum Addict

tenshi wrote:
a kis Drága!

LOL, mintha amúgy nem sütne a fangirlism a postodból, ezt még oda kellett írni! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 12:03 pm 
Elite Member

tenshi wrote:
bylon wrote:

Hát jah, csak miért nem inkább mind együtt léptek fel, az fun lett volna. Gara és Kyo lehányhatták volna egymást tintával, jejj! xDDD Aztán Kyo mondta volna, hogy nem nem, nem így kell, várj majd megmutatom! xD Jó, Gara talán nem pazarolta volna a tintát, hisz almával fogyasztva olyan fincsiiiiii! xDDDDD Nero meg nagyban csápolt volna Degre, merthát wtf, kiderült hogy fanboy 0_o. Viccesen nézett volna ki a backstagen táncikálva a koncert alatt... a kis Drága! xDDDD

Hű, Anchan, azt hiszem, sikerült kielemezned az álomkoncertem kritériumait (jó, ok, tintát hányó Kyora nem vágyom olyan nagyon, de Garaval kettecskén fun lehet a dolog ^^). Reménykedjünk, hogy ez az ötlet, miszerint a két banda együtt lépjen fel, az Európai koncertszervezők fejében is megfordult. Persze szép álom, de erre tuti elfogyna pillanatok alatt az összes jegy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 12:41 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zoska wrote:
tenshi wrote:
bylon wrote:

Hű, Anchan, azt hiszem, sikerült kielemezned az álomkoncertem kritériumait (jó, ok, tintát hányó Kyora nem vágyom olyan nagyon, de Garaval kettecskén fun lehet a dolog ^^). Reménykedjünk, hogy ez az ötlet, miszerint a két banda együtt lépjen fel, az Európai koncertszervezők fejében is megfordult. Persze szép álom, de erre tuti elfogyna pillanatok alatt az összes jegy.

Áh, ott a baj, hogy Degre magában is elfogy pillanatok alatt az összes jegy, úgyhogy nem érdemes melléjük rakni senkit igazából, mivel felesleges. Hát de majd összehozzuk őket jammelni egyet a Marcoba valamelyik bulira valami secret live erejéig! xDDDDDD

D wrote:
LOL, mintha amúgy nem sütne a fangirlism a postodból, ezt még oda kellett írni!

Jólvannah! xDDDD Nem lehetett kihagyni, miután beírta a kedvenc 2005ös CDi közé a Deg legutóbbi albumát. Majd elvihet engem Degkoncerte (úgyis az ő hibája, hogy nem mentem, amikor lehetett volna) aztán rázunk egyet együtt. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 25 Wed, 1:54 pm 
Site Admin

nyahh, végre valami újdonság:

TOUR05 - IT WITHERS AND WITHERS
DVD
2006-05-03

Distributed by Sony Music Distribution(Japan)Inc.
Manufactured by FIREWALL DIV.

ezt meg fejtse meg aki akarja.. :sweatdrop:

【初回限定盤】
【通常盤】
特典:店舗によって特典が異なりますので詳しくは各店舗までお尋ね下さい。

egyébként elvileg lesz sima meg special-limited kiadás is.

(és naon remélem, hogy a berlini koncertröl is lesz rajta ez-az. :bluegrin:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 25 Wed, 2:06 pm 
Forum Addict

Ha jól gondolom, akkor igen, lesz first press edition, extrákkal (ez az első japán sor amit írtál) és regular edition (ez a második japán sor).
A hosszú sor meg valami olyasmi lehet, hogy az egyes boltokban eltérhetnek a feltételek vagy árak vagy ilyesmi...de azt nem tudom pontosan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 26 Thu, 12:26 am 
Elite Member

Kint van az angolul is a kiírás
Dir en grey official site wrote:
【Special Limited Edition】
【Original Version】

Distributed by Sony Music Distribution(Japan)Inc.
Manufactured by FIREWALL DIV.

Special Offiers: Differs from each record shop.
Please ask the record shop directly for more information

persze azért megnéztem, hogy ugyanaz-e mert régebben voltak dolgok, amit csak a japán változatra írtak ki... de ugyanaz
Szóval végülis semmi lényeges információt nem mondtak...mármint, hogy esetleg lesz-e róla valami az európai útjukról. :( Reméljük tour videó lesz.. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 02 Thu, 8:49 pm 
Forum Addict

Frissítették a Dir en grey hivatlos oldálát és úgy tűnik megint jönnek Európába!

http://www.direngrey.co.jp/englishsite/ ... /live2.htm

http://www.rock-am-ring.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 05 Sun, 2:16 pm 
Forum Addict

Ja, és még ezt találtam - május 27. Berlin, Columbiahalle:

http://batsu.org/viewtopic.php?t=11104

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 05 Sun, 3:33 pm 
Site Admin

hmmm.... fura. majdnem napra pontosan ugyanakkor játszanak mint tavaly és ugyanott mint tavaly.. o_O (tavaly május 28 volt)
azért is fura, mert én a helyükben a tavalyi tapasztalatok után (100+ beájulgatós ember ugye.. O_o") nem játszanék mégegyszer azon a helyen.
hmmmm.. ha télleg ott és akkor lesz, akkor én szinte biztos, hogy kihagyom. mondjuk szinte 100%, hogy fellépnek még máshol is, tehát én egyenlöre kivárok, hátha becsúszik valami jobb hely. :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 05 Sun, 3:58 pm 
Elite Member

Nagyjából 10 percnyi fangirl-sikoly után sikerült némileg visszafognam magam: hát ha valamit nem fogok idén kihagyni, az ez lesz. Arianával beszéltem, és határozottan úgy néz ki, hogy már ketten vagyunk, akik biztosan nosztalgiáznak.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour