Batou wrote:
WANTED: Hát csak röhögni tudtam az autós üldözéseken, főleg mikor feldönti a buszt. A kanyarban lövés meg iszonyatos hülyeség volt... de a legnagyobb amikor a csaj egy golyóval kioszt vagy 8 headshotot... mocsok cheater
Maga a sztori, hogy vannak emberek akik ilyen képességgel bírnak nem lett volna rossz de olyan szinten eltúlozták, hogy az már túl sok volt és ahhoz hogy beleképzeljük magunk egy olyan világba ahol ilyen dolgok léteznek meg túl valósághoz kötött. Szerintem
Tegnapi film:
A HIHETETLEN HULKAmi furcsa volt, hogy változtattak az alapsztorin de pont elég volt annyi amit megmagyarázott a film. Ezerszer jobb lett mint az előző próbálkozás. Persze eltelt vagy 5 év és a CG nagyon sokat fejlődött.
A színészi teljesítményről nincs értelme beszélni mert nulla volt. Ugye sokkal többet vártam Edward Nortontól de ez egy ilyen film, nem szól másról csak a zúzásról az viszont el lett találva. Ami nevetséges volt Tim Roth mint szuperkatona, én bírom a fickót ő a kedvenc idegbeteg éjjeliportásom de mint szuperkatona? inkább úgy néz ki mint egy lecsúszott sarki crack árús. Fejre teljesen oké meg jól alakítja az őrültet de mikor William Hurt mellett állt és 2,5 fejjel alacsonyabb ésatöbbi szóval nem lehetett komolyan venni. Az új Hulk dizájn nekem nagyon tetszett és hogy a képregényhez igazodva a bunyózáson túl beletették a "Hulk smash"-t igazán jó húzás volt ( ami ezt elronthatja az a magyar szinkron ami minden percében borzalmas, a Hulk Smash "Hulk zöldököl"-nek lett fordítva ami még a macskanőhoz képest is gyenge )
Szóval izgalmas volt, igazi jó kikapcsolódás volt de zúzott is rendesen.
És a legjobb a filmben az a kis plusz amit az apróságok adnak:
Lou Ferrigno mint jófej portás ( ő az eredeti Hulk még a 70-80as évekből )
Apró villanások képekről és félig hallható mondatok amik a Stark Industries fegyvereiről beszélnek és a legjobb a zárójelenet. Végre nem a stáblista után rakták a plusz jelenetet ( a Vasember végén lévőt csak tegnap fedeztem fel ) áh de nem akarok spoilerezni...
Szóval az utóbbi pár film kezdi elhitetni az emberrel hogy ez az a Marvel univerzum amiről a képregények szólnak nem pedig egy hős kiragadása és megfilmesítése.
Moziban lett volna az igazi nézni de így is nagyon élvezetes film volt. Akik érdeklődnek az ilyen filmek után már úgyis megnézték, akik meg nem kapnak hányingert a képregény adaptációktól azok nézzék meg mert megéri.
Trailer
mi is pár napja néztük meg az új Hulk mozit... rengeteg rosszat hallottam róla ezért is húztam ilyen sokáig. De most hogy kijött az 5.1-es verzió azért rászántunk egy délutánt.
A történet konkrétan értelmetlen volt. Kimentek az elején elkapni a csávót. Ez nem sikerül erre az Sgt. megjegyzi: jó munka volt fiúk menjünk haza.
A másik szarvashiba: amikor a vége fele a réten írtják a Hulkot... az egyik perceben reggel van.. a következőben este és zuhog az eső
többet nem is említek.
Ami viszont meglepő, ennek ellenére kifejezetten szórakoztató volt. És úgy is ez a lényeg.
És JA!
Igazad van. A legjobb hogy végre kotextusban van a story a marvel univerzummal. Az Iron man-ben már bejött a S.H.I.E.L.D. Nick Fury-val a feliratok után..
most meg lassan körvonalazódik a New Avengers és a Secret Wars.
2011-ben jön az Avengers majd a Captain America movie.
én ott, akkor sírni fogok a boldogságtól.
ja és nagyon félek az új punisher mozitól. nagyon gyengének tűnik...ellenben a Max Pain adaptációval ami eddig valami fenomenális...pedig a játék soha nem fogott meg (mondjuk pont az a korszak volt amikor orrvérzésik final fantasy-kban tápoltunk és minden mást leszartunk xD
ja és az egyik ultimate cuccot akkor nem vetted észre: az öreg fószer aki megissza a hulk vérével fertőzött üdítőtt: Nos ő Stan Lee

akit gondolom nem kell bemutatni