Egyszer néztem németül egy F1 közvetítést, halálosan unalmasnak találtam azt a precizitást és az események elmondását. Nekem valahogy unalmas, ha azt mondják el, amit látok.... szóval a kommentárnak szerintem pont nem abból kellene állnia, hogy ezeket elmondja. Háttérinfók, elemzések, elmélkedések jobban feldobják (élvezhetőbbé teszik) a futamot. Palik és Gyula ezt szerintem egész jól hozzák, a maguk módján. De ha nem vágnák be a hülye poénjaikat, akkor nem is ők lennének. Azt mondjuk nem kultiválom, mikor összekeverik a pilótákat (pláne amikor ki is írják, hogy ki az), mert azzal összezavarják a nézőt. Szóval e tekintetben valóban lehetnének pontosabbak.
Amúgy meg nem értem, miért vagytok úgy oda. 30-40 percet kommentálni úgy, hogy nem történik semmi, azért nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne. Nem lehet kielemezni elvégre is, hogy x az x-edik kanyarban megcsúszott az x-edik rázókövön és ezért úgy lelassult, hogy satöbbi. (És nem szakkommentátorok, hanem kommentátorok... a kettő között azért akad némi különbség. De szakkommentárnak, meg általában ott ül két fejes a studióban, akik beleszólhatnak a közvetítésbe, ha akarnak.)
Ferrari meg valóban meg van lőve Brawn nélkül. De hát lehet-e pótolni egy olyan embert?
Kimi jah, adott az "élvezeteknek", ha már a futamot leállították. Jégkrém mellé egy kólát is abszolvált magának... mindegy csak mélyhűtött legyen, Iceman úrnak
Hamilton elég nevetségesen hazudik, amúgy...