Koga: szerintem ebből azért nem lehet megítélni, mert mindenkinek más kategória fekszik jobban, lásd Bourdais, aki négyszeres Champcar bajnok, a Forma 1-ben meg csak ennyire volt képes... én azért reménykedem benne, hogy Senna jó pilóta lesz ^^
Kimit és a Toyotát továbbra is esélytelennek tartom, szerintem ő maga is röhög ezen az ajánlaton
a Ferrarival tényleg nem tudom, mi lesz... egyre inkább azt látom rajtuk, hogy szétesik a csapat, és nem a pilóták, hanem a csapatvezetés miatt, ami egyszerűen képtelen kezelni a váratlan helyzeteket pl eső, safety car... komolyan, lassan már a Toro Rossonak is jobb a taktikája ilyen helyzetekben, mint a Ferrarinak

az meg, hogy Kimi idén amiatt esett ki egyszer Q2-ben, mert azt hitték, hogy elég lesz az ideje a továbbjutáshoz, és direkt nem küldték ki újra, megint csak a csapatvezetést jellemzi

kéne megint egy Ross Brawn, aki összerázza a csapatot, mert egy jó pilóta önmagában nem elég, és emiatt nem hiszem, hogy Alonso érkezésével olyan sok minden változna...
Kubicának sok sikert a Renaultnál, megérdemelné, hogy jó autó legyen alatta
Sakura: Kimit én nagyon jó pilótának tartom, de az az igazság, amit Koga leírt: Kimi képtelen (vagy legalábbis nem hajlandó) arra, hogy csapatot építsen ki maga köré, neki egy jó autó kell a segge alá, onnantól viszont úgy teszi a dolgát, ahogy csak kevesen a pilóták közül... valamit valamiért, úgy látszik