Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 11:46 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 12:28 pm 
VIP Member

ez a futam nagyon durva volt már megint :shock: Ross Brawn taktikai képességei hihetetlenek :shock:

amúgy rájöttem, hogy imádom, ahogy Palik és Czollner közvetít, mégha mindenki utálja is őket :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 12:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Húúú... ez most kemény volt! Majd halálra izgultam magam, főleg az utólsó 1 órában... 10 éve egyetlen futamot sem hagytam ki, de ilyet még nem láttam! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 1:25 pm 
oshare booty
oshare booty

baccus én meg a végét láttam amikor nem történt semmi
hüje kontrolling
mi történt? mert nagy volt az elmaradás azt láttam!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 1:27 pm 
VIP Member

még a fele előtt megállították a versenyt, mert állt a víz a pályán, és egy kör alatt legalább öten kiestek, a Safety Car se tudott menni. vagy egy órán keresztül várták, hátha újraindítják a versenyt, de végül mégse. de attól még milyen izgalmas volt :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 1:30 pm 
oshare booty
oshare booty

omg lol! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 1:31 pm 
VIP Member

de vicces volt, mutatták, ahogy ott eszegetnek a versenyzők a pálya mentén, Kimi pedig, akit közben már a boxba is betoltak, ott ette a pálcikás jégkrémet :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 1:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A várakozásra kapcsoltam be én is, reméltem, h a maradék 23 kört még látom, de nem merték elindítani, pedig volt egy kezdeményezés. :? 1x az eső miatt aztán meg a látási viszonyokkal volt bajuk.
Egyébként engem a magyar közvetítésbe idegesített, h Palik végig baszogatta a társát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 3:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kimi hű volt a nevéhez (Iceman)... :lol:

Most kivételesen Gyula is visszabaszogatta a Palikot, csak annak a hülyének nem esett le! Pl.: Amikor mondta neki, hogy mekkora nagy kommentátor, meg amikor a Palik megint nem ismerte meg az egyik pilótát! Amúgy figyeltétek, hogy soha nem tudja megmondani a sisakjuk alapján, hogy mikor kit mutatnak? Olyan vicces... :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 7:30 pm 
VIP Member

nem csak sisak alapján nem tudja, volt egy rész, ahol Trullira azt hitte, hogy Glock, pedig fel volt hajtva a sisakja és látszott az arca is :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 7:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pink Spider wrote:
Amúgy figyeltétek, hogy soha nem tudja megmondani a sisakjuk alapján, hogy mikor kit mutatnak? Olyan vicces... :lol: :lol:

az, mi néha számoljuk, hogy hányszor nem találja el, hogy kit mutatnak xD

a verseny jó volt, csak én mondjuk néztem volna tovább is ^^" szerencsétlen Kimi versenyét is jól elrontották a Ferkások, pedig nem a szívem csücske, mégis sajnáltam :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 7:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A kedvencem, amikor a rég kiesett pilóta nevét hajtogatja... pedig a csapattársa az, és egyébként is már rég nincs versenyben az illető. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 9:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Irigyellek titeket csajok, hogy nevettek azon, amikor a Palikék eltévesztik a pilóták (vagy csapatok) neveit. Én felhúzom magam azon, ha 5 percig azt mondják, hogy pl. Vettel Nakajima mögött autózik, és megelőzi... amikor az az 5 perc Heidfeld mögött volt. És még csak nem is egy csapatban van Nakajima és Heidfeld. o.O Elvileg azért ő a kommentátor, mert ért hozzá. Nem? Akkor miabúbánatot csinál naphosszat, ha a dolgát ennyire rosszul végzi?
meg azt rühellem, hogy kismilliószor elismétlik ugyanazokat a poénokat. Le merném fogadni hogy két hét múlva is ugyanezekkel a humorbonbonokkal kápráztatnak el bennünket... :?

