Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 8:56 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 8:29 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Megvan a válasz: Holnap Fiorentina - DVSC meccs lesz este. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 8:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:

És mégcsak pszabi segítsége sem kellett hozzá. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 8:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

foodlfg wrote:
Ugye van ez a Gyula a bemondó srác, akit mindig baszogatnak. Ő kitalálta, hogy esni fog az eső a futam alatt, erre Lacika rögtön rákontrázott, hogy akó' te valami béka vagy, ami megjósolja az időjárást. (anyád xD) Később Gyula ezért lepiócázta Lacikát.
Na mindegy, szóval Lacika elkezdte pedzegetni, hogy vajon mely állatok a legveszélyesebbek a békákra, mire ez a Wéber Gabesz gyerek otthonról küldött egy SMS-t, hogy a francia szakácsok azok. Persze Lacika ezt nem bírta magában tartani, és beböfögte az adásba, hogy Gabika mit küldött.

A részletek már elhomályosultak, de nagyjából ez volt a sztori.

:retard: szerencse, hogy angolul néztem a közvetítést D:

Button megérdemelten lett végülis világbajnok, mondjuk az utolsó körig nem adtam fel a reményt, hogy esetleg kiesik és Vettelnek lesz esetleg esélye... de hát ezek csak kósza remények voltak. :beaten:
Massának viszont nagyon örültem, hogy jól van, jövőre remélem már ő is nagyobb esélyekkel indul a világbajnoki címért :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 9:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Én úgy tudom Kobayashi jött ki a boxból, Nakajima meg pont a boxutca kivezetőjénél akarta megelőzni sebtében. Ebben az esetben Nakajima volt a hülye, mert mi van, ha a boxutácból épp jön ki valaki? Akkor meg farrbakapják a Williams-ek japánt. ^^ Kobayashi tényleg ügyes volt, de ez még egy futam, ki tudja mennyire elvetemült valójában a srác xD

Igen, de Kobayashi hirtelen irányt váltott, mert Nakajima meg akarta előzni és ez ilyen közelségben már szabálytalan, pont az ilyen esetek miatt. Nakajima már szinte mellette volt, amikor ráhúzta a kormányt. Valószínűleg nem szándékos volt, de figyelhetett volna kicsit jobban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 9:23 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Aru wrote:

És mégcsak pszabi segítsége sem kellett hozzá. :D

NCIS közben volt a reklám. :lol: Na bumm, elmondhatom h elbuszozott a Fiorentina az orrom előtt. Életemben most kerültem a legközelebb a focihoz :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 2:12 pm 
VIP Member

[Sakura.]: Massa fan vagy? *_*

amúgy Kobayashi durván jól ment szerintem, főleg hogy ez volt az első futama, végre talált a Toyota egy jó pilótát? o_o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 6:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Konomichan wrote:
amúgy Kobayashi durván jól ment szerintem, főleg hogy ez volt az első futama, végre talált a Toyota egy jó pilótát? o_o

Jah, és Kimi-t akarják szerződtetni, csak még nincs megegyezés a lové miatt. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 7:56 pm 
VIP Member

szerintem nem is lesz :beaten: főleg hogy Kimi maga nyilatkozta, hogy nem megy olyan csapathoz, amivel nem tud nyerni..... :beaten:

Bruno Senna viszont egyre valószínűbb, hogy jövőre versenyzői üléshez jut *__* asszem megvan, hogy kinek fogok szurkolni az újoncok közül :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 8:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát nemtom... Sztem a Toyotával lehetne nyerni, jövőre meg főleg.

Én is nagyon várom Bruno Senna-t!! Nagy Senna-fan voltam anno. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 9:29 pm 
VIP Member

a Toyota szerintem nem nyerőképes csapat... egy-egy futamon tudnak villantani, de általában a körülményektől és a szerencsétől függnek az eredményeik. egy élcsapat minden körülmények között képest jó eredményt elérni bár ezek alapján idén a Ferrari sem számított élcsapatnak :roll: , Kiminek pedig élcsapat kell.

én azt mondom, McLaren. majd úgyis meglátjuk :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 9:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát, nem akarlak elkeseríteni titeket, de az utánpótlás kategóriákban Nelsinho Piquet messze jobban teljesített mint Bruno Senna. És ha Piquet ennyit volt képes kihozni magából, vajon milyen lehet Senna?
Pusztán név alapján ne ítélkezzünk, szerintem. ^^

Räikkönen meg 100% hogy a Meki és a Brawn között vacillál. ^^ Toyota, áh... komolytalan. Räikkönen nem egyszer mondta, h ő nem akar csapatot építeni, neki csak egy gyors kocsi kell. Most mindenki hadovál, hogy mert ő majd helyrerázná a Toyotát, mint anno Schumi a Ferkát. Hát Räikkönen akkor meghazudtolná magát, ha most csapatépítés címen a Toyotát választaná. xD Amúgy Schuminak is kellett oda Brawn és Todt... és ami a legfontosabb, és mostanság került előtérbe:
- Brawn tudott már Schumi nélkül VB-t nyerni;
- Schumi viszont nem tudott Brawn nélkül.

Szerintem jövőre a McLaren lesz a favorit, utána közvetlen a Brawn és a Red Bull... a Ferka meg belesüllyed a középmezőnybe, ahogy Niki Lauda is mondotta: Ha olaszok kerülnek a Ferka vezetőségébe, akkor megkezdődik a mélyrepülés (márpedig ő aztán tényleg tudhatja, hiszen a Ferkánál szerzett 2 VB-t, és onnan ment első ízben nyugdíjba).
Azért még abban bízom, hogy Kubica helyrerázza a Renault (legalább a középmezőny elejére); és hogy a Renault normálisabb festést kap. xD

Edit: Konomichan ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 10:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Konomichan wrote:
főleg hogy Kimi maga nyilatkozta, hogy nem megy olyan csapathoz, amivel nem tud nyerni..... :beaten:

azért ez elég nagy kijelentés volt Kimitől, az oké, hogy összejött neki egy világbajnoki cím, de szerintem közel sem olyan kiemelkedő pilóta, hogy ilyesmiket kijelenthessen o_o

egyébként igen, nagy Massa-drukker vagyok, mióta Schumi visszavonult. ^^*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 10:17 pm 
VIP Member

Koga: szerintem ebből azért nem lehet megítélni, mert mindenkinek más kategória fekszik jobban, lásd Bourdais, aki négyszeres Champcar bajnok, a Forma 1-ben meg csak ennyire volt képes... én azért reménykedem benne, hogy Senna jó pilóta lesz ^^

Kimit és a Toyotát továbbra is esélytelennek tartom, szerintem ő maga is röhög ezen az ajánlaton :beaten:

a Ferrarival tényleg nem tudom, mi lesz... egyre inkább azt látom rajtuk, hogy szétesik a csapat, és nem a pilóták, hanem a csapatvezetés miatt, ami egyszerűen képtelen kezelni a váratlan helyzeteket pl eső, safety car... komolyan, lassan már a Toro Rossonak is jobb a taktikája ilyen helyzetekben, mint a Ferrarinak :roll: az meg, hogy Kimi idén amiatt esett ki egyszer Q2-ben, mert azt hitték, hogy elég lesz az ideje a továbbjutáshoz, és direkt nem küldték ki újra, megint csak a csapatvezetést jellemzi :roll: kéne megint egy Ross Brawn, aki összerázza a csapatot, mert egy jó pilóta önmagában nem elég, és emiatt nem hiszem, hogy Alonso érkezésével olyan sok minden változna...

Kubicának sok sikert a Renaultnál, megérdemelné, hogy jó autó legyen alatta :)

Sakura: Kimit én nagyon jó pilótának tartom, de az az igazság, amit Koga leírt: Kimi képtelen (vagy legalábbis nem hajlandó) arra, hogy csapatot építsen ki maga köré, neki egy jó autó kell a segge alá, onnantól viszont úgy teszi a dolgát, ahogy csak kevesen a pilóták közül... valamit valamiért, úgy látszik :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 10:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^persze, értem, mire gondolsz, de néha szerintem jó autóval sem volt képes színovanalasan versenyezni... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 4:35 am 
VIP Member

ez tény... 2008-ban megértem, miért Massát támogatták inkább, de 2007 vége durva volt azért :shock: meg idén is szárnyra kapott, mióta neki kell a hátán vinnie a Ferrarit... és azért ahhoz képest, hogy már nincs szerződése velük, egész szépen küzd a versenyeken :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour