Hoi mindenki! Hosszú távollét, illetve nem irogatás után megint itt. Jó volt a buli, rendszerint elkéstem xD Valamiért az elején nem nagyon jött a hangulatom hozzá... de végül megint ki tudtam táncolni magam. Sokat nem beszélgettem majdnem egész idő alatt a tánctéren voltam, vagy a szinpadon üldögéltem. Meglepett hogy ennyire tele volt a klub, nem gondoltam, hogy ennyien leszünk.
Ezen kívül volt sok ember akikről nem tudtam, hogy ki. Majd ha fényképek lesznek úgyis kiderül...majd elmesélik nekem ki-kicsoda...

Sokminden történt az utóbbi honapokban amiről lemaradtam, és a múltkori buli kihagyása is közrejátszik a lemaradásban.
Ezt azért meg ezen megint kiakadtam: Mikor 11-kor odaértem, a biztosági őr kint állt az utcán a kapuban. Mikor be akartam menni rámszólt, hogy mi van a táskámban, pakljam ki... ( hogy nehogy véletlenül is egy csepp, vagy fél pohár üdítöt becsempésszen az ember. kések pisztolyok, kardok persze mehetnek, az úgysem az ő üzletüket rontja, na mindegy... ) mire én: itt az utcán? Erre valamit gagyogott, de nem egészen értettem. Lényeg, hogy elkezdtem a ruhákkal telepakolt táskából kivenni a cuccaimat, és mivel rögtön odahajolt a táska fölé, hát persze, hogy fejbevártam egy zagykóval xDD ( így utólag visszagondolva nagyon vicces volt

bár akkor azt hittem megüt ) Ezek után végigturta a ruháimat a táskában, mindent összekutyúlva. Szóval a végén ott pakolásztam vissza a dolgaimat a táskába a marco elött csücsülve... és az ilyen ember ezért még fizetést is kap......
Legközelebb elöb ülök le fórumot olvasni, és akkor talán egy épkézláb hozzászólást is össze tudok hozni