Yue ~ wrote:
Akira wrote:
És szegény Koyama mikor beteg volt, jól el volt különítve. Olyan aranyos volt a párnájával.
És Koyamának mi volt a baja akkor, amikor .. talán Tego meg Shige vittek neki kaját. És miután elmentek, Koyama nekikezdett túrkálni a kajában, aztán nem tetszett neki, és félretolta

de ott mi volt a gondja? o.o
Elkapott valami vírust vagy megfázott, most nem emlékszem említik-e mi volt pontosan, gondolom étvágya meg nulla volt, pláne arra a kajára.
De azt hiszem más is volt beteg. De már régen láttam, meg kéne már nézni még egyszer ezeket a beszélgetős részeket! De KoyaShige hotelszobás kreténkedése mindent visz. Bár a szaunás jelenet se volt semmi, Koyama éppen filmezte a pucéran kijövő Pi-t és Ryo-t, hülyegyerek Pi meg még ugrált is, na nem mintha beletették volna, ha esetleg véletlenül egy bizonyos testrésze került volna a képbe.
A Touch dvd-t azt hiszem még nem is néztem meg, pedig megvan valahol.
Viszont a Hoshi wo mezashite-en nem semmi, ahogy Ryo felidegeli Pi-t, aki amúgy is morcos volt. Ritkán látni morcinak, de akkor ő se néz ki annak a kawaii gyereknek. Utána bosszúból egy tükörrel állandóan Ryo szemébe világított. Ryo azt hittem fogja magát és megveri, pedig előtte pont ugyanazt a hülyeséget csinálta Pi-vel ő is, mikor őt fényképezték éppen.
Kár, hogy NewS-nél nincsen olyan hosszú making of a klippekből, mint Kat-tun-nál. A Taiyou no namida-nál volt egy rövidke kis film, de az tényleg rövid volt. De a Making of Summer Time-t úgy megnézném. Szerintem annyit nevettek. Pl. a tengerparton futás közben, vagy mikor Shige elesett miközben tömte az agyát.
Itt olvashattok egy kicsit a főbb karakterekről Pi új sorozata a Code Blue kapcsán. Hát Pi elég érdekes figurát fog játszani, már megint egy tragikus háttere lesz és elég érdekes modora. Hát kíváncsi vagyok most már, de nagyon.