Itt az új Kis-My-Ft2 album, a Good Ikuze!
Kis-My-Ft2 - Good Ikuze!Igazából senkinek nem ajánlom, a Shake It Up óta nem tudtak egy értelmes kislemezt összehozni nekik, és az album sem lett jobb. o_o Pedig az első nagylemezük igazán szuper volt, imádtam, ez meg löttyedt és uncsi. Az egyetlen dal rajta, ami tök jó, az a
Black & White.
Emellett majálisra megkapjuk a Sexy Zone következő kislemezét, melynek fő száma, a Real Sexy! (csak nem bírják abbahagyni a szexi témát

) elég ártalmatlan, de azért el lehet hallgatni, hozza a tipikus SZ-s vidámságot. Na meg kifejezetten látványos a klipje, melynek már meg lehet lesni a rövid verzióját! XD
Sexy Zone - Real Sexy! pvSzokásos "érdekes" Johnny's-kosztümök, rengeteg és még annál is több CGI és egy kifejezetten béna animált denevér 55 másodpercnél. :'D Nekem igazából tökre tetszik. XDDDD Egyébként a pv és legutóbbi fellépéseik fényében igazából azt mondanám, hogy a Sexy Zone úgy igazából három fős csapatra redukálódott, tekintve hogy a két kicsit mindig úgy eldugják, ahogy csak lehet.

Még valami, ami Sexy Zone: a Real Sexy! mellett a kislemez másik fő száma a Bad Boys, melyet nemrég előadtak a Shounen Clubban, és erőteljes KAT-TUN asszociációkat eredményezett nálam.
Sexy Zone - Bad BoysJó, tény hogy jó kis szám, meg látszik, hogy igazán látványos show-t akartak összehozni a srácok, és ez sikerült is, de nekem nem egészen fekszik ez a sok überszexiállatvagyok-fanservice Nakajima részéről (nem áll jól neki szvsz), nem is beszélve arról, hogy Kikuchi már lassan egy komplett Akanishi-klón.

Mindenesetre kíváncsian várom a teljes végeredményt.