Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 23 Thu, 5:01 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 173  Next
Author Message
 Post subject: Re: JPop (v.2)
PostPosted: 2013 Feb 17 Sun, 10:27 pm 
Site Admin

Ohh, ezek így leírás alapján jól hangzanak, holnap belehallgatok a zenéikbe. :grin:

más: az új Berryz Koubou szám (Asian Celebration) egész okés. van egy diszkós beütése, a szokásos jpop girlgroup hangzás helyett, gondolom azért tetszik.
http://youtu.be/C9hVxOVtbxk

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 03 Sun, 8:57 pm 
Site Admin

Ohh, meg ezek az új Arashi számok is kifejezetten hallgathatóak lettek!

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 14 Thu, 11:39 pm 
Site Admin

kijött a fent emlegetett Berryz Koubou kislemez (sukin!) a címadó dal továbbra is favorit, a másik ellenben csak sima kis idol izécske, de mindegy, a lényeg, hogy a fődalokkal tartsák ezt az irányt!

ÉS!
az új m-flo lemez megint leiskoláz mindenkit eléggé lazán. :heart: (hír róla itt)
előzetesen kicsit féltem tőle, mert az egyszem felvezető PV egy semmi-extra ballada volt és a kislemez másik két száma se nagyon fogott meg, de maga az album! Ha lehet még hibátlanabb electro-house / JPop ötvözet mint a tavalyi Square One, végig tartja a tempót, meg még egy kis d'n'b örület (Fnky Algorthm). Én maximálisan elégedett vagyok vele és persze a számok közül jópár várható majd a Nippon Groove bulikban is. :grin:

Én sukiról szedtem, most így hirtelen máshol nem találtam hozzá linket, szóval:
m-flo: NEVEN

Image

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 15 Fri, 9:21 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez a Hatsune Miku dalocska odaver! XD :beaten:
子豚のブーチャン
http://www.youtube.com/watch?v=ZD2LGdJ3m_g

Magyar felirattal:
https://twitter.com/Nikiipon/status/312346678483091457
Bár szerintem néhol nem annyira jó a fordítás... mindenesetre a lényeg átjön :beaten:

m-flo-t majd meghallgatom.

A Berryz számon én is érzem, hogy most valamivel jobb/más lett.
De szerintem nem fogom letölteni a kislemezt. jutubon meghallgattam kb ötször, az elég volt. x)

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 15 Fri, 11:46 am 
Forum Fanatic

Tényleg nem rossz ez az m-flo lemez, köszi a feltöltést! :) Mondjuk viszonyítási alapom nincs, mert ez az első cucc, amit hallok tőlük. xD

edit: FNKY ALGORTHM-öt Groove-raaa~! Vagy JOURNEY X-et! :grin:

edit2: oké, ez a SQUARE ONE is eléggé menő (picit talán jobban is tetszik), majd ráfülelek később a többi albumukra is. :)

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 15 Fri, 4:04 pm 
Site Admin

A korábbi lemezek nagyon mások voltak, mondjuk minidg is klubbarátabban voltak az átlagnél, de akkoriban még többnyire sokkal közeleb voltak az átlag JPop hangzáshoz.

Az első korszakukban Lisa volt az énekesnőjük és trióként műküdtek:
come again

aztán ő kiszállt szólózni és egy szünet után jött az "m-flo loves..." időszak, amikor minden számban valami külsős énekes/nő volt a meghívott:
Loop In My Heart

pár lemez, aztán szünet megint és a Square One volt az újabb restart, ezzel a nagyon electróba hajló partyhangzással. :grin: de egyébként a két tag külön is egy raklap barmi jó cuccot csinált, a DJ/producer Taku Takahashi saját zenéi, meg remixei is rohadt jók meg, amiket másoknak ír, azok is (pl. a Ladies, ami egyik kedvencem volt tavalyról <3), a rapper Verbal meg összehozott egy elég jó kis szólólemezt (amiről ez ver mindent), meg ugye ott volt a Teriyaki Boyz, meg egy rakat közreműködős cucc (Namie!). Sz'al nagyon érdemes figyelni rájuk. :grin:

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 15 Fri, 5:31 pm 
Forum Fanatic

Hú, köszi a sok infót! :grin: Ennyiből asszem ez a Verbal szóló fog talán a legjobban bejönni nekem, majd utánanézek (bár az az m-flo loves-os szám se volt rossz)

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 18 Mon, 9:04 pm 
Site Admin

A Verbal lemez mondjuk sajna eléggé felemás, legalábbis nekem volt rajta 3-4 szám amiért oda-vissza voltam, a többi viszont nem igazán jött be. De már csak azok miatt a dalok miatt is érdemes leszedni. <3

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 18 Mon, 10:47 pm 
Forum Fanatic

Jaja, azóta egyszer lement, nekem egészen bejön! Legalábbis a nagyrésze.

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 27 Wed, 11:57 am 
Site Admin

foodlfg: a jpop.hu-val mi van? Rendezgettem a linkrészleget, átklikkeltem oda is és láttam, hogy júniusig áll az oldal...? o_O

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 28 Thu, 1:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^ nem tudom. én csak a fórumot látogatom, ami most az akb48.hu/forum címen van.
Ott nem volt téma a jpop.hu, akb48.hu.

Múlt évben nyáron volt egy forumos találkozó és már azelőtt is ebben az állapotban volt az oldal (35% csak más dátummal). Akkor kb senkinek nem volt semmilyen életképes/konkrét elképzelése, hogy mit kéne csinálni vele és igazából nem is volt semmilyen oldal. x) Valahogy azok alapján kétlem, hogy most lenne. Még az is lehet, hogy nem lesz jpop.hu, csak akb48.hu, de igazából semmi sem biztos.

Nem mintha képben lennék, hogy most hogy áll a helyzet az oldallal kapcsolatban, mert a találkozó óta senkitől nem hallottam semmit, hogy történik-e valami vagy sem. Találkozó után írtam nekik egy email, hogy mit kellene/én miben lennék benne/lehetne csinálni, de azután sem indult be semmi.

Mindenesetre én nem számítanék semmire. Az a biztos. :beaten:
De ha elkezdtek dolgozni rajta (nem hiszem), akkor előbb-utóbb biztos hallunk róla.
Nekem még nem szóltak. Majd lehet, hogy rákérdezek, ha nagyon unatkozom. xD

A biztos hivatalos álláspont eddig annyi, hogy szar volt a korábbi oldal (ami igaz) és kéne valami új.

Profile  

PostPosted: 2013 Mar 28 Thu, 8:10 pm 
Site Admin

Jah, hát a régi oldal már eléggé elavult, meg mittomén volt, de fura, hogy ennyire nem tudnak / nem akarnak mit kezdeni vele. O_O Mindenesetre kösz az infót! :grin:

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Apr 10 Wed, 3:31 pm 
Site Admin

új m-flo kollab és remix válogatás!

hír
és
letöltés! xD

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Apr 11 Thu, 2:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Itt az új Kis-My-Ft2 album, a Good Ikuze!
Kis-My-Ft2 - Good Ikuze!
Igazából senkinek nem ajánlom, a Shake It Up óta nem tudtak egy értelmes kislemezt összehozni nekik, és az album sem lett jobb. o_o Pedig az első nagylemezük igazán szuper volt, imádtam, ez meg löttyedt és uncsi. Az egyetlen dal rajta, ami tök jó, az a Black & White.

Emellett majálisra megkapjuk a Sexy Zone következő kislemezét, melynek fő száma, a Real Sexy! (csak nem bírják abbahagyni a szexi témát :beaten:) elég ártalmatlan, de azért el lehet hallgatni, hozza a tipikus SZ-s vidámságot. Na meg kifejezetten látványos a klipje, melynek már meg lehet lesni a rövid verzióját! XD
Sexy Zone - Real Sexy! pv
Szokásos "érdekes" Johnny's-kosztümök, rengeteg és még annál is több CGI és egy kifejezetten béna animált denevér 55 másodpercnél. :'D Nekem igazából tökre tetszik. XDDDD Egyébként a pv és legutóbbi fellépéseik fényében igazából azt mondanám, hogy a Sexy Zone úgy igazából három fős csapatra redukálódott, tekintve hogy a két kicsit mindig úgy eldugják, ahogy csak lehet. :beaten:
Még valami, ami Sexy Zone: a Real Sexy! mellett a kislemez másik fő száma a Bad Boys, melyet nemrég előadtak a Shounen Clubban, és erőteljes KAT-TUN asszociációkat eredményezett nálam. :lol:
Sexy Zone - Bad Boys
Jó, tény hogy jó kis szám, meg látszik, hogy igazán látványos show-t akartak összehozni a srácok, és ez sikerült is, de nekem nem egészen fekszik ez a sok überszexiállatvagyok-fanservice Nakajima részéről (nem áll jól neki szvsz), nem is beszélve arról, hogy Kikuchi már lassan egy komplett Akanishi-klón. :beaten:
Mindenesetre kíváncsian várom a teljes végeredményt.

Profile  

PostPosted: 2013 Apr 11 Thu, 5:55 pm 
Site Admin

Ejj, pedig nagyon reméltem, hogy jó lesz a Kis-My-Ft2 lemez... :| Azért leszedem, hátha találok rakta valami értelmeset. (és ez a B&W viszont tényleg nem egy rossz szám)
A Sexy Zone cuccok meghallgatásához még gyűjtöm az erőt. :beaten:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 173  Next

All times are UTC + 1 hour