Amúgy a Ferrari vezetése katasztrófális! Ahelyett hogy Räikkönen-nel ugyanazt a taktikát vitték volna véghez, mint Button-nél a Brawn, ahelyett hagyták hogy a hőségben szétrohadjon az első garnitúra esőgumi a kocsin, majd ha már így is tökutolsó lett, egypárszor berángatták még gumicserére. Simán kaphatott volna sima slicket mint Button, aki még a plussz kerékcsere ellenére is megőrizte 3. helyét.
És ez a hab a tortán... amit szombaton műveltek az agyas olaszok Massával, az se volt semmi.

Még 2-3 éve mondta Lauda, hogy a Ferka mindig akkor rossz, ha olaszok ülnek a főmuftik székében. Valahogy igazat kell adnom neki: tavaly is bénáztak egy csomót, idén meg ők az egyetlen nullpontosok. :( Remélem Montezemolo hamar leváltja Domenicalit, meg a bandáját. Szegény Jean Todt forog a sírjában, pedig még meg se halt. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 9:59 pm 
VIP Member

ami vicces még, hogy külön kiemelték, hogy az előző versenyre és a mostanira is velük utazott Schumacher is, hogy segítse a csapatot tanácsadóként... hát nem látszott meg rajtuk ez se :?
még csak nem is a pilótákkal lenne gond, mert szerintem a Massa-Raikkönen felállás jó párosítás, mindketten jó pilóták, nem akadályozzák egymás munkáját (igaz, nem is olyan nagy puszipajtások, de ez nem feltétlenül gond) és sikerre éhesek, de ennyi nem elég a győzelemhez. a Ferrarinak olyan szakemberek és csapatfőnökök kellenének, mint Brawn és Todt, az új felállás eddig elég gyenge :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 8:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nagyon úgy néz ki, hogy a Ferrari halott Todt és Brawn nélkül... Nem tudom elhinni, hogy semmit nem tanultak tőlük. A futam előtti bevezetőben mutatták Schumi-t, ahogy az időmérőn áll és a fejét csóválja. Sztem ő kevés oda. A pilótákkal nem lehet baj, hiszen Kimi világbajnok lett az első évében a Ferrari-val és tavaly Massa is majdnem (és azt a majdnemot teljese mértékben a csapatnak köszönheti). :?

Néha annyira szánalmas a "kommentátor" úrak előadása, hogy én már csak röhögök rajta... Lassan 7-8 éve nézem magyarul az F1-et, addig kizárólag németül néztem, sajna azóta már nincs német RTL-ünk... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 8:52 am 
Forum Addict

Egyszer néztem németül egy F1 közvetítést, halálosan unalmasnak találtam azt a precizitást és az események elmondását. Nekem valahogy unalmas, ha azt mondják el, amit látok.... szóval a kommentárnak szerintem pont nem abból kellene állnia, hogy ezeket elmondja. Háttérinfók, elemzések, elmélkedések jobban feldobják (élvezhetőbbé teszik) a futamot. Palik és Gyula ezt szerintem egész jól hozzák, a maguk módján. De ha nem vágnák be a hülye poénjaikat, akkor nem is ők lennének. Azt mondjuk nem kultiválom, mikor összekeverik a pilótákat (pláne amikor ki is írják, hogy ki az), mert azzal összezavarják a nézőt. Szóval e tekintetben valóban lehetnének pontosabbak.
Amúgy meg nem értem, miért vagytok úgy oda. 30-40 percet kommentálni úgy, hogy nem történik semmi, azért nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne. Nem lehet kielemezni elvégre is, hogy x az x-edik kanyarban megcsúszott az x-edik rázókövön és ezért úgy lelassult, hogy satöbbi. (És nem szakkommentátorok, hanem kommentátorok... a kettő között azért akad némi különbség. De szakkommentárnak, meg általában ott ül két fejes a studióban, akik beleszólhatnak a közvetítésbe, ha akarnak.)

Ferrari meg valóban meg van lőve Brawn nélkül. De hát lehet-e pótolni egy olyan embert?

Kimi jah, adott az "élvezeteknek", ha már a futamot leállították. Jégkrém mellé egy kólát is abszolvált magának... mindegy csak mélyhűtött legyen, Iceman úrnak :D

Hamilton elég nevetségesen hazudik, amúgy...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour