Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 3:02 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 422 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:16 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
nos abban az esetben ha én ebből élnék meg természetesen.. a művészet addig trúművészet amíg szobában van, amint az onnan kikerül, az már só, egy munka ahol biza a cél a profit lévén h nincs havi gázsi :pinky2:
nem mellesleg a fengörlök akik a legjobban tudnak egy koncin tombolni, igaz sok sztem még az együtteseket is keveri de vesz pólót, cdt ésatöbbit.. akkor?

hmm, kár hogy nem vagyok ennyire pénzagyú :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:17 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ne is haragudj pszabi, de te mekkora hülye tudsz lenni, és mindig akkor amikor legkevésbé erőlteted! :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:17 pm 
oshare booty
oshare booty

shadow VI II I wrote:

te nem, de 1 dolgot higgy el nekem, azok akik oda felállnak a színpadra, ill azok akik felállítják őket (nah nem -csak- úgy) azok még ennél is sokkal profibbak ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:20 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
shadow VI II I wrote:

te nem, de 1 dolgot higgy el nekem, azok akik oda felállnak a színpadra, ill azok akik felállítják őket (nah nem -csak- úgy) azok még ennél is profibbak ;)

de sok újat mondtál nekem, nahát eddig ilyenekről nem is hallottam :D... akkor a zenei pályafutásuk végén teljesen idegroncsok lesznek, mert nem is őket szerette az a sok divatfangörl - aki amúgysem ért a zenéhez - de hogy még a dalszövegeket sem maguknak írták, meg valójában a hologramjuk gitározik? nahát... akkor ez egy nagyon szar meló :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:23 pm 
Forum Expert
Forum Expert

shadow VI II I wrote:
ki beszél itt arról, hogy felmegy a pumpa... a lényeg ott van, hogy persze legyünk felszínes picsák, álljunk be a sorba, a cél szentesíti az eszközt, a zenész le van ejtve, kit érdekel, hogy mit csinál, megérteni meg ugyan minek... így is lehet, úgy is ez a divat :D tojni egy nagyot mindenbe, a lényeg, hogy nekem jó legyen? hát emberek kapjunk már a fejünkhöz!

Hát nálad elég rendesen felment a pumpa. ^^ Mellesleg hol érdekeljen, kinek mi a véleménye azokról a zenékről, amik az én szívemhez közel állnak? Leszarom a fanbázist magasról, már elnézést, hülyék mindig is voltak, vannak és lesznek is, attól még az én hozzáállásom nem fog megváltozni a zenészekkel és a produktumukkal kapcsolatban. Akinek ez a popcornos cikk felkelti az érdeklődését komolyabban, úgyis utána fog nézni alaposabban a dolgoknak, ráébred, hogy azért nem egészen úgy van, ahogy a szerző azt leírta, megvilágosodik, éjjenhurrá. Akit meg nem érdekel mélyebben az egész, annak meg szíve joga nem foglalkozni vele bővebben. Ettől még nem áll meg a világ, remélhetőleg...
Mélyen tisztelt és hőn szeretett zenészeink meg ebből az egész cikruszból nem fognak érezni semmit, és különben sem hiszem, hogy földhöz csapná őket az ügy. o_O
LOL?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:24 pm 
oshare booty
oshare booty

shadow VI II I wrote:
de sok újat mondtál nekem, nahát eddig ilyenekről nem is hallottam :D... akkor a zenei pályafutásuk végén teljesen idegroncsok lesznek, mert nem is őket szerette az a sok divatfangörl - aki amúgysem ért a zenéhez - de hogy még a dalszövegeket sem maguknak írták, meg valójában a hologramjuk gitározik? nahát... akkor ez egy nagyon szar meló :D

ezt most kül nem értem, h mi volt vele a mondani való/cél? o.o;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jajj, most jutott eszembe amit nyilván beszűkültségem miatt nem láttam eddig: a zenészek pénzt keresnek azzal, h kiállnak meg lemezeket adnak el, pont úgy, ahogy jóapám pénzt keres az irodai munkájával! Jahm, h egy zenésznek ez a munkája? *szarkasztikus* És - kérdem én - talán emellett tilos az h az előadók némelyike élvezi, amit csinál? Nahát, még ők is szerethetik a munkájukat.
Furcsa nem? Én talán mégis tovább látok és nem skatulyázok, pedig begyepesedett fengörlnek kellene lennem! *elbujdosik*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:30 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
shadow VI II I wrote:

ezt most kül nem értem, h mi volt vele a mondani való/cél? o.o;

Szabi, pedig egyszerű :P
a pénz tud dalszöveget írni, a pénz tud zenét szerezni, a pénz majd kiáll a színpadra és előadja a koncertet, a pénz majd élvezetessé teszi, amit nem szeretsz, a pénz majd megfizeti neked az elvesztegetett éveket, amiket a színpadon töltöttél, a pénz, majd megoldja a lelki problémáidat (ha ugyan zavar, hogy csak felszínesen értékelik a munkádat) stb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:35 pm 
Mumus

Jude wrote:
shadow VI II I wrote:
ki beszél itt arról, hogy felmegy a pumpa... a lényeg ott van, hogy persze legyünk felszínes picsák, álljunk be a sorba, a cél szentesíti az eszközt, a zenész le van ejtve, kit érdekel, hogy mit csinál, megérteni meg ugyan minek... így is lehet, úgy is ez a divat :D tojni egy nagyot mindenbe, a lényeg, hogy nekem jó legyen? hát emberek kapjunk már a fejünkhöz!

Hát nálad elég rendesen felment a pumpa. ^^ Mellesleg hol érdekeljen, kinek mi a véleménye azokról a zenékről, amik az én szívemhez közel állnak? Leszarom a fanbázist magasról, már elnézést, hülyék mindig is voltak, vannak és lesznek is, attól még az én hozzáállásom nem fog megváltozni a zenészekkel és a produktumukkal kapcsolatban. Akinek ez a popcornos cikk felkelti az érdeklődését komolyabban, úgyis utána fog nézni alaposabban a dolgoknak, ráébred, hogy azért nem egészen úgy van, ahogy a szerző azt leírta, megvilágosodik, éjjenhurrá. Akit meg nem érdekel mélyebben az egész, annak meg szíve joga nem foglalkozni vele bővebben. Ettől még nem áll meg a világ, remélhetőleg...
Mélyen tisztelt és hőn szeretett zenészeink meg ebből az egész cikruszból nem fognak érezni semmit, és különben sem hiszem, hogy földhöz csapná őket az ügy. o_O
LOL?

Jude asszem itt már nem a cikkről van szó!! meg különben is az elejétől fogva mondtam hogy szarják már le!!

Szabi te asszem nagyon nem vagy tisztába azzal hogy mi az hogy koncertezni mi az hogy koncertett szervezni!!! Gondolkozz el azon amit írtál és rá fogsz jönni megkora baromság! És én itt most nem a szervezőkről beszélek!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:36 pm 
oshare booty
oshare booty

Aru-chan wrote:
Jajj, most jutott eszembe amit nyilván beszűkültségem miatt nem láttam eddig: a zenészek pénzt keresnek azzal, h kiállnak meg lemezeket adnak el, pont úgy, ahogy jóapám pénzt keres az irodai munkájával! Jahm, h egy zenésznek ez a munkája? *szarkasztikus* És - kérdem én - talán emellett tilos az h az előadók némelyike élvezi, amit csinál? Nahát, még ők is szerethetik a munkájukat.
Furcsa nem? Én talán mégis tovább látok és nem skatulyázok, pedig begyepesedett fengörlnek kellene lennem! *elbujdosik*

ühüm bújdoss, jobban tennéd noha nem emiatt :pinky2:
mellesleg ki írta h nem élvezik, szted miért vannak ott? ha nem élveznék nem bírnák a tempót, de ez nekik akkor is munka, kül csak h példával éljek csak neked csak most. ha ez kedv lenne csak szted megállt volna teljesen a vidoll turné, amikor jui kishúga meghallt? és abbahagyták szünetelni hetekig... nem, erről ennyit! ez bíznisz, mindig is az volt és mindig is az lesz
tény h nem fogják ezt minden egyes embernek elmesélni 1by1 mert úgy könnyebb eladni ha vki abban a hitben van mint amiben te is láthatólag: h amit csinálnak az isten segítségével jött létre, meg a belső énük ésatöbbi...
ha ez annyira hobbi lenne már boccs, nem te írtad h készül az új diru album..? miért nem adják ki? miért nem adják a válogatásaikkal egyidőben, vagy azok miért nem a dozinggal együtt kerültek a piacra? jaaa h akkor kevesebb lenne fajsúlyilag az eladásuk? hóóó és ez nem bíznisz, vagy kyo addigra tudta annak a két dalnak a szövegeit átírni??

shadow VI II I wrote:
Szabi, pedig egyszerű :P
a pénz tud dalszöveget írni, a pénz tud zenét szerezni, a pénz majd kiáll a színpadra és előadja a koncertet, a pénz majd élvezetessé teszi, amit nem szeretsz, a pénz majd megfizeti neked az elvesztegetett éveket, amiket a színpadon töltöttél, a pénz, majd megoldja a lelki problémáidat (ha ugyan zavar, hogy csak felszínesen értékelik a munkádat) stb.

haha értem... am van akiket zavar.. case tudna sok olyat mutatni.. pl gero és tsai.. akiknek 15 fenük van.. nah azok a lelkivilágukat hangoztatják 100% és nem foglalkoznak a közönséggel. náluk tuti..
mainstreameknél h hol a határ a sajátjuk és a pénz csinálta közt..? ezt azok a nagyon okosak tudják csak akik csinálják :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:36 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Kösz Ji, a szívemből beszélsz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:37 pm 
oshare booty
oshare booty

Ji-chan wrote:
Szabi te asszem nagyon nem vagy tisztába azzal hogy mi az hogy koncertezni mi az hogy koncertett szervezni!!! Gondolkozz el azon amit írtál és rá fogsz jönni megkora baromság! És én itt most nem a szervezőkről beszélek!!

megtettem, nem látok hibát a menetben, ma már egy rakat püt kaptam, várom a tied is :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:41 pm 
Mumus

pszabi wrote:
Ji-chan wrote:

megtettem, nem látok hibát a menetben, ma már egy rakat püt kaptam, várom a tied is :D

figy én nem fogok neked írni semmit!!! NEM tudod hogy a koncert mivel jár mivel még NEM csináltál ilyet!! Az én hatás körömben cig kisbanda van akik azért játszanak mert szeretik azért adnak koncertet mert meg akarják mutatni a közönségnek az alkotásaikat! Te nem tudhatod milyen érzés lehet ehy neves bandával fellépni modnjuk mint előzenekar!! vagy akár tehetségkutatókon részt venni!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:45 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
mainstreameknél h hol a határ a sajátjuk és a pénz csinálta közt..? ezt azok a nagyon okosak tudják csak akik csinálják :D

ez a lényeg, te sem tudod, én sem tudom... és te pénzagyú vagy, én meg nem, és szeretném hinni, hogy nem korcsosul odáig a világ, hogy csak a pénz mozgasson mindent

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 10:47 pm 
VIP Member

Ji-chan wrote:
figy én nem fogok neked írni semmit!!! NEM tudod hogy a koncert mivel jár mivel még NEM csináltál ilyet!! Az én hatás körömben cig kisbanda van akik azért játszanak mert szeretik azért adnak koncertet mert meg akarják mutatni a közönségnek az alkotásaikat! Te nem tudhatod milyen érzés lehet ehy neves bandával fellépni modnjuk mint előzenekar!! vagy akár tehetségkutatókon részt venni!!!

^ Ez így igaz. Sőt, nem mondjok újat: nagyon sok kiskiadós banda tagja a zenélésen kívül eljár dolgozni, mert másképp nem tudja a koncertek, lemezkiadások, merch., egyéb rájuk eső pénzbeni hátterét finanszírozni, mégis csinálják. Mert szeretik csinálni.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 422 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Next

All times are UTC + 1 hour