Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 6:28 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 25 Tue, 7:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Cijasztok emberek! o..o Kerestem egy topikot ahol benyújthatom panaszom. o__O x'D Az a bajom, h kicsit nehezemre esik felismerni a NEWS tagjait. X'D A régi 9es felállásban kemény 4 embert sikerült felismernem. X"D A többit úgy kigoboztam. o..o http://kepfeltoltes.hu/080325/newsss_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ím egy kép. Zöld feliratot írtam arra, akiben biztos vagyok h ő az, és sárgát arra, akiben nem. Lécc, vki ellenőrizze, h jól jelölgettem-e be... :) X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 25 Tue, 7:49 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Cijasztok emberek! o..o Kerestem egy topikot ahol benyújthatom panaszom. o__O x'D Az a bajom, h kicsit nehezemre esik felismerni a NEWS tagjait. X'D A régi 9es felállásban kemény 4 embert sikerült felismernem. X"D A többit úgy kigoboztam. o..o http://kepfeltoltes.hu/080325/newsss_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ím egy kép. Zöld feliratot írtam arra, akiben biztos vagyok h ő az, és sárgát arra, akiben nem. Lécc, vki ellenőrizze, h jól jelölgettem-e be... :) X'D

Szinte mindenkit eltaláltál, de összecserélted Tegoshi-t és Kato-t. :D
Én régebben Shige-t és Kusano-t cserélgettem össze, nem tudom miért, pedig annyira nem is hasonlítanak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 25 Tue, 8:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira: Naon naon köszi! :D Jelölgetés közben még úgy csodálkoztam is h hogyhogy Tegoshi nincs Masuda mellett... X'DDDD Na de már tom h fejlődik az arcmemóriám...! o.o X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 7:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.youtube.com/watch?v=L_io1w1udWk
Nem tudom, vki látta-e már ezt a koncifelvételt, de lehet rajta egy kicsit rötyögni. x'D Mike kissé belekeveredik a sáljába, és rendezgeti a szám közepén. o__O x"D *ne kárörvendjé... o_o x'D* Ettől a kis közjátéktól függetlenül naon jó vidi sztem. X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 7:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

van az a bűvész mondás, h "figyeljétek a kezemet, mert csalok"...
nah most figyeljétek Yamapi-t mert olyan hirtelen eltűnik! O.O
*hopp*

*én már megnéztem vagy 6szor, de először leestem a székről a röhögéstől*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 7:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ujjj szegény. o__O A helyében az én képem vörösen égett volna egy darabig. :S Végülis jól vette, nem állt le pánikolni, és ez a fontos. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 8:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szerintem ha nem lenne az alapozó az arcán akkor, biztos látni lehetne, h kipirul! XDD Akkor is amikor arról beszél, h szereti a nagymellű nőket, akkor is látszik, h zavarban van! XD nah meg mikor kap egy rajongói levelet amiben az van, h "Yamapi daisuki" és nem "tudja" normálisan elolvasni!^o^
én a helyében mondjuk jobban félnék attól, h ha elcseszem akkor nem kapok fizetést vagy vlmi ilyesmi! >.< náluk biztos máshogy veszik az ilyent, mint máshol, ahol csak megveregetik a vállad, h "nah de béna voltál legközelebb figyelj oda!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 8:13 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
*hopp*

Jaj, sejtettem, hogy előbb-utóbb szóba kerül ez a kis vidi, szeretik szegényt kigúnyolni miatta. Én sajnáltam, majdnem elsírta magát, főleg, hogy ott akkor adta elő először. Amúgy szerintem csak a refrén volt lip-stick, mert a többit ő énekelte, jó hamisan. :D Balszerencséjére vagy éppen szerencséjére, kinek mi, pont a refrén alatt történt a malőr.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 8:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Jaj, sejtettem, hogy előbb-utóbb szóba kerül ez a kis vidi, szeretik szegényt kigúnyolni miatta. Én sajnáltam, majdnem elsírta magát, főleg, hogy ott akkor adta elő először. Amúgy szerintem csak a refrén volt lip-stick, mert a többit ő énekelte, jó hamisan. :D Balszerencséjére vagy éppen szerencséjére, kinek mi, pont a refrén alatt történt a malőr.

hát neki szerencsétlenségére, de ettől függetlenű bármikor előadta mindig nagy élményt nyújtott!^^
De egyébként nem csak neki vannak, hibái. ott volt, pl Kame is aki nem tudott talpra ugrani ülésből koncerten és elgurult, vagy Junno aki az Andalucia alatt zupált egyett a jobb szélen... bár ez már nem ide tartozik, de jó tudni, h ők is emberek és hibáznak, és nem olyan tökéletesek, mint ahogy beállítják őket, egy kicsit így az ember közelebb érzi őket magához szvsz!^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 8:40 pm 
Elite Member

Doll wrote:
*hopp*

Oww, szegény >__>" Ebből a videóból megvan valahol a teljes verzió? Mert én csak ezt találtam xDD
http://www.youtube.com/watch?v=gTg9fHbd ... re=related

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 9:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát jam, ők is elszúrnak dolgokat. :D Mondjuk a fanok többnyire úgy fogják fel az iesmit, h "jujj szegény elszúrta, de felsegíteném a színpadon...! o..o" (Am én is most kb úgy érzek mint YamaPi amikor elesett... o..o Tegnap csatlakoztam a fórumhoz és máris annyira n00bnak nézek ki h nem igaz... X'D Mondjuk az vok, de ennyire?! o..o)
Mitsu: lollmáááá... X"DDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 9:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
Hát jam, ők is elszúrnak dolgokat. :D Mondjuk a fanok többnyire úgy fogják fel az iesmit, h "jujj szegény elszúrta, de felsegíteném a színpadon...! o..o" (Am én is most kb úgy érzek mint YamaPi amikor elesett... o..o Tegnap csatlakoztam a fórumhoz és máris annyira n00bnak nézek ki h nem igaz... X'D Mondjuk az vok, de ennyire?! o..o)
Mitsu: lollmáááá... X"DDDD

nah, nem vagy noob, az csúnya szó! ^__^ és különben is senki sem születik úgy, h kívülről fújja a Johnnysokat!^^ ha nem lenne egy bizonyos ismerősöm *khmSanakokhm* akkor én se lennék itt és fogalmam se lenne róluk! XDD én se rég óta hallgatom őket!^^"" talán... öhm... 1 vagy két hónapja intenzíven, de pl a youtube profilom az mindenféle videókból áll a backstagetől kezdve az interjúkon át a liveokig minden! XDD meg egy csomót olvasok róluk mindenféle helyeken! XD (és ez a pár hónap ahhoz képest, h jó pár éve csak japán zenét hallgatok! XDD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 9:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll: Hasonlítasz rám, én se hallgatom túl sok ideje a Johnnysokat. :D Én nem naon tom már megmondani mióta, de nem régóta. x'D Azt tom, h az első Johnny's együttesem a Tackey & Tsubasa volt, utána egyik ismimnek köszönhetően rászoktam a KAT-TUNra is... :D A többi együttest má én kerestem meg. xDDDD Hmm, én is szinte csak japán zenét hallgatok. o..o Mondjuk ebben közrejátszik, h animés korszakom előtt semmi zenét nem hallgattam, így nekem a japán zene olyan, mint az ismijeimnek az angol nyelvű. *Akira-féle konkon*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 4:37 pm 
Forum Addict

Friss hírek:

Utánanéztem:
Április 16-tól indul Shige új sorozata a Hokaben, Ueto Aya-val a női főszerepben.

Április 23-tól Ashita Tsukaeru Shinrigaku! Teppan Note címmel új varieté show lesz Koyamával.

TeggoMass legújabb kislemezéről a 『アイアイ傘』 (Ai ai gasa) című
dal a Neo Angelique Abyss című anime záródala lesz. (Ha jól értelmezem az anime április 6-ától lesz látható Japánban)

De a legfőbb hír: új NewS kislemez jelenik meg május 8-án Summer Time címen :heart:

Limited edition:
1. SUMMER TIME
2. EASY COME, EASY GO
3. Liar
4. SUMMER TIME(Original Karaoke)

Regular edition:
1. SUMMER TIME
2. EASY COME, EASY GO
3. Baby! Be My Baby!

Én nagyon örülök neki, bár kicsit rácsodálkoztam, hogy nemrég jelent meg a Taiyou no Namida és 2 hónap múlva jön a következő. De nem baj! Sőt!
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 4:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Juhuujj TegoMassnak meg az új NEWS kislemeznek najon örülök! :D Remélem h a TegoMasstól most vmi gyorsabb számra lehet számítani. xD A Kiss-t naon szeretem, a Himnusz a miszó levesről is jó, de most vmi gyorsabbra vágyok... x"D *a lemezekre még felpakolt kicsit gyorsabb számok nem tetszettek annyira o..o X'D*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour