Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 12:58 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 1:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a buli..háááát én hiányoltam a megszokott dolgokat, már úgy értem körülöttem. Én megszoktam hogy egy barátommal (mira öccsével) lemegyünk és leülünk aztán végig dumáljuk az egészet miközben a háttérben lezajlik a buli:) én így imádom a soundof.. bulikat ha passzívan veszek benne részt..most ő nem ért rá ..másokkal mentem ..stb stb-- de legalább végre még több virtuális ember vált valódivá (pl Tenshi) illetve le hozhattam Tokubei-t illetve én magam is végre személyesen megismerhettem ..mindent egybevetve nagyon jó volt minden ..csak engem a nagyrésze annyira nem érdekel..szal h milyen zenék mennek meg hasonlók (egy kettő mindig lesz aminek megörülök a többi meg úgyis csak aláfestő zene, táncolni úgysem fogok (ha meg igen akkor ott már komoly gondok vannak :) ) Szal én a hangulat miatt megyek meg hogy lássam a megszokott arcokat akikkel lassan két éve fórumozok itt, de a nagyrészükkel egy szót nem váltottam még.. én így szeretem a nippon s. bulikat most Dávid nem jött ezért nem volt a igazi ..majd legközelebb.. de a lényeg hogy van nippon shoxx és ez egy biztos pont ..köszi Case :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 2:38 pm 
Site Admin

setsuna wrote:
Jajj, fiatalok, nagyon jól éreztem magam! Bár még mindig nem vagyok igazán képben, hogy ki kicsoda :P - de gondolom idõvel a helyzet javulni fog....

És mivel tesóm nem regelt itt a fórumon, ezért én írom helyette, hogy õ is nagyon élvezte - egész este mindenkire mosolygott, pedig nem szokott így viselkedni alapállapotában! Csak arra nem lehetett rávenni, hogy táncoljon, de majd legközelebb... :twisted:

Case, mikor lesz a következõ?

még sajna nem tudni, de elvileg pár napon belül kiderül. booo, tesód meg mé' nem akar regelni..? :\ de örülök, hogy tetszett neki is, meg így legalább volt okom arra, hogy egy Halcali meg Polysics számot is becsempésszek a zenék közé. :bluegrin:
(azok a cicafülek meg...waah.. :pinky2:)

bylon wrote:
Shizumi ráhatás az coolos! Nekem ugyan elsõre itteni Gara (MERRY) kép ugrott be az öltözékrõl.

aaaa... jellemzö... erröl jutott csak eszembe, hogy én meg akartam vinni a Balzac-os kendöt :\ nah, majd legközelebb!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 2:59 pm 
Senior Member

Case wrote:
még sajna nem tudni, de elvileg pár napon belül kiderül.

Csak könyörtelenül, tessék damaget noszogatni nagyondenagyon!
*drukkol*

Case wrote:
(azok a cicafülek meg...waah.. :)

Cicafülek meg tényleg... :) De piercingek méginkább :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 3:02 pm 
Senior Member

MIndenki nagyon szép volt... emberek, én még mindig bulizni akarok... gyorsan legyen köv. Nippon ShoXx

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 3:03 pm 
Senior Member

És képeket Case, Neko gyorsan... *nyüssz*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 3:18 pm 
Elite Member

Kagero wrote:
Case wrote:
még sajna nem tudni, de elvileg pár napon belül kiderül.

Csak könyörtelenül, tessék damaget noszogatni nagyondenagyon!
*drukkol*

Ohigen, minél hamarabb... Alig várom már, mert ez most nagyon nem jött össze...

Kagero wrote:
Case wrote:
(azok a cicafülek meg...waah.. :)

Cicafülek meg tényleg... :) De piercingek méginkább :)))

Igen, a fül-farok-miegyéb iszonyú aranyos volt, a piercignek meg... Nagyon inspiráló ^^

Jah, Miisha piercingje szintén nagyon édes volt.

Meg említeni akartam a cosplayes hölgyeket, hogy az a Merry-dolog félelmetesen jól sikerült. Gratu!

Egy ismerős szintén csinált egy adag képet, majd lepasszolom a linket, ha végre felkerülnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 3:42 pm 
Site Admin

Zoska wrote:
Meg említeni akartam a cosplayes hölgyeket, hogy az a Merry-dolog félelmetesen jól sikerült. Gratu!

Egy ismerős szintén csinált egy adag képet, majd lepasszolom a linket, ha végre felkerülnek.

wooo.. gimmi! :grin: én pedig szerintem szerdán rakom fel képeket, addig biztos nem lesz rá idöm. :\
Merry cosplay meg... jahh, ez most embertelen jól sikerült. majd rakok fel párat azokból a képekböl is amiket még a buli elötti nap csináltunk a ruhákról. :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 3:43 pm 
Senior Member

Jude wrote:
Natsu wrote:
Izééééééééééééé... köszi... de én nem vok bizos benne, hogy emlékszem rád, rossz az arc és név memóriám együtt...
hogy néztél ki?

Semmi baj, előferdül! XD
Ööö, kék szaténöltöny, és a fotók tanúsága szerint ordenáré egy látvány voltam... :lol:

Szerintem istenien néztél ki... nekem pl. eszembe nem jutott volna ilyen jó cuccot felvenni... :D:D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 4:09 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zoska wrote:

Köszönöm a nép nevében, erre most kegyetlenül rágyúrtunk! xD Sajna a következő cosplay nem nagyon hiszem, hogy lejut buliba is, mert az önkínzás lenne részünkről, de majd meglátjuk, talán egy kis időre.... 0_o (Deges Myaku PVs ruhák, yeyy! ^.^)

Case wrote:
azoknak pedig akik itt készülödtek nálam.. itt maradt:
Ancicának valami smink-cucca (ezt megumi elvitte megörzésre)
Ancic Merry CDje (bocs, elfelejtettem visszaadni buli után o_o/)
Kagero mürasztái
egy zacsiban: bordo nyakkendo, feher ing és egy halom toll
egy halom füstölö
egy nyaklánc (fekete kereszt, kis kövecskékkel, egy börszíjon. nem tudom kié, majd jelentkezzen a gazdája.. ^^")
Melinda esernyöje

0.0 A szemfestéket észre se vettem. xD A Merry CDre meg tessék nagyon vigyázni! ^_~
A zacsiban lévő ing/nyakkendő/boa is Timmyé. A többi meg biztos nem a miénk, aminek nincs gazdája ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 4:19 pm 
Senior Member

Case wrote:
azoknak pedig akik itt készülödtek nálam.. itt maradt:
Ancicának valami smink-cucca (ezt megumi elvitte megörzésre)
Ancic Merry CDje (bocs, elfelejtettem visszaadni buli után o_o/)
Kagero mürasztái
egy zacsiban: bordo nyakkendo, feher ing és egy halom toll
egy halom füstölö
egy nyaklánc (fekete kereszt, kis kövecskékkel, egy börszíjon. nem tudom kié, majd jelentkezzen a gazdája.. ^^")
Melinda esernyöje

Ha az a nyaklánc nem talál gazdára, én szívesen befogadom.. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 8:37 pm 
Forum Addict

Case wrote:
booo, tesód meg mé' nem akar regelni..? :\ de örülök, hogy tetszett neki is, meg így legalább volt okom arra, hogy egy Halcali meg Polysics számot is becsempésszek a zenék közé. :bluegrin:
(azok a cicafülek meg...waah.. :pinky2:)

Hááát, tesóm inkább profilkészítő, mint hozzászóló típus, azt mondja - LD50-en sem szokott fórumozni... és egyébként a Polysics-nek én is nagyon örültem :) (bár, ha nem tesómon, hanem rajtam múlt volna a dalválasztás, akkor inkább a Genki Rock! A.B.C. de a New Wave Jacket is jó azért)

Cicafülek: anyu segített neki megcsinálni, pedig utálja, ha tesóm feltűnően kitűnik az öltözékével a tömegből...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 14 Tue, 1:32 am 
Site Admin

setsuna wrote:
Hááát, tesóm inkább profilkészítõ, mint hozzászóló típus, azt mondja - LD50-en sem szokott fórumozni... és egyébként a Polysics-nek én is nagyon örültem :) (bár, ha nem tesómon, hanem rajtam múlt volna a dalválasztás, akkor inkább a Genki Rock! A.B.C. de a New Wave Jacket is jó azért)

jó, akkor legközelebb Genki Rock (is) lesz :grin: Egyébként meg jah, sajna a phpBB-nek amilyen ez a fórum is, az az egyik nagy hiányossága, hogy nem lehet normális profilokat csinálni benne.. :\

setsuna wrote:
Cicafülek: anyu segített neki megcsinálni, pedig utálja, ha tesóm feltûnõen kitûnik az öltözékével a tömegbõl...

hát azért egy vk buliban nem olyan könnyü kitünni a tömegböl... ;D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 14 Tue, 2:51 am 
Elite Member

Hoi mindenki! Hosszú távollét, illetve nem irogatás után megint itt. Jó volt a buli, rendszerint elkéstem xD Valamiért az elején nem nagyon jött a hangulatom hozzá... de végül megint ki tudtam táncolni magam. Sokat nem beszélgettem majdnem egész idő alatt a tánctéren voltam, vagy a szinpadon üldögéltem. Meglepett hogy ennyire tele volt a klub, nem gondoltam, hogy ennyien leszünk.

Ezen kívül volt sok ember akikről nem tudtam, hogy ki. Majd ha fényképek lesznek úgyis kiderül...majd elmesélik nekem ki-kicsoda... :D Sokminden történt az utóbbi honapokban amiről lemaradtam, és a múltkori buli kihagyása is közrejátszik a lemaradásban.

Ezt azért meg ezen megint kiakadtam: Mikor 11-kor odaértem, a biztosági őr kint állt az utcán a kapuban. Mikor be akartam menni rámszólt, hogy mi van a táskámban, pakljam ki... ( hogy nehogy véletlenül is egy csepp, vagy fél pohár üdítöt becsempésszen az ember. kések pisztolyok, kardok persze mehetnek, az úgysem az ő üzletüket rontja, na mindegy... ) mire én: itt az utcán? Erre valamit gagyogott, de nem egészen értettem. Lényeg, hogy elkezdtem a ruhákkal telepakolt táskából kivenni a cuccaimat, és mivel rögtön odahajolt a táska fölé, hát persze, hogy fejbevártam egy zagykóval xDD ( így utólag visszagondolva nagyon vicces volt :laugh: bár akkor azt hittem megüt ) Ezek után végigturta a ruháimat a táskában, mindent összekutyúlva. Szóval a végén ott pakolásztam vissza a dolgaimat a táskába a marco elött csücsülve... és az ilyen ember ezért még fizetést is kap......

Legközelebb elöb ülök le fórumot olvasni, és akkor talán egy épkézláb hozzászólást is össze tudok hozni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 14 Tue, 10:30 am 
Forum Addict

Case wrote:
jó, akkor legközelebb Genki Rock (is) lesz :grin:
komolyan? De jóóóó!

Case wrote:
Egyébként meg jah, sajna a phpBB-nek amilyen ez a fórum is, az az egyik nagy hiányossága, hogy nem lehet normális profilokat csinálni benne.. :\
áááá, szereintem az nem nagy baj :)

Case wrote:
nem úgy értettem, hogy vk buliban - valószínűleg éppen ezért volt anyu olyan elnéző a szerelését illetőleg, mert felkészítettük... de egyébként tesóm normál iskolai öltözékeivel nincs kibékülve.... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 14 Tue, 12:03 pm 
Senior Member

setsuna wrote:
Case wrote:

nem úgy értettem, hogy vk buliban - valószínűleg éppen ezért volt anyu olyan elnéző a szerelését illetőleg, mert felkészítettük... de egyébként tesóm normál iskolai öltözékeivel nincs kibékülve.... :roll:

Ezekután kíváncsi vagyok milyen ruhákban jár tesód suliba.. o_O

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour