Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 2:35 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 9:55 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
Akira wrote:
És szegény Koyama mikor beteg volt, jól el volt különítve. Olyan aranyos volt a párnájával.

És Koyamának mi volt a baja akkor, amikor .. talán Tego meg Shige vittek neki kaját. És miután elmentek, Koyama nekikezdett túrkálni a kajában, aztán nem tetszett neki, és félretolta :) de ott mi volt a gondja? o.o

Elkapott valami vírust vagy megfázott, most nem emlékszem említik-e mi volt pontosan, gondolom étvágya meg nulla volt, pláne arra a kajára.
De azt hiszem más is volt beteg. De már régen láttam, meg kéne már nézni még egyszer ezeket a beszélgetős részeket! De KoyaShige hotelszobás kreténkedése mindent visz. Bár a szaunás jelenet se volt semmi, Koyama éppen filmezte a pucéran kijövő Pi-t és Ryo-t, hülyegyerek Pi meg még ugrált is, na nem mintha beletették volna, ha esetleg véletlenül egy bizonyos testrésze került volna a képbe. :D

A Touch dvd-t azt hiszem még nem is néztem meg, pedig megvan valahol.
Viszont a Hoshi wo mezashite-en nem semmi, ahogy Ryo felidegeli Pi-t, aki amúgy is morcos volt. Ritkán látni morcinak, de akkor ő se néz ki annak a kawaii gyereknek. Utána bosszúból egy tükörrel állandóan Ryo szemébe világított. Ryo azt hittem fogja magát és megveri, pedig előtte pont ugyanazt a hülyeséget csinálta Pi-vel ő is, mikor őt fényképezték éppen.

Kár, hogy NewS-nél nincsen olyan hosszú making of a klippekből, mint Kat-tun-nál. A Taiyou no namida-nál volt egy rövidke kis film, de az tényleg rövid volt. De a Making of Summer Time-t úgy megnézném. Szerintem annyit nevettek. Pl. a tengerparton futás közben, vagy mikor Shige elesett miközben tömte az agyát. :lol:

Itt olvashattok egy kicsit a főbb karakterekről Pi új sorozata a Code Blue kapcsán. Hát Pi elég érdekes figurát fog játszani, már megint egy tragikus háttere lesz és elég érdekes modora. Hát kíváncsi vagyok most már, de nagyon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 2:26 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Yue ~ wrote:
Akira wrote:
És szegény Koyama mikor beteg volt, jól el volt különítve. Olyan aranyos volt a párnájával.

És Koyamának mi volt a baja akkor, amikor .. talán Tego meg Shige vittek neki kaját. És miután...

Elkapott valami vírust vagy megfázott..

Nagyon sok jó jelenet van a DVD-n, estig lehetne sorolni őket :D
Szerintem ez sokkal jobb mint a Touch DVD, azt csak egyszer néztem végig, nekem annyira nem tetszett, de nem rossz. Egyszer mindenképpem megéri megnézni :P Talán azért sem tetszett, mert még olyan sokan voltak, és valahogy nekem olyan fura volt. Maga a koncert sem volt annyira nagy szám..

Summer Time making of-ra én is nagyon kiváncsi lennék.. most hogy így mondod XD van az a rész, amikor Ryo mossa a pólót.. és egy nagy lyuk lesz a közepén. Massunak meg kikerekedik tőle a szeme, amikor meglátja. El tudom képzelni, azt hányszor kellett eljátszaniuk, mire rendesen fel tudták venni :D meg több ilyen rész van.

Én szeretem a tragikus dolgokat :P azokból mindig ki lehet hozni valami jó sztorit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:05 pm 
Forum Addict

Nekem kedvenc részeim a Summer Time-ban többek között a RyoPi fanservice elemek. Meg Ryo egyébként is nagyon aranyos volt. Meg mikor Shige fényképezi Pi-t, olyan édes pózokat csinált Pi. És nem mellékesen a sárga marha jól áll neki. :D
De a mosós jelenet se volt kutya, meg mikor hátul egy széken Ryo rázza a fenekét. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem is tom nekem melyik a kedvenc részem. :D Talán az amikor Koyama belerak vmi bigyuszt Tegonyan turmixába. :D Milyen fejet vágott hozzá Tegoshi... xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:19 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Nem is tom nekem melyik a kedvenc részem. :D Talán az amikor Koyama belerak vmi bigyuszt Tegonyan turmixába. :D Milyen fejet vágott hozzá Tegoshi... xD

Igen, mindenki aranyos volt, ezért is szeretem annyira ezt a klippet, mégha nem is készült olyan nagy költségvetésből, mint a Kat-tun klipp. Legalábbis valószínű több pénzt öltek bele.
Feliratozva lett a Tokyo Friends Park Yamapi-val és Aikawa Sho-val (Kurosagi reklámozása volt) Tokyo Friends Park. Mindenféle feladatokat kellett csinálniuk, nagyon aranyosak voltak.
Egyébiránt pont valamelyik nap volt Sho-san szülinapi partiján, ahol összefutott a Tokiós Matsuoka-kun-al és közösen szaunáztak és söröztek egyet, majd elvitte Pi-t egy étterembe ahol meg találkoztak az Arashi-s Aiba-val. :D Sőt valamelyik nap Jin-éknél tömte az agyát, Jin mamája állítása szerint istenien főz. :lol: Utána orvosi szakszavakat tanult.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:20 pm 
Senior Member

Sok jó rész van. De szerintetek saját maguk találják ki, hogy mit csinálnak vagy megmondják nekik? Pl itt a PV-ben is, ez a sok örörség
Mert gondolom ha van egy PV-hez koreográfia, azt naggyából mindenképpen felvázolják nekik, hogy mit csináljanak, a lépések meg nemtudom még mi.. :P de pl úgy tudom Arashinál meg általában Ohno satoshi csinálja a koreográfiákat. de ez scak szembejutott :oops: szóval náluk hogy mennek ezek a dolgok? és igen.. lehet nagy hülyeséget kérdeztem, de érdekel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira: Megnézem azt a vidit, érdekesnek tűnik. :D

Yue ~ wrote:
Sok jó rész van. De szerintetek saját maguk találják ki, hogy mit csinálnak vagy megmondják nekik? Pl itt a PV-ben is, ez a sok örörség
Mert gondolom ha van egy PV-hez koreográfia, azt naggyából mindenképpen felvázolják nekik, hogy mit csináljanak, a lépések meg nemtudom még mi.. :P de pl úgy tudom Arashinál meg általában Ohno satoshi csinálja a koreográfiákat. de ez scak szembejutott :oops: szóval náluk hogy mennek ezek a dolgok? és igen.. lehet nagy hülyeséget kérdeztem, de érdekel.

Hmm ez engem is érdekel. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

állítólag kapnak régebbi felvételeket és onnan rakják össze.
a news nál nem tom ki pontosan ezért a felelős, de a kattunnál ott Kame az...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:31 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:

Szerintem van egyfajta koreográfia, de itt szerintem nem volt nagyon kötött. Egy része tuti ki volt találva, mondjuk a RyoPi-s részeket a két hülyegyerek találta ki szerintem. Olvastam valahol, hogy a rendező Kubo Shigeaki (ugyanaz a személy, aki a Weeeek-et és a Daite Senorita-t rendezte) kedvenc jelenete a RyoPi közös ivás és mikor mindenki közösen együtt "zenélt".
Érdekesség, hogy a deszka amit Pi fényez a sajátja, egy híres szörfös írta neki alá, azt hiszem tőle is kapta, úgyhogy nagyon vigyázott mikor ott tisztitgatta a klippben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:40 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Érdekesség, hogy a deszka amit Pi fényez a sajátja, egy híres szörfös írta neki alá, azt hiszem tőle is kapta, úgyhogy nagyon vigyázott mikor ott tisztitgatta a klippben.

mert gondolom amúgy vitrinben őrzi =D amúgy köszi. ^^
és lenne még egy olyan kérésem, hogy ugye.. hallottam olyat, hogy miután Uchit, meg Kusanot is kirakták az együttesből, a Touch albumot újra felvették!? vagy csak koncertre írták át az ő részeiket a többi tagra. Szóval ha meglenne valakinek, leginkább az I.ZA.NA.I.ZU.KI című szám, az tegye be ide, vagy valami.. (az sem gond, ha koncertfelvétel) mert ott Shige nagyon vadító. Mármint a hangja XD koncerten meg ő maga is. *lefolyt a székről*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue ~ wrote:
Akira wrote:

és lenne még egy olyan kérésem, hogy ugye.. hallottam olyat, hogy miután Uchit, meg Kusanot is kirakták az együttesből, a Touch albumot újra felvették!? vagy csak koncertre írták át az ő részeiket a többi tagra. Szóval ha meglenne valakinek, leginkább az I.ZA.NA.I.ZU.KI című szám, az tegye be ide, vagy valami.. (az sem gond, ha koncertfelvétel) mert ott Shige nagyon vadító. Mármint a hangja XD koncerten meg ő maga is. *lefolyt a székről*

Vaze még nem is láttam azt a koncit.. x"DDDDD Azt se nagyon tudtam h van, most nekiállok. x"DDD
Akira: Köcc az infókat! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:44 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
Akira wrote:

A Touch albumot nem vették fel újra, de olyan régebbi számokat ami most került fel a Pacific albumra azt igen, azokat nélkülük vették fel. Pl. Teppen
Bár most utánagondolva ez volt az egyetlen ilyen.
Van Dvd-ripes I.ZA.NA.I.ZU.KI-m a Never Ending Wonderful Story-ból, meg az eredeti nyolcas. Ha türelmes vagy, mindjárt felrakom, hacsak nem előz be valaki.
És amúgy igen, a koncira bizti újra felénekelték a dalokat, mert ha megnézed egy része nem élő.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:02 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Yue ~ wrote:
Akira wrote:

A Touch albumot nem vették fel újra, de olyan régebbi számokat ami most került fel a Pacific albumra azt igen, azokat nélkülük vették fel. Pl. Teppen
Bár most utánagondolva ez volt az egyetlen ilyen.
Van Dvd-ripes I.ZA.NA.I.ZU.KI-m a Never Ending Wonderful Story-ból, meg az eredeti nyolcas. Ha türelmes vagy, mindjárt felrakom, hacsak nem előz be valaki.
És amúgy igen, a koncira bizti újra felénekelték a dalokat, mert ha megnézed egy része nem élő.

Igen, szerintem is csak a Teppen ilyen ha jobban belegondolok. és amúgy a N.E.W.S. dvd-s rip tökéletes lenne, csak nekem nincs időm kivágni ezt az egy db számot, meg türelmem sincsen hozzá. szóval köszönöm szépen ^^

Animelover: ezt tuti te is láttad, a never ending wonderful story dvd-n volt. ahhoz van is egy jó kis animációm valahol, ahol Shige épp azt a részt énekli, amit előtte szerintem Kusano, és ő kapta meg ezt a részt. és nagyon beleéli magát, és nagyok sexi, és nagyon tökéletes XD pont az a rész, amikor mondja hogy iizanaizuki, és az ujjait végighúzza a szája előtt :roll: :P a közönség meg tombol. XD na mindegy. ha esetleg megtalálom az anit beteszem, de biztosan már mindenki látta. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:07 pm 
Forum Addict

Never Ending-es rip, nem az én munkám, de szerintem jó minőségű.
http://www.mediafire.com/download.php?2mz0mn02n48

Ez pedig a 2005-ös nyolcas változat.
http://www.mediafire.com/download.php?33gnzb9yooc

Remélem felmentek rendesen. Ha nem, jelzést kérek. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:16 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Never Ending-es rip, nem az én munkám, de szerintem jó minőségű.
http://www.mediafire.com/download.php?2mz0mn02n48

Ez pedig a 2005-ös nyolcas változat.
http://www.mediafire.com/download.php?33gnzb9yooc

Remélem felmentek rendesen. Ha nem, jelzést kérek. :D

Tökéletes, már araszol is lefelé a gépemre. ^^ Köszi ^^

amúgy az előbb a WeeeK ment, és attól mindig olyan vidám leszek *^^*
és az említett animáció, amit akárhányszor nézek mindig szétfolyok:
Image

meg olyat is ritkán látni, hogy Shige és Pi ennyire "közel" lennének egymáshoz. néha komolyan azthiszem, hogy Pi amúgy nem bírja shigét. de lehet csak bemesélem magamnak.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour