Ez annyira LOL...olvasgatom a külföldi fórumokat (JRockRevolution beleértve), Yoshiki állítólag "elájult"/összeesett az Art of Life kellős közepén, és lemondták ott és akkor a koncert további részét.
Elvileg ezeket a számokat játszották a mai koncerten:
01 - Last Song
02 - Rusty Nail
03 - Weekend
04 - Scars / Silent Jealousy (Sugizo-val)
05 - Dobszóló
06 - hide no heya/Pose?
[nemrég updatelték h a Pose volt elvileg] (PATA-val és HEATH-szel)
07 - Say Anything
08 - Without You
09 - I.V. (ha jól olvastam Sugizo itt is gitározott)
10 - Kurenai
11 - Art Of Life (első rész)
Állítólag Yoshiki magánál volt, lélegzett rendesen, minden oké, csak rohadtul ki volt merülve. Nem lennék persze meglepve, ha ez lett volna amúgyis a koncert vége, már más helyeken is ezen spekulálnak. xD
Nah, közben nézegettem youtube-ot, úgy látszik ahol nincs vendéggitáros, ott hide hallatszódik meg látszódik kivetítőről (Last Live-os felvételek, illetve Art of Life-nál persze onnan).
EDIT: Art of Life-ban még tagok közé vetített hologram-hide is van, ehhez azért már perverzió kell.
EDIT2: LOL, oké, mostmár hogy láttam, elég egyértelműen csak drámakirálynőzik Yoshiki, mint mindig...hajszálpontosan egy levezető dobpergés után omlik be a dobok közé, egy "részlet" vége után, a zenekar meg megy széjjel, pakolnak, tuti meg van tervezve. xDDD
EDIT3: LOL2, és még sajtótájékoztatót is tartott utána, teljesen épen egészségesen.