Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:30 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 5:10 pm 
VIP Member

Most néztem meg ezt a remeket:
Image
A színészek manapság már minden fost elvállalnak? :?
Ez egy rettenet :) Nem ajánlom megnézésre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 6:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ez történik ha a day watch, night watch alkotója egy Mark Millar képregényt adaptál a mozivászonra. XD

szerintem tipikus gyűlölöd vagy imádod kategória.

számos film szól céltalan,értelmetlen gizdulás közepette a semmiről. Egy képregény adaptáció mindig végletesen stilizált.

Ebben a stílusban nekem a wanted bejött de pl a Sin City c. Frank Miller újragondolástól meg én kaptam agyfaszt.

amúgy mi nem tetszett benne? A mai látványos akciófilmek közt egész érdekes története volt és végre nem volt igazi happyend.

persze az is tény hogy akinek nem jön be ez a fajta misztikum annak tényleg lehet ultra erőltetett üres csilli-villi szarság.

szal peace, csak tényleg érdekel :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 6:50 pm 
oshare booty
oshare booty

Batou wrote:
Most néztem meg ezt a remeket:
Image
A színészek manapság már minden fost elvállalnak? :?
Ez egy rettenet :) Nem ajánlom megnézésre.

legtökéletesebb leírás! ;) sztem is ratty!

aaaaaam~ a zöld hentesek borult volt (csakhogy írjak a mozi 7végéről gyorsan)

a kegyenc fegyenc ééééérdekes, de annyira nem volt rossz mint amennyire utálom rob schneidert (szal 490 ft-ot megért)
a star wars rajzfilm a kinézete ellenére lekötött a sztorival és a zenével, csupán picit hosszú volt és csavart-hosszadalmas volt a sztorija (mint a filmeknek is) szal mind1, negatív kritika ellenére nem volt rossz
no és a trópusi vihar... hát a kegyenc jobb volt, de azért a beszólások itt is ütöttek (suna szaft xD)
ja és a "nagyon rossz fiú voltam, atyám" -> aki látta, az érti

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 7:13 am 
Elite Member

pszabi wrote:
oolong wrote:
Állítólag lesz folytatása is.

erről mindig is eszembe jut a rómeó és júlia 2 felvetése xD

Na jóvanmá :)...

De itt a film akkor ér véget, amikor Temüdzsin megszerzi az uralmat a mongol törzsek nagyobb része felett. Még az sem volt benne a filmben, hogy akkor kapta meg a Dzsingisz nevet mikor minden mongolok kánja lett, hát még az utána történő hódítások.... (mellesleg a mongol birodalom volt a világtörténelem legynagyobb birodalma)
szóval bőven van még mit kihozni belőle, ami szerintem nem lenne erőltetett...

Wanted meg szerintem übergizdulás, és nekem bejött... :grin: (mellesleg felfedeztétek, hogy a Nightwatch/Daywatch főszereplője is benne van? )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 8:03 am 
VIP Member

WANTED: Hát csak röhögni tudtam az autós üldözéseken, főleg mikor feldönti a buszt. A kanyarban lövés meg iszonyatos hülyeség volt... de a legnagyobb amikor a csaj egy golyóval kioszt vagy 8 headshotot... mocsok cheater :lol:
Maga a sztori, hogy vannak emberek akik ilyen képességgel bírnak nem lett volna rossz de olyan szinten eltúlozták, hogy az már túl sok volt és ahhoz hogy beleképzeljük magunk egy olyan világba ahol ilyen dolgok léteznek meg túl valósághoz kötött. Szerintem :?

Tegnapi film: A HIHETETLEN HULK
Ami furcsa volt, hogy változtattak az alapsztorin de pont elég volt annyi amit megmagyarázott a film. Ezerszer jobb lett mint az előző próbálkozás. Persze eltelt vagy 5 év és a CG nagyon sokat fejlődött.
A színészi teljesítményről nincs értelme beszélni mert nulla volt. Ugye sokkal többet vártam Edward Nortontól de ez egy ilyen film, nem szól másról csak a zúzásról az viszont el lett találva. Ami nevetséges volt Tim Roth mint szuperkatona, én bírom a fickót ő a kedvenc idegbeteg éjjeliportásom de mint szuperkatona? inkább úgy néz ki mint egy lecsúszott sarki crack árús. Fejre teljesen oké meg jól alakítja az őrültet de mikor William Hurt mellett állt és 2,5 fejjel alacsonyabb ésatöbbi szóval nem lehetett komolyan venni. Az új Hulk dizájn nekem nagyon tetszett és hogy a képregényhez igazodva a bunyózáson túl beletették a "Hulk smash"-t igazán jó húzás volt ( ami ezt elronthatja az a magyar szinkron ami minden percében borzalmas, a Hulk Smash "Hulk zöldököl"-nek lett fordítva ami még a macskanőhoz képest is gyenge )
Szóval izgalmas volt, igazi jó kikapcsolódás volt de zúzott is rendesen.

És a legjobb a filmben az a kis plusz amit az apróságok adnak:
Lou Ferrigno mint jófej portás ( ő az eredeti Hulk még a 70-80as évekből )
Apró villanások képekről és félig hallható mondatok amik a Stark Industries fegyvereiről beszélnek és a legjobb a zárójelenet. Végre nem a stáblista után rakták a plusz jelenetet ( a Vasember végén lévőt csak tegnap fedeztem fel ) áh de nem akarok spoilerezni...
Szóval az utóbbi pár film kezdi elhitetni az emberrel hogy ez az a Marvel univerzum amiről a képregények szólnak nem pedig egy hős kiragadása és megfilmesítése.

Moziban lett volna az igazi nézni de így is nagyon élvezetes film volt. Akik érdeklődnek az ilyen filmek után már úgyis megnézték, akik meg nem kapnak hányingert a képregény adaptációktól azok nézzék meg mert megéri.
Trailer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 10:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jelenleg ezt várom nagyonnagyon:
Control

Remélem, nem csak estefelé játszák majd, és...jövőhéten már mehetek megnézni!
:boogie:

Valaki, akit szintén érdekel a film és betársulna hozzám és -előreláthatólag- zakuroohoz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 8:39 am 
Site Admin

Bíborhold wrote:
Jelenleg ezt várom nagyonnagyon:
Control

Remélem, nem csak estefelé játszák majd, és...jövőhéten már mehetek megnézni!
:boogie:

Valaki, akit szintén érdekel a film és betársulna hozzám és -előreláthatólag- zakuroohoz?

Huhuu, behozzák a Joy Division filmet? OoO! Pedig biztos voltam benne, hogy ez max dvd-n jön ki itthon, ha egyáltalán.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 9:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
WANTED: Hát csak röhögni tudtam az autós üldözéseken, főleg mikor feldönti a buszt. A kanyarban lövés meg iszonyatos hülyeség volt... de a legnagyobb amikor a csaj egy golyóval kioszt vagy 8 headshotot... mocsok cheater :lol:
Maga a sztori, hogy vannak emberek akik ilyen képességgel bírnak nem lett volna rossz de olyan szinten eltúlozták, hogy az már túl sok volt és ahhoz hogy beleképzeljük magunk egy olyan világba ahol ilyen dolgok léteznek meg túl valósághoz kötött. Szerintem :?

Tegnapi film: A HIHETETLEN HULK
Ami furcsa volt, hogy változtattak az alapsztorin de pont elég volt annyi amit megmagyarázott a film. Ezerszer jobb lett mint az előző próbálkozás. Persze eltelt vagy 5 év és a CG nagyon sokat fejlődött.
A színészi teljesítményről nincs értelme beszélni mert nulla volt. Ugye sokkal többet vártam Edward Nortontól de ez egy ilyen film, nem szól másról csak a zúzásról az viszont el lett találva. Ami nevetséges volt Tim Roth mint szuperkatona, én bírom a fickót ő a kedvenc idegbeteg éjjeliportásom de mint szuperkatona? inkább úgy néz ki mint egy lecsúszott sarki crack árús. Fejre teljesen oké meg jól alakítja az őrültet de mikor William Hurt mellett állt és 2,5 fejjel alacsonyabb ésatöbbi szóval nem lehetett komolyan venni. Az új Hulk dizájn nekem nagyon tetszett és hogy a képregényhez igazodva a bunyózáson túl beletették a "Hulk smash"-t igazán jó húzás volt ( ami ezt elronthatja az a magyar szinkron ami minden percében borzalmas, a Hulk Smash "Hulk zöldököl"-nek lett fordítva ami még a macskanőhoz képest is gyenge )
Szóval izgalmas volt, igazi jó kikapcsolódás volt de zúzott is rendesen.

És a legjobb a filmben az a kis plusz amit az apróságok adnak:
Lou Ferrigno mint jófej portás ( ő az eredeti Hulk még a 70-80as évekből )
Apró villanások képekről és félig hallható mondatok amik a Stark Industries fegyvereiről beszélnek és a legjobb a zárójelenet. Végre nem a stáblista után rakták a plusz jelenetet ( a Vasember végén lévőt csak tegnap fedeztem fel ) áh de nem akarok spoilerezni...
Szóval az utóbbi pár film kezdi elhitetni az emberrel hogy ez az a Marvel univerzum amiről a képregények szólnak nem pedig egy hős kiragadása és megfilmesítése.

Moziban lett volna az igazi nézni de így is nagyon élvezetes film volt. Akik érdeklődnek az ilyen filmek után már úgyis megnézték, akik meg nem kapnak hányingert a képregény adaptációktól azok nézzék meg mert megéri.
Trailer

mi is pár napja néztük meg az új Hulk mozit... rengeteg rosszat hallottam róla ezért is húztam ilyen sokáig. De most hogy kijött az 5.1-es verzió azért rászántunk egy délutánt.

A történet konkrétan értelmetlen volt. Kimentek az elején elkapni a csávót. Ez nem sikerül erre az Sgt. megjegyzi: jó munka volt fiúk menjünk haza.

A másik szarvashiba: amikor a vége fele a réten írtják a Hulkot... az egyik perceben reggel van.. a következőben este és zuhog az eső

többet nem is említek.

Ami viszont meglepő, ennek ellenére kifejezetten szórakoztató volt. És úgy is ez a lényeg.

És JA!

Igazad van. A legjobb hogy végre kotextusban van a story a marvel univerzummal. Az Iron man-ben már bejött a S.H.I.E.L.D. Nick Fury-val a feliratok után..
most meg lassan körvonalazódik a New Avengers és a Secret Wars.

2011-ben jön az Avengers majd a Captain America movie.

én ott, akkor sírni fogok a boldogságtól.

ja és nagyon félek az új punisher mozitól. nagyon gyengének tűnik...ellenben a Max Pain adaptációval ami eddig valami fenomenális...pedig a játék soha nem fogott meg (mondjuk pont az a korszak volt amikor orrvérzésik final fantasy-kban tápoltunk és minden mást leszartunk xD

ja és az egyik ultimate cuccot akkor nem vetted észre: az öreg fószer aki megissza a hulk vérével fertőzött üdítőtt: Nos ő Stan Lee ;) akit gondolom nem kell bemutatni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 11:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ne is említsd az új Punishert. :( Szerintem nem kell félnünk a 3. résztől. Ez az új hapi totál baltaarc, Thomas Jane mégiscsak szimpatikusabb fickó. Meg állitólag TJ mondotta hogy azért nem szerepel a folytatásban, mert iszonyat bénára sikerült a forgatókönyv.
Ennek ellenére szerintem megnézem, és dunnyogok rajta egy sort. ^^

Hulktól én alapból félek. Nem szeretem a képregényt se, az első film borzasztó volt... erre meg nem vagyok kiváncsi. :S

Az X-Men Origins: Wolverine érdekel többek között Gambit miatt... meg kiváncsi vagyok Kenneth Branagh mit hoz ki majd a Thor-ból... oszt Marvel részről nekem ennyi. Sipdey 4-5 annyira sem érdekel mint a 3. rész :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 7:08 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Ne is említsd az új Punishert. :( Szerintem nem kell félnünk a 3. résztől. Ez az új hapi totál baltaarc, Thomas Jane mégiscsak szimpatikusabb fickó. Meg állitólag TJ mondotta hogy azért nem szerepel a folytatásban, mert iszonyat bénára sikerült a forgatókönyv.
Ennek ellenére szerintem megnézem, és dunnyogok rajta egy sort. ^^

Hulktól én alapból félek. Nem szeretem a képregényt se, az első film borzasztó volt... erre meg nem vagyok kiváncsi. :S

Az X-Men Origins: Wolverine érdekel többek között Gambit miatt... meg kiváncsi vagyok Kenneth Branagh mit hoz ki majd a Thor-ból... oszt Marvel részről nekem ennyi. Sipdey 4-5 annyira sem érdekel mint a 3. rész :D

a harmadik pókemberrel nálam is elvágták magukat.

engem az x-men mozgat legkevésbé. Bár Gambit valóban az egyik legnagyobb arc az x-menek közül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 7:28 am 
VIP Member

Észrevettem az öreget csak totál jelentéktelen volt szerintem. Az egyetlen számomra értelmes szerepe az volt mikor a fantasztikus négyesben nem engedték be az esküvőre mert nem volt rajta a listán, az legalább vicces volt. :D
Sokkal ütősebb volt mikor Ed megmondta Lou-nak hogy te vagy az arc :lol:

A Pánishör 2 trailer alapján is elég semmitmondó...

A Max Pain-t moziban fogom nézni :) engem a játék nem fogott meg de a film nagyon jónak igérkezik.

Kicsit visszatérve... Nick Fury :D nem ismertem amíg nem kerestem utánna az Ironman után, vicces hogy Jackson bá játssza mikor az előző David Hasselhoff volt :lol:
Totál nem ismerem a figurát de még csak nem is hallottam róla eddig, viszont nekem nem tűnik túl érdekesnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 8:02 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
Észrevettem az öreget csak totál jelentéktelen volt szerintem. Az egyetlen számomra értelmes szerepe az volt mikor a fantasztikus négyesben nem engedték be az esküvőre mert nem volt rajta a listán, az legalább vicces volt. :D
Sokkal ütősebb volt mikor Ed megmondta Lou-nak hogy te vagy az arc :lol:

A Pánishör 2 trailer alapján is elég semmitmondó...

A Max Pain-t moziban fogom nézni :) engem a játék nem fogott meg de a film nagyon jónak igérkezik.

Kicsit visszatérve... Nick Fury :D nem ismertem amíg nem kerestem utánna az Ironman után, vicces hogy Jackson bá játssza mikor az előző David Hasselhoff volt :lol:
Totál nem ismerem a figurát de még csak nem is hallottam róla eddig, viszont nekem nem tűnik túl érdekesnek.

Fury önmagában annyira nem is érdekes(még csak nem is mutáns vagy szuperhős) inkább az hogy a s.h.i.e.l.d. vezetője (ez egyfajta ENSZ a marvel univerzumban) valamennyire a politika,nemzetvédelem és a szuperhősök szolgálatait hivatott összehangolni (ezer más mellett).

A lényeg hogy a SHIELD-ről egyszerűen nem lehet úgy beszélni hogy, ne jöjjön be a képbe vagy 20 szuperhős azonnal.

Tehát ha Nick Fury megjelenik a mozivásznon az rövid időn belül rengeteg jó mozit eredményezhet a marvel univerzumban ;)

david hasselhoff meg.... inkább az a vicces hogy a mozira kerülve hogy befeketednek vagy kifehérednek egyes szuperhősök.

Fury fehér (bár asszem Case vagy Miki barátom mondta hogy a kezdet kezdetén valóban néger volt) aztán pl a Daredevil-ben is a KingPin (a főgecc) a képregényben fehér fickó míg a filmben ugye nem.

Mondjuk nekem egészen addig tökmindegy amíg Peter Parker nem lesz Kínai és Captain America bantu-néger. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 9:21 am 
VIP Member

Azt hallottam ez az Obama dolog csak egy bazinagy reklám és ő lesz Captain America :greengrin:

Az Avengers ígéretes, de én mégis jobban várék egy Justice League filmet. Persze ha hozzám igazodnának akkor most adnák ki a 3. Lobo múvit :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 6:52 pm 
Site Admin

Mona wrote:
A másik szarvashiba: amikor a vége fele a réten írtják a Hulkot... az egyik perceben reggel van.. a következõben este és zuhog az esõ

holy shit... xD Ilyet utoljára az egyik Ed Wood filmben láttam. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 7:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
Azt hallottam ez az Obama dolog csak egy bazinagy reklám és ő lesz Captain America :greengrin:

:laugh:

Azért én megemlékeznék olyan filmekről is, mint a Blade, amelyet azért elég szépen leépítettek, majd egy tv sorozattal agyon is csaptak; meg volt nekünk egy csodás Daredevilünk (az ennél is borzasztóbb spin off Elektrával), meg egy Ghost Riderünk, melynél szerettem volna ha jó filmet láthatok. Vajon ezen remekeket is folytatják? :roll:

Hulkról csak pletykaszinten olvastam hogy a Universal elkészítené a 3. részt, de egy 3. színésszel... XD Mondjuk a Terminatorban is most már mindig más játsza John Connort, meg Bondról is tudjuk hogy állandóan plasztikáztatja magát, és miközben mindenki öregszik körülötte, ő az egyetlen aki néhány évente megfiatalodik. ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour