gloria wrote:
04/04/2008 19:00~ Music Station 3 Hour Special
(három órás különkiadás..na Hyde-nak akkor biztos lesz napszeművege, amögött olyan jókat tud "lazítani"...)
Azt nem is láttam, hogy 3 órás lesz, az szuper, hátha ráakadok egy újabb gyöngyszemre.
Miharu wrote:
Hahó! ^^ Nem járok ebbe a topicba, mert a Larukuvel vhogy úgy vagyok, hogy igazából ami pár számot eddig hallottam tőlük (nem emlékszem már miket) azok nagyrészt nem tetszettek, kivéve a Seventh Heaven (*O* IMÁDOM), New World, meg a Ready steady go... ja és megvan a KISS album is, amin a My heart draws a dream és a Pretty girl is tetszetős, de ezen kívül nem tudom, mit hallgassak... a felsorolt számok alapján, tud valaki ajánlani esetleg még számokat/lemezeket, amibe érdemes belehallgatnom? ^_^ mivel annyira népszerű a Laruku, meg azért van ami tetszik is tőlük, szeretnék jobban megismerkedni mielőtt kijelentem hogy nem szeretem őket, de annyira sok anyaguk van, hogy nem tudom hol kezdjem...

Hát nekem Gloria az Ark, Ray és Awake albumokat ajánlotta.
Ha gondolod hallgass bele ezekbe. Meg nézz sok live előadást. De ha a Kiss albumról csak azt a két számot találod tetszetősnek, akkor nem biztos, hogy olyan nagyon tetszeni fognak a Laraku zenéi. Némelyik dalnak egész érdekes hangzása van, én őszintén szólva nem is igazán sorolom őket teljesen a rockbandák közé, mert valahogy azért nem teljesen azok. (Ez nem bírálat, csak egyéni észrevétel, de nem vagyok zenei szakértő.